építőipari adatbázis építőanyag-gyártók, forgalmazók

Wienerberger Téglaipari zRt. (Semmelrock)

2022-től a Semmelrock Kft. – a nemzetközi fúzió eredményeképpen – Magyarországon is hivatalosan a Wienerberger Zrt.-be integrálódik.


Miért válassza a Semmelrock termékeit?

A Semmelrock márka több mint 60 éve diktálja a trendeket és tölt be vezető szerepet a térkőgyártók piacán.

A modern dizájn, a szakértelem, az ügyfélközpontúság és a folyamatos innováció tették a márkát a prémium térburkolatok vezetőjévé a közép-kelet-európai régióban. 

Elkötelezettek vagyunk a kifinomult külső életterek kialakításában a lakóingatlanon kívül, hogy kertje, terasza, vagy épp a közterületek kialakítása praktikus, igényes és harmonikus legyen. 

A Semmelrock termékei, a térkövek és lapok, kerítések és falazatok, lépcsők, szegélyek és egyéb kiegészítők különböző felületekkel, számos színben és méretben elérhetők, hogy Ön biztosan megtalálhassa azt, amiről álmodott!

Széles termékkínálatunkban a moderntől a klasszikusig, a letisztult, elegáns formáktól a mediterrán, antikolt kövekig minden stílus elérhető.

Vállalati stratégiánk része a fenntarthatóság, mely az elmúlt évek alatt a vállalati működés minden területének – elsősorban a gyártási folyamatoknak és a termékfejlesztésnek - integrált része lett. 
Cím:   2364 Ócsa, Bajcsy-Zsilinszky út 108.

Telefon:
 
29/578-111
E-mail:   info@semmelrock.hu  
Honlap:   www.semmelrock.hu
 
    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information