FUTURE PAVING — ingyenes webinár a Semmelrocktól
2024.05.23.

MÉK 1 kreditpont
Angol nyelvű rögzített videók, magyar nyelvű felirattal — tájépítészeknek, építészeknek, hallgatóknak


Mind az építészek, tájépítészek, épületfejlesztők, városi és önkormányzati döntéshozók egyaránt felismerték annak fontosságát, hogy településeink külső élettereinek az éghajlatváltozással szembeni ellenálló képességét növelnünk szükséges.


Erről a kiemelt jelentőségű témáról a nemzetközi Wienerberger csoport — a Semmelrock termékek gyártója — 2023-ban egy élőben közvetített, angol nyelvű konferenciát szervezett — ennek előadásanyagait rögzítettük és magyar nyelvű felirattal láttuk el.
Az előadásokban neves nemzetközi vendégelőadók mondják el véleményüket, osztják meg az általuk végzett kutatási anyagok és projektek eredményeit, továbbá bevált megoldásokat és előremutató perspektívákat mutatnak be.

A webinár 2024. május 1-jétől december 31-éig végezhető el. A tanfolyam egy ellenőrző kérdéssorral zárul. A kérdéssor sikeres megválaszolása után a kamarai kreditpontról szóló igazolást a tanfolyamot elvégző számára kiadjuk!

A tanfolyam elérhető az Artifex Kiadó honlapján és a tervlap.hu-n, a tanfolyamok között:
tervlap.hu/tanfolyamok

A program előadásai:

  • CLIMATE RESILIENCE IN URBAN DEVELOPMENT — Mark van Loon, Wienerberger AG (Austria)
  • KEYNOTE: HOW NOT TO DEMOLISH — Seppe De Blust and Arya Arabshahi, 51N4E (Belgium)
  • APPLIED URBAN CLIMATOLOGY: ADAPTATING TOOLS AND MEASURES FROM STRATEGIC VIEWS TO LOCAL TREES — Simon Tschannett, Member of Climate Council Vienna & Linz (Austria)
  • SEESTADT ASPERN — SPONGE CITY TREE SYSTEM-QUARTERS — Daniel Zimmermann, 3:0 Landschafts- architektur (Austria)
  • LET’S TALK ABOUT RESPONSIBILITY!SORRY, WE HAVE TO. — Daniel Baur, Bern University of Applied Sciences (Switzerland)
  • CLIMATE AND WELLBEING IN URBAN LIVING — Petra Marko, Marko & Placemarkers (UK — Slovakia)


Kérdés esetén kérjük, Takács Esztert keresse:
Telefonszám: +36 30 466 7764;
E-mail cím: eszter.takacs@wienerberger.hu



Semmelrock

További részletek és termékinformációk:
www.semmelrock.hu


Semmelrock Stein+Design

Semmelrock Stein+Design: A Semmelrock Stein+Design Közép-Kelet-Európa egyik vezető térkő és tájépítészeti megoldásokat nyújtó vállalata. A társaság a Wienerberger Csoport lányvállalata. Összesen 7 ország 14 gyárában - Magyarország, Szlovákia, Csehország, Lengyelország, Horvátország, Románia és Bulgária - illetve szlovéniai, szerbiai, bosznia-hercegovinai, montenegrói és macedón értékesítési központokban együttesen 850 fő alkalmazottat foglalkoztat.

Wienerberger Magyarország: A Wienerberger Magyarország a nemzetközi Wienerberger csoport tagja. Az anyavállalatot Bécsben alapították 1819-ben, mely mára a világ egyik legnagyobb téglagyártójává nőtte ki magát, első helyen áll a homlokzatburkoló téglák gyártásában, és vezető pozíciót foglal el a kerámia tetőcserép gyártása terén Európában. Összesen 28 európai országban, valamint Kínában, Indiában és az USA-ban, Kanadában van jelen a társaság. A cégcsoport világszerte 10 100 alkalmazottat foglalkoztat. A Wienerberger magyarországi leányvállalatát 1990-ben azzal a szándékkal alapította, hogy technológiai rendszereit és termékeit egész Kelet-Közép-Európában helyi gyártás révén honosítsa meg. Mára a társaság a magyar építőanyag-piac kiemelkedő szereplőjévé vált. A magyarországi termelés jelenleg hat helyszínen zajlik, a hazai foglalkoztatottak száma pedig már hétszáz fölötti.


2024.05.23.
Hirdetés
Semmelrock hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information