VELUX App Control - Otthon, a tenyerén hordozva

A VELUX App Control az összes VELUX INTEGRA® termék teljes vezérlését biztosítja, közvetlenül a telefonról. Akár egyetlen pöccintés, és máris becsukhatja vagy kinyithatja a tetőtéri ablakokat, árnyékolókat és redőnyöket, vagy csoportosíthatja a VELUX INTEGRA® termékeket az együttes vezérléshez.




Miért a VELUX App Control?

Koppintson az okostelefon képernyőjére, hogy élvezhesse a friss levegőt vagy a kellemes árnyékot, és az otthoni hőmérséklet, világosság és hangulat éppen olyan lesz, amilyennek szereti. Élvezze ki az intuitív ütemezési funkciók adta lehetőségeket.


Állandó biztonság

Ha bármilyen kétsége támadna, gyorsan ellenőrizheti és működtetheti a VELUX INTEGRA® tetőtéri ablakokat - akkor is, ha nincs otthon. Nem kell többet aggódnia, hogy valamelyik tetőtéri ablak nyitva maradt, ha épp elment otthonról.


A VELUX App Control mindig bővíthető

A VELUX App Controlról bármikor feljebb léphet teljes körű beltéri klímamegoldásunkra, a VELUX ACTIVE with NETATMO-ra, hogy otthonában mindig friss és egészséges legyen a levegő. A bővítés egyszerű, és csak a VELUX ACTIVE beltéri klímaérzékelőre van szükség hozzá.


Látogasson el a https://www.velux.hu/termekvalasztek/smart-home/velux-app-control oldalra és fedezze fel a
VELUX App Control adta lehetőségeket!






VELUX Magyarország Kft.
+36 1 436 0601
www.velux.hu/szakembereknek
vevoszolgalat@velux.com


A VELUX Cégcsoportról


A VELUX az építőanyag-ipar egyik vezető világmárkája és vállalata, amely kínálatát közel 40 országban értékesíti. A cégcsoport 11 országban rendelkezik gyártóegységekkel, közöttük Magyarországon, Fertődön és Fertőszentmiklóson, amely a régió egyik legnagyobb munkaadója. A VELUX Magyarország Kft. 1986 óta van jelen a hazai piacon - a 300 legnagyobb profitú vállalat egyike. Piacvezetőként élen jár az innovatív, ugyanakkor energiatakarékos és környezetbarát termékek bevezetése terén. A cég célja, hogy termékeivel - melyek a tetőn keresztül természetes fénnyel és friss levegővel látják el az épületeket - minőségi lakóterek és munkahelyek jöjjenek létre, újításain keresztül lehetővé téve azok energiagazdaságos kialakítását is. A VELUX Magyarország Kft.-t 2017. áprilisában arany fokozatú elismeréssel díjazták az Employer Branding Awards-on (Példaértékű Munkáltatói Márkaépítés Díja 2016.) nagyvállalati kategóriában. www.velux.hu



2021.12.07.

VELUX HírekVELUX csomópontokVELUX ÁrjegyzékVELUX ProspektusokVELUX Kereskedő partnerekVELUX Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Velux hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information