VELUX Design Guide - Design Guide
Műszaki kézikönyv, amely egy helyen mindent tartalmaz a tetőtéri helyek kialakításáról.
2021.09.15.

Hogyan lehet kihasználni a tető alatti tér teljes potenciálját, és vonzó, tágas és világos életet teremteni? Ebben segít a tervezők számára készített VELUX Design Guide útmutató, mely ingyenesen letölthető.
A digitalis kézikönyvebn kisebb áttekintést talál a tetők típusairól, valamint javaslatokat a tetőterek alatti hely ideális kihasználására vonatkozóan.




13 optimális tetőéri megoldás - Merítsen ihletet a tetőtér optimális kihasználását bemutató tippekből. Szerezze meg a tudást a tetőtér ergonómiájához és a bútorok tetőtérbe történő elhelyezéséhez.

60 szobaterv - Tekintse meg a tetőtéri szobatípusok leggyakoribb elrendezését. Merítsen ihletet a tér maximális kihasználásához.



98 részletes műszaki megoldás - Ismerje meg a tetőablakok használatának alapelveit, valamint különféle tippeket és trükköket a kevésbé szokványos helyzetekhez.



Ha szeretne még többet megtudni a VELUX digitálisan elérhető, és ingyenesen letölthető Design Guide kézikönyvéről, kattintson ide!

Inspirálódjon olyan megoldásokkal, amelyek megváltoztathatják a lakóteret!


VELUX Magyarország Kft.
+36 1 436 0601
www.velux.hu/szakembereknek
vevoszolgalat@velux.com


A VELUX Cégcsoportról


A VELUX az építőanyag-ipar egyik vezető világmárkája és vállalata, amely kínálatát közel 40 országban értékesíti. A cégcsoport 11 országban rendelkezik gyártóegységekkel, közöttük Magyarországon, Fertődön és Fertőszentmiklóson, amely a régió egyik legnagyobb munkaadója. A VELUX Magyarország Kft. 1986 óta van jelen a hazai piacon - a 300 legnagyobb profitú vállalat egyike. Piacvezetőként élen jár az innovatív, ugyanakkor energiatakarékos és környezetbarát termékek bevezetése terén. A cég célja, hogy termékeivel - melyek a tetőn keresztül természetes fénnyel és friss levegővel látják el az épületeket - minőségi lakóterek és munkahelyek jöjjenek létre, újításain keresztül lehetővé téve azok energiagazdaságos kialakítását is. A VELUX Magyarország Kft.-t 2017. áprilisában arany fokozatú elismeréssel díjazták az Employer Branding Awards-on (Példaértékű Munkáltatói Márkaépítés Díja 2016.) nagyvállalati kategóriában. www.velux.hu



2021.09.15.
VELUX GGL tetőtéri ablak

VELUX GGL tetőtéri ablak

Termékjellemzők Kiváló minőségű fenyő, három réteg színtelen ...

VELUX GPU tetőtéri ablak

VELUX GPU tetőtéri ablak

Termékjellemzők Magas minőségű, egybeöntött poliuretán bevonat ...

VELUX GGU tetőtéri ablak

VELUX GGU tetőtéri ablak

Termékjellemzők   Magas minőségű, egybeöntött poliuretán ...

Hirdetés
Velux hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information