100% szúnyogmentesség a tetőterében!
Élvezze a friss levegőt, a zavartalan kilátást rovarok nélkül a VELUX szúnyoghálók segítségével.
2021.07.09.

A nyári estéken nyitott ablaknál pihenni nagyon kellemes dolog lehet. A kikapcsolódást azonban könynen megzavarhatják a szobába berepülő rovarok - különösen a meleg és a felkapcsolt lámpák vonzzák őket a szobába. A behatolók megakadályozásának leghatékonyabb módja a szúnyogháló felszerelése. Áthatolhatatlan akadályt jelent minden rovar számára, anélkül, hogy ártana nekik, ellentétben az illat gyertyával vagy a rovarirtó spray-vel. A VELUX szúnyoghálók könnyen felszerelhetők a belső falsíkra.




A VELUX szúnyogháló minden helyiség ideális tartozéka, ha rovarok nélkül szeretné élvezni a friss levegőt. Egyszerű felszerelhetőség és kezelhetősége miatt bármely VELUX belső árnyékolóval vagy külső hővédő kiegészítővel kombinálható. Amennyiben az adott évszakban nincs szükség a szúnyoghálóra, használaton kívül a rolódobozban tárolható.

Nézze meg a videót, és fedezze fel, hogy milyen egyszerű új szúnyoghálót felszerelni a VELUX tetőablakokhoz:
https://www.youtube.com/watch?v=bHCWTh-bJDg&t=1s



Milyen előnyökkel jár a VELUX szúnyogháló?
  • 100% szúnyogbiztos
  • Könnyen felszerelhető és kezelhető
  • Modern fehér dizájn
  • Tartós és átlátszó háló, mely nem zavarja a kilátást
  • Kézzel működtethető




Legyen a tetőtér még kényelmesebb!

Hogyan válasszon belső árnyékolót és szúnyoghálót? A VELUX ingyenesen letölthető útmutatót kínál mindazok számára, akik a tetőteret minél kényelmessebbé szeretnék tenni a design szem előtt tartva.

Az ingyenesen letölthető útmutató itt érhető el:
Hogyan válasszon belső árnyékolót és szúnyoghálót? (velux.hu)




VELUX Magyarország Kft.
+36 1 436 0601
www.velux.hu/szakembereknek
vevoszolgalat@velux.com


A VELUX Cégcsoportról


A VELUX az építőanyag-ipar egyik vezető világmárkája és vállalata, amely kínálatát közel 40 országban értékesíti. A cégcsoport 11 országban rendelkezik gyártóegységekkel, közöttük Magyarországon, Fertődön és Fertőszentmiklóson, amely a régió egyik legnagyobb munkaadója. A VELUX Magyarország Kft. 1986 óta van jelen a hazai piacon - a 300 legnagyobb profitú vállalat egyike. Piacvezetőként élen jár az innovatív, ugyanakkor energiatakarékos és környezetbarát termékek bevezetése terén. A cég célja, hogy termékeivel - melyek a tetőn keresztül természetes fénnyel és friss levegővel látják el az épületeket - minőségi lakóterek és munkahelyek jöjjenek létre, újításain keresztül lehetővé téve azok energiagazdaságos kialakítását is. A VELUX Magyarország Kft.-t 2017. áprilisában arany fokozatú elismeréssel díjazták az Employer Branding Awards-on (Példaértékű Munkáltatói Márkaépítés Díja 2016.) nagyvállalati kategóriában. www.velux.hu



2021.07.09.
VELUX GGU tetőtéri ablak

VELUX GGU tetőtéri ablak

Termékjellemzők   Magas minőségű, egybeöntött poliuretán ...

VELUX GGL tetőtéri ablak

VELUX GGL tetőtéri ablak

Termékjellemzők Kiváló minőségű fenyő, három réteg színtelen ...

VELUX GPU tetőtéri ablak

VELUX GPU tetőtéri ablak

Termékjellemzők Magas minőségű, egybeöntött poliuretán bevonat ...

Hirdetés
Velux hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information