Hűvös tetőtér, akár a legforróbb nyári napokon is a VELUX redőnyök segítségével!
2021.06.07.

Sokszor tapasztalhatunk hőséget, amikor a kinti hőmérséklet emelkedik. A VELUX hővédelmi kiegészítők a legjobb megoldást nyújthatják a meleg elleni védekezésben. Könnyen és gyorsan felszerelhetőek, így azonnali megoldással szolgálhatnak a legforróbb nyári napokon is.





A VELUX külső hővédelmi termékei akár 30-60 perc alatt felszerelhetők. Úgy tervezték őket, hogy akár belülről a szobából lehessen felszerelni, ami segítségével a munkafolyamatok megkönnyíthetők. A külső hővédő termékek gyors, egyszerű megoldást és azonnali megkönnyebbülést jelentenek a forró nyári napokon napokon.

Sőt, kiegészítpk elérhetőek a napelemes működéssel is. A telepítéséhez nincs szükség vezetékekre és villanyszerelésre, a folyamat nagyon gördülékenyen. Ideális kézi- és már telepített ablakokhoz. Minden VELUX elektromos vagy napelemes termékhez gyárilag előpárosított, falra is szerelhető kapcsoló tartozik, amely még egyszerűbbé teszi a folyamatot.





Még több előny

Mind a zaj, mind a fény és hő kizárására is szükség van? Fontos szempont a természetes fény és a zavartalan kilátás napközben? A különböző helyiségek használatuknak megfelelően eltérő hővédő megoldásokat igényelnek.

A redőny nemcsak a hőt zárja ki, hanem segít a szoba besötétítésében nappal és véd a zaj ellen is, így ideális választás lehet a hálószobákhoz és a gyerekszobákhoz. Azonban nemcsak nyáron jó megoldás a redőny használata a tetőablakokon. Ha kint beköszönt a hideg, a redőny segít az energiatakarékosságban, mivel javítja a tetőablak szigetelését. Ráadásul megvédi az ablakot a külső környezet okozta sérülésektől is.




Azonban minden tetőtérben vannak olyan területek, ahol a nappali fény elengedhetetlen. Azokhoz a helyiségekhez, amelyek hatékony hővédelmet igényelnek, de nem igényelnek sötétítést, a VELUX hővédő rolókat jánljuk. A hővédelem mellett a hővédő rolók beengedik a nappali fényt is, így kellemesen világos marad a helyiség például a játékhoz vagy a házi feladat megírásához és az ablakon is ki lehet látni.





Ha mind a hő, mind a fény kizárására szükség van, a hővédő fényzáró roló időjárásálló és hővisszaverő szövetével teszi ezt lehetővé. Ez a hővédelmi megoldás napelemes távműködtetésű változatban kapható.

Hasonlítsa össze a VELUX hővédelmi megoldásokat: Összehasonlítás - VELUX külső hővédelm


VELUX Magyarország Kft.
+36 1 436 0601
www.velux.hu/szakembereknek
vevoszolgalat@velux.com


A VELUX Cégcsoportról


A VELUX az építőanyag-ipar egyik vezető világmárkája és vállalata, amely kínálatát közel 40 országban értékesíti. A cégcsoport 11 országban rendelkezik gyártóegységekkel, közöttük Magyarországon, Fertődön és Fertőszentmiklóson, amely a régió egyik legnagyobb munkaadója. A VELUX Magyarország Kft. 1986 óta van jelen a hazai piacon - a 300 legnagyobb profitú vállalat egyike. Piacvezetőként élen jár az innovatív, ugyanakkor energiatakarékos és környezetbarát termékek bevezetése terén. A cég célja, hogy termékeivel - melyek a tetőn keresztül természetes fénnyel és friss levegővel látják el az épületeket - minőségi lakóterek és munkahelyek jöjjenek létre, újításain keresztül lehetővé téve azok energiagazdaságos kialakítását is. A VELUX Magyarország Kft.-t 2017. áprilisában arany fokozatú elismeréssel díjazták az Employer Branding Awards-on (Példaértékű Munkáltatói Márkaépítés Díja 2016.) nagyvállalati kategóriában. www.velux.hu



2021.06.07.
VELUX GPU tetőtéri ablak

VELUX GPU tetőtéri ablak

Termékjellemzők Magas minőségű, egybeöntött poliuretán bevonat ...

VELUX GGL tetőtéri ablak

VELUX GGL tetőtéri ablak

Termékjellemzők Kiváló minőségű fenyő, három réteg színtelen ...

VELUX GGU tetőtéri ablak

VELUX GGU tetőtéri ablak

Termékjellemzők   Magas minőségű, egybeöntött poliuretán ...

Hirdetés
Velux hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information