Lehet-e még jobb a kilátás? - a VELUX panorámaablakok új generációjával most tavasztól igen!

Ha tetőtérről van szó, a tervezés egyik fontos eleme a kilátás. A VELUX tetőablak kínálatban 1983 óta megtaláljuk a kiváló minőségű panorámaablakokat. Az idén tavasszal piacra dobott VELUX INTEGRA® GPU elektromos felnyíló tetőtéri ablak ennek a termékcsaládnak a legújabb tagja, egy gombnyomásra biztosít zavartalan panorámát, áradó napfényt és friss levegőt a tetőterekben.





Nehezen lehetne beárazni a kilátást. Pontosan ezért, ha már van kilátás egy háztetőről, akkor érdemes belőle a legtöbbet kihozni. Az új VELUX INTEGRA® elektromos felnyíló tetőablakkal és annak elektromos működési rendszerének köszönhetően akadálytalan kilátás élvezhető, maximálisan komfortos használat mellett.

Függetlenül attól, hogy a nappaliba vagy az otthoni dolgozószobába helyezzük el, a VELUX INTEGRA® elektromos felnyíló tetőablak beépítése feltűnő esztétikai hatással lehet a szoba kinézetére. Ha teljesen felnyitott állapotban használják, az ablakszárny teljesen kilendül a látómezőből, így erkélyszerű hangulatot idéz, tökéletes kilátás nyílik a külső térre. Szorosabb kapcsolatot hoz létre a tetőtéri ablak a természettel, mellyel csodálatos panoráma élvezhető a tetőtérből. A helyiségek a fentről érkező napfényben fürdenek. Nemcsak több természetes fény és levegő érkezik az épületekbe, hanem a belső terek is megnyílnak, ezzel még nagyobb szoba illúziója teremthető meg.

Teljes rugalmasság a nyitásmódban

A VELUX INTEGRA® elektromos felnyíló tetőablak kétféle nyitási lehetőséget biztosít: a hibrid funkcionalitású ablak a középső tengelye mentén billen, a felső tengelye mentén 45 fokos szögben felnyílik. Záródás közben felismeri az esetleges akadályokat. Az akár falra is szerelhető kapcsoló gombjaival adhatók ki az utasítások, az ablak kb. 1 perc alatt nyílik ki teljesen. Ha a motorvezérléssel kinyitottuk, az ablakszárnyat kézzel is körbebillenthetjük a vízszintes tengelye mentén. A külső üvegfelület tisztításának lehetősége ily módon biztosított.

Védelem az eső ellen

A tetőablak külső takarólemezein elhelyezett esőérzékelő az ablakot automatikusan bezárja, ha esni kezd. Az áramszünetek esetére is felkészültünk: az ablakhoz kapható kiegészítő szünetmentes tápegység gondoskodik arról, hogy semmilyen körülmények között se maradhasson nyitva a tetőablak.




Legnépszerűbb méretekben

Négy választható méretben áll rendelkezésre, 66 cm, 78 cm, 94 cm és 114 cm szélességben és 118 cm vagy 140 cm hosszúságban. A választható biztonsági üveggel (kódja: 70) vagy extra energiatakarékos üveggel (kódja: 66) a felhasználói igények széles köre lefedhető, akár új épületekről, akár felújított épületekről van szó. A termék csak 100% karbantartásmentes műanyag bevonatú fa változatban érhető el és 15-65° hajlásszögű tetőbe építhető be.

Kiegészítő intelligens vezérlés

A tetősíkablak teljes funkcionalitása automatizálható a VELUX ACTIVE beltéri klímaszabályozóval, érzékelőkön alapuló és applikációval irányítható rendszerrel. Az esztétikum és a mindennapos könnyű használat mellett az egészséget támogató eszközt ajánlhat megbízóinak, hiszen a hőmérséklet, a páratartalom és a CO2-szint mért értékei alapján a VELUX INTEGRA® tetőtéri ablakok, árnyékolók és redőnyök mozgatása az épületben tartózkodók jobb közérzetét és teljesítőképességét biztosítja.

A tetőtéri ablakra kívülre a távműködtetésű külső hővédő rolók és a kifejezetten hozzá illő SMH kódú redőnyök szerelhetők. Fényzárás és fényszabályozás érdekében belülre kézi működtetésű VELUX árnyékolókat vagy bármely VELUX INTEGRA® napelemes árnyékolónkat ajánljuk.

Tervezés során használja Ön is a kiváló minőségű VELUX termékeket, részletes információkért pedig keresse a www.velux.hu/szakembereknek oldalunkat.

Az ablakokat min. 25 év élettartamra terveztük, a VELUX márkanév a garancia a kiváló minőségre.

A MINŐSÉG NYUGALOM

További kérdések esetén forduljon bizalommal hozzánk a (+36 1 436 0601) telefonszámon vagy a vevoszolgalat@velux.com e-mail címen!


VELUX Magyarország Kft.
+36 1 436 0601
www.velux.hu/szakembereknek
vevoszolgalat@velux.com




A VELUX Cégcsoportról


A VELUX az építőanyag-ipar egyik vezető világmárkája és vállalata, amely kínálatát közel 40 országban értékesíti. A cégcsoport 11 országban rendelkezik gyártóegységekkel, közöttük Magyarországon, Fertődön és Fertőszentmiklóson, amely a régió egyik legnagyobb munkaadója. A VELUX Magyarország Kft. 1986 óta van jelen a hazai piacon - a 300 legnagyobb profitú vállalat egyike. Piacvezetőként élen jár az innovatív, ugyanakkor energiatakarékos és környezetbarát termékek bevezetése terén. A cég célja, hogy termékeivel - melyek a tetőn keresztül természetes fénnyel és friss levegővel látják el az épületeket - minőségi lakóterek és munkahelyek jöjjenek létre, újításain keresztül lehetővé téve azok energiagazdaságos kialakítását is. A VELUX Magyarország Kft.-t 2017. áprilisában arany fokozatú elismeréssel díjazták az Employer Branding Awards-on (Példaértékű Munkáltatói Márkaépítés Díja 2016.) nagyvállalati kategóriában. www.velux.hu



2020.04.07.
VELUX GGL tetőtéri ablak

VELUX GGL tetőtéri ablak

Termékjellemzők Kiváló minőségű fenyő, három réteg színtelen ...

VELUX GPU tetőtéri ablak

VELUX GPU tetőtéri ablak

Termékjellemzők Magas minőségű, egybeöntött poliuretán bevonat ...

VELUX GGU tetőtéri ablak

VELUX GGU tetőtéri ablak

Termékjellemzők   Magas minőségű, egybeöntött poliuretán ...

Hirdetés
Velux hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information