A VELUX tervezést segítő BIM objektumai
2022.12.01.

A VELUX célja, hogy segítse és megkönnyítse az építészek munkáját, amikor tereket terveznek közvetlenül a tető alatt. Ezt a célt szolgálják tervezést segítő digitális szolgáltatásai: a csomóponti rajzok, az ArchiCAD könyvtári elemek és a BIM object website is.




Amennyiben valaki kifejezetten egy-egy VELUX terméktípus modelljét szeretné letölteni és beilleszteni a tervezőprogramokba, annak a BIM object website nyújt segítséget, ahol a VELUX keresőszó beírása után könnyen böngészhet a termékek között, ráadásul ezen az oldalon nem csak a lakossági, hanem a VELUX Commercial ipari felülvilágító megoldásai is megtalálhatóak. A BIM objektumok, termékmodellek előnye, hogy egyaránt kompatibilisek az ArchiCAD, valamint más tervezőprogramokkal is.


BIM object website


VELUX Magyarország Kft.
+36 1 436 0601
www.velux.hu/szakembereknek
vevoszolgalat@velux.com


A VELUX Cégcsoportról


A VELUX az építőanyag-ipar egyik vezető világmárkája és vállalata, amely kínálatát közel 40 országban értékesíti. A cégcsoport 11 országban rendelkezik gyártóegységekkel, közöttük Magyarországon, Fertődön és Fertőszentmiklóson, amely a régió egyik legnagyobb munkaadója. A VELUX Magyarország Kft. 1986 óta van jelen a hazai piacon - a 300 legnagyobb profitú vállalat egyike. Piacvezetőként élen jár az innovatív, ugyanakkor energiatakarékos és környezetbarát termékek bevezetése terén. A cég célja, hogy termékeivel - melyek a tetőn keresztül természetes fénnyel és friss levegővel látják el az épületeket - minőségi lakóterek és munkahelyek jöjjenek létre, újításain keresztül lehetővé téve azok energiagazdaságos kialakítását is. A VELUX Magyarország Kft.-t 2017. áprilisában arany fokozatú elismeréssel díjazták az Employer Branding Awards-on (Példaértékű Munkáltatói Márkaépítés Díja 2016.) nagyvállalati kategóriában. www.velux.hu



2022.12.01.
VELUX GPU tetőtéri ablak

VELUX GPU tetőtéri ablak

Termékjellemzők Magas minőségű, egybeöntött poliuretán bevonat ...

VELUX GGU tetőtéri ablak

VELUX GGU tetőtéri ablak

Termékjellemzők   Magas minőségű, egybeöntött poliuretán ...

VELUX GGL tetőtéri ablak

VELUX GGL tetőtéri ablak

Termékjellemzők Kiváló minőségű fenyő, három réteg színtelen ...

Hirdetés
Velux hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information