Inspirációra van szüksége a tetőtéri ablak cseréjéhez?
2021.10.11.

Hogyan válasszam ki a megfelelő tetőtéri ablakot? Mi a legjobb megoldás?
A tetőtéri ablak cseréjénél először át kell gondolni néhány fontos dolgot, hogy a VELUX tetőtéri ablakok széles választékából kiválaszthassa a legmegfelelőbb megoldást. Klasszikus fa vagy fehér poliuretán felületet szeretne? Milyen magasan lesz az ablak beépítve? Szeretne még több napfényt a szobában? A VELUX megoldja!




A VELUX digitális útmutató bemutatja az öt legfontosabb szempontot, amelyet érdemes figyelembe venni az új tetőtéri ablak kiválasztásakor. Fedezze fel az ablakcsere előnyeit! Exkluzív betekintést kaphat a tetőtéri ablakok cseréjébe. Ez az ingyenes prospektus prémium tartalmakat is kínál.

Töltse le ingyenesen: https://www.velux.hu/vasarlas/tetoablakcsere/toltse-le-az-utmutatot

Szemezgessen az előtte-utána példákból és nézze meg hogyan alakítják át az új VELUX tetőtéri ablakok a helyiségeket és fokozzák az otthonok kényelmét.



Fedezze fel a VELUX tetőtéri ablakokat! Ismerje meg a tetőtéri ablakok teljes választékát, beleértve a felnyíló tetőtéri ablakot és a távirányítású VELUX INTEGRA® tetőtéri ablakot is.
Böngésszen kiváló minőségű termékek teljes választékában az alábbi linken:
https://www.velux.hu/termekvalasztek/tetoteri-ablakok




VELUX Magyarország Kft.
+36 1 436 0601
www.velux.hu/szakembereknek
vevoszolgalat@velux.com


A VELUX Cégcsoportról


A VELUX az építőanyag-ipar egyik vezető világmárkája és vállalata, amely kínálatát közel 40 országban értékesíti. A cégcsoport 11 országban rendelkezik gyártóegységekkel, közöttük Magyarországon, Fertődön és Fertőszentmiklóson, amely a régió egyik legnagyobb munkaadója. A VELUX Magyarország Kft. 1986 óta van jelen a hazai piacon - a 300 legnagyobb profitú vállalat egyike. Piacvezetőként élen jár az innovatív, ugyanakkor energiatakarékos és környezetbarát termékek bevezetése terén. A cég célja, hogy termékeivel - melyek a tetőn keresztül természetes fénnyel és friss levegővel látják el az épületeket - minőségi lakóterek és munkahelyek jöjjenek létre, újításain keresztül lehetővé téve azok energiagazdaságos kialakítását is. A VELUX Magyarország Kft.-t 2017. áprilisában arany fokozatú elismeréssel díjazták az Employer Branding Awards-on (Példaértékű Munkáltatói Márkaépítés Díja 2016.) nagyvállalati kategóriában. www.velux.hu



2021.10.11.
VELUX GGU tetőtéri ablak

VELUX GGU tetőtéri ablak

Termékjellemzők   Magas minőségű, egybeöntött poliuretán ...

VELUX GPU tetőtéri ablak

VELUX GPU tetőtéri ablak

Termékjellemzők Magas minőségű, egybeöntött poliuretán bevonat ...

VELUX GGL tetőtéri ablak

VELUX GGL tetőtéri ablak

Termékjellemzők Kiváló minőségű fenyő, három réteg színtelen ...

Hirdetés
Velux hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information