A VELUX tervezést segítő ArchiCAD könyvtári elemei
2022.11.15.

A VELUX csomóponti rajzai mellett a vállalat legújabb fejlesztése az ArchiCAD könyvtári elemek gyűjteménye, amely szintén megkönnyíti a tervezőmunkát.




A VELUX célja, hogy segítse és megkönnyítse az építészek munkáját, amikor tereket terveznek közvetlenül a tető alatt. Ezt a célt szolgálják tervezést segítő digitális szolgáltatásai: a csomóponti rajzok, az ArchiCAD könyvtári elemek és a BIM object website is.

"A VELUX ArchiCAD könyvtári elemeinek segítségével az építész a teljes VELUX termékválasztékot fel tudja használni a tervezéshez a Magyarországon legelterjedtebb tervezőszoftverben. A szolgáltatás segítségével könnyedén ki tudja választani a számára megfelelő ablaktípust, az elérhető méreteket, anyagokat és üvegezést, valamint a tetőfedő anyaghoz illeszkedő burkolókereteket és a megfelelő árnyékolástechnikai termékeket is. Ráadásul az elkészült megoldások könnyen megjeleníthetőek 3D modellen és a látványtervezőben is. A szolgáltatás egyik legnagyobb előnye, hogy jelentősen megkönnyíti a termékkiírást, mivel a tervezés után csupán egy kattintás a tetőtéri ablakok és specifikációik kilistázása és átemelése a költségvetéstervező programba" - emelte ki az új fejlesztés előnyeit Biró András, a VELUX alkalmazástechnikai és műszaki szakértője.


Az ArchiCAD könyvtári elemei itt tölthetőek le


VELUX Magyarország Kft.
+36 1 436 0601
www.velux.hu/szakembereknek
vevoszolgalat@velux.com


A VELUX Cégcsoportról


A VELUX az építőanyag-ipar egyik vezető világmárkája és vállalata, amely kínálatát közel 40 országban értékesíti. A cégcsoport 11 országban rendelkezik gyártóegységekkel, közöttük Magyarországon, Fertődön és Fertőszentmiklóson, amely a régió egyik legnagyobb munkaadója. A VELUX Magyarország Kft. 1986 óta van jelen a hazai piacon - a 300 legnagyobb profitú vállalat egyike. Piacvezetőként élen jár az innovatív, ugyanakkor energiatakarékos és környezetbarát termékek bevezetése terén. A cég célja, hogy termékeivel - melyek a tetőn keresztül természetes fénnyel és friss levegővel látják el az épületeket - minőségi lakóterek és munkahelyek jöjjenek létre, újításain keresztül lehetővé téve azok energiagazdaságos kialakítását is. A VELUX Magyarország Kft.-t 2017. áprilisában arany fokozatú elismeréssel díjazták az Employer Branding Awards-on (Példaértékű Munkáltatói Márkaépítés Díja 2016.) nagyvállalati kategóriában. www.velux.hu



2022.11.15.
VELUX GGU tetőtéri ablak

VELUX GGU tetőtéri ablak

Termékjellemzők   Magas minőségű, egybeöntött poliuretán ...

VELUX GPU tetőtéri ablak

VELUX GPU tetőtéri ablak

Termékjellemzők Magas minőségű, egybeöntött poliuretán bevonat ...

VELUX GGL tetőtéri ablak

VELUX GGL tetőtéri ablak

Termékjellemzők Kiváló minőségű fenyő, három réteg színtelen ...

Hirdetés
Velux hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information