Újra definiálta a VELUX Cégcsoport a lapos tetőbe építhető ablakok fogalmát

A világ első íves üvegű lapostetős felülvilágító ablakát alkotta meg a VELUX Cégcsoport, amely a minimalista és elegáns dizájn ötvözése mellett számos praktikus előnnyel szolgál a tetőfelújítóknak. A formabontó, széltől szélig ívelt üvegezésű, lapos tetőbe építhető felülvilágító nemcsak több természetes fényt és friss levegőt juttat az otthonokba, hanem a zavaró időjárási körülményeket, például a jégeső zaját is csökkenti.






Az aktuális belsőépítészeti trendek egyik célkitűzése a helyiségekbe jutó természetes fénymennyiség maximalizálása. Nemcsak azért, mert a kevesebb mesterséges világítással csökkenthető az áramfogyasztás, ezáltal a rezsiköltség, hanem azért is, mert a napfényre a modern építészet immár dekorációs elemként tekint. Ezen igényeknek eleget téve alkotta meg a VELUX innovatív, íves üvegű, hőszigetelt felülvilágító ablakát, amely az esztétikai szempontok mellett kiváló megoldást nyújt azoknak, akik a lapostető felújításával szeretnének több teret nyerni és otthonukat élénkebbé tenni.



A tisztán üvegből álló tetőtéri ablakok felszerelése korábban csak enyhén dőlő tetők esetében, vagy műanyag kupola beépítésével volt lehetséges. A világ első ívelt üvegű felülvilágítója azonban teljesen lapos, azaz 0 és 15 fok közötti dőlésszögű tetőhöz alkalmas. A felülvilágító ablak így közvetlenül a választott hely fölé építhető be, így a lehető legtöbb természetes fényt biztosíthatja a munkához, a pihenéshez, a főzéshez vagy a játékhoz. Az edzett üveg a tetőtéri ablakot az olyan időjárási viszontagságokkal szemben is védi, mint például a jégeső, és annak zaját is tompítja.



"A VELUX lapostetős felülvilágító letisztult, minimalista íves üvegű kialakításának köszönhetően már önmagában is tökéletes választás azoknak, akik kívülről rálátnak a tetőre, vagy akiknek a lakásfelújítás során fontos szempont az esztétikum. Bármilyen stílusú enteriőrhöz illeszkedik, emellett pedig az általa biztosított napfény a felújított tető legmodernebb dekorációs elemévé válik" - mondta el Őz Beáta, a VELUX Magyarország Kft. ügyvezetője.

A VELUX Csoport innovációja az építőipar szempontjából is meghatározó, hiszen amellett, hogy új tervezési lehetőségeket kínál az építészek számára, az építőanyag-ágazatban is nagy előrelépést jelent.



További információ:
www.velux.hu


A VELUX Cégcsoportról


A VELUX Cégcsoport küldetése immár majdnem 75 éve, hogy jobb lakókörnyezetet teremtsen a tetőn keresztül érkező napfénnyel és friss levegővel. Termékprogramja tetőtéri ablakok és lapostetős házakra készült megoldások széles skáláját fedi le. A vállalat számos árnyékolót és távvezérlő elemeket is gyárt. A VELUX Cégcsoport a világ mintegy 40 országában képviselteti magát értékesítési vállalattal, 11 országban pedig termék-gyártás is folyik. Megközelítően 10.000 alkalmazottat foglalkoztat, és a VKR Holding A/S tulajdonát képezi. A VKR Holding A/S korlátolt felelősségű társaság, amely alapítványok és az alapító család 100%-os tulajdonában van. További részletek: www.velux.hu



2017.04.24.

VELUX HírekVELUX csomópontokVELUX ÁrjegyzékVELUX ProspektusokVELUX Kereskedő partnerekVELUX Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Velux hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information