Újra definiálta a VELUX Cégcsoport a lapos tetőbe építhető ablakok fogalmát

A világ első íves üvegű lapostetős felülvilágító ablakát alkotta meg a VELUX Cégcsoport, amely a minimalista és elegáns dizájn ötvözése mellett számos praktikus előnnyel szolgál a tetőfelújítóknak. A formabontó, széltől szélig ívelt üvegezésű, lapos tetőbe építhető felülvilágító nemcsak több természetes fényt és friss levegőt juttat az otthonokba, hanem a zavaró időjárási körülményeket, például a jégeső zaját is csökkenti.






Az aktuális belsőépítészeti trendek egyik célkitűzése a helyiségekbe jutó természetes fénymennyiség maximalizálása. Nemcsak azért, mert a kevesebb mesterséges világítással csökkenthető az áramfogyasztás, ezáltal a rezsiköltség, hanem azért is, mert a napfényre a modern építészet immár dekorációs elemként tekint. Ezen igényeknek eleget téve alkotta meg a VELUX innovatív, íves üvegű, hőszigetelt felülvilágító ablakát, amely az esztétikai szempontok mellett kiváló megoldást nyújt azoknak, akik a lapostető felújításával szeretnének több teret nyerni és otthonukat élénkebbé tenni.



A tisztán üvegből álló tetőtéri ablakok felszerelése korábban csak enyhén dőlő tetők esetében, vagy műanyag kupola beépítésével volt lehetséges. A világ első ívelt üvegű felülvilágítója azonban teljesen lapos, azaz 0 és 15 fok közötti dőlésszögű tetőhöz alkalmas. A felülvilágító ablak így közvetlenül a választott hely fölé építhető be, így a lehető legtöbb természetes fényt biztosíthatja a munkához, a pihenéshez, a főzéshez vagy a játékhoz. Az edzett üveg a tetőtéri ablakot az olyan időjárási viszontagságokkal szemben is védi, mint például a jégeső, és annak zaját is tompítja.



"A VELUX lapostetős felülvilágító letisztult, minimalista íves üvegű kialakításának köszönhetően már önmagában is tökéletes választás azoknak, akik kívülről rálátnak a tetőre, vagy akiknek a lakásfelújítás során fontos szempont az esztétikum. Bármilyen stílusú enteriőrhöz illeszkedik, emellett pedig az általa biztosított napfény a felújított tető legmodernebb dekorációs elemévé válik" - mondta el Őz Beáta, a VELUX Magyarország Kft. ügyvezetője.

A VELUX Csoport innovációja az építőipar szempontjából is meghatározó, hiszen amellett, hogy új tervezési lehetőségeket kínál az építészek számára, az építőanyag-ágazatban is nagy előrelépést jelent.



További információ:
www.velux.hu


A VELUX Cégcsoportról


A VELUX Cégcsoport küldetése immár majdnem 75 éve, hogy jobb lakókörnyezetet teremtsen a tetőn keresztül érkező napfénnyel és friss levegővel. Termékprogramja tetőtéri ablakok és lapostetős házakra készült megoldások széles skáláját fedi le. A vállalat számos árnyékolót és távvezérlő elemeket is gyárt. A VELUX Cégcsoport a világ mintegy 40 országában képviselteti magát értékesítési vállalattal, 11 országban pedig termék-gyártás is folyik. Megközelítően 10.000 alkalmazottat foglalkoztat, és a VKR Holding A/S tulajdonát képezi. A VKR Holding A/S korlátolt felelősségű társaság, amely alapítványok és az alapító család 100%-os tulajdonában van. További részletek: www.velux.hu



2017.04.24.
VELUX GPU tetőtéri ablak

VELUX GPU tetőtéri ablak

Termékjellemzők Magas minőségű, egybeöntött poliuretán bevonat ...

VELUX GGL tetőtéri ablak

VELUX GGL tetőtéri ablak

Termékjellemzők Kiváló minőségű fenyő, három réteg színtelen ...

VELUX GGU tetőtéri ablak

VELUX GGU tetőtéri ablak

Termékjellemzők   Magas minőségű, egybeöntött poliuretán ...

Hirdetés
Velux hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information