Ismerjük meg a BMI Bramac Rendszermestereit
2022.11.09.

Sokan támaszkodnak a szakemberekre egy tetőépítési- vagy felújítási folyamatban, de ritkán adódik alkalom arra, hogy már a tervezési fázis legelején megismerhessük őket és tapasztalataikat. A BMI Bramac olyan sorozatot indított blogoldalán, ahol minden tartalomban egy-egy szakképzett Rendszermestert mutat be, akik azt is elárulják, mi a jó tető titka, milyen készségekkel kell rendelkeznie egy szakembernek és hogyan lehet gördülékeny a kommunikáció az építtetővel.




Mindig az olcsó a drága

A sorozat legelső részében Kövecses Tamást ismerhettük meg, aki édesapja nyomdokaiba lépve vált tetőfedővé, 2003 óta van önálló vállalkozása és 2010 óta tagja a BMI Rendszermester-hálózatnak. A blogbejegyzésből megtudjuk, miért vált a Rendszermester-hálózat tagjává, hogyan képzi magát a mindennapokban, és mely pontokon lát a kivitelező szakmában hibákat.

"Sajnos gyakran látni, hogy a tetők nincsenek jól elkészítve átszellőzés és hófogás szempontjából: sok tetőn látni, hogy nincs elég szellőzőcserép, vagy épp nincs a szakmai előírásnak megfelelő mennyiségű hófogó."

A teljes blogbejegyzés itt érhető el: https://joteto.blog.hu/2022/04/25/mindig_az_olcso_a_draga




Csináld jól, vagy sehogy!

A második részben Kotrics Gábor mutatkozott be, aki már 2004 óta foglalkozik tetőépítéssel és tetőszerkezetekkel, azóta is folyamatosan képezi magát és igyekszik lépést tartani a frissülő trendekkel. Arra a kérdésre, hogy milyen készségekkel kell rendelkeznie egy tetőfedőnek, a kézügyességet emelte ki, illetve hangsúlyozta, hogy kitartónak, szívósnak és "legyen nyitott az új dolgok befogadására, mert akkor nagyon sokat lehet tanulni!"

Megosztotta azt is, meddig terjed szerinte a tető felelőssége, hogy a végeredmény egy hosszú távon is tartós és szép munka legyen.

A teljes blogbejegyzés itt érhető el: https://joteto.blog.hu/2022/09/01/csinald-jol-vagy-sehogy




Törekedjünk a szépre!

Hersics Balázs 14 éve Rendszermester, aki megosztotta életútját és szakmai pályafutásának főbb állomásait és mérföldköveit, de azt is elárulta, szerinte mi tesz valakit top tetőfedővé.

"Nagyon sok tetőkiegészítő-elemet kihagynak, talán a "költségcsökkentés" címén. Ami szintén sokszor szemet szúr, hogy mintha a tetőfedők nem egyeztetnének a bádogossal, pedig a bádogos és a tetőfedő együttműködése szükséges a jó eredményhez."

A teljes blogbejegyzés itt érhető el: https://joteto.blog.hu/2022/09/21/torekedjunk-a-szepre




Ha meg tudod álmodni, meg tudod valósítani!

A sorozat eddigi legfrissebb részében Becséri Jánosé volt a főszerep, aki 1997 óta BMI Bramac Rendszermester és mind a mai napig őrzi az akkor kapott oklevelet. De vajon miért döntött a Rendszermesterség mellett és mi motiválja a fejlődésben mind a mai napig?

A tetőfelújításba kezdőkkel vagy építkezőkkel való kommunikációval kapcsolatban a következőt tudtuk meg Jánostól:

"Mindig átbeszélem a megrendelővel a tető megvalósítása kapcsán felmerülő kérdéseket; meghallgatom, milyen kéréseik, igényeik vannak, én felsorolom az egyes előnyöket és hátrányokat, de a konkrét kivitelezésbe nem igazán engedhetek beleszólást, hiszen engem azért hívtak, hogy az álmukat, egy remek háztetőt megvalósítsunk, mert a tető a házon a korona!"

A teljes blogbejegyzés itt érhető el: https://joteto.blog.hu/2022/11/04/ha-meg-tudod-almodni-meg-tudod-valositani

Kik is a Rendszermesterek?

A Rendszermesterek olyan saját vállalkozással rendelkező tetőfedő-és kivitelező-szakemberek, akik a BMI Bramac rendszerelemeinek ismeretéből elméleti és gyakorlati vizsgát tettek, valamint kiválóan ismerik a BMI Bramac Tervezési- és alkalmazástechnikai útmutatóját. Szakmai tudásukat és termékismeretüket a BMI Group know-how-ján alapuló, nemzetközi hátterű képzéseken folyamatosan fejlesztik.

A BMI Bramac országos lefedettségű Rendszermester-hálózatában mindenki megtalálja a számára megfelelő tetőfedő-szakembert. A BMI Bramac kapcsolat oldalán, a térképes kereső segítségével bárki megkeresheti a lakhelyéhez legközelebb tevékenykedő Rendszermestert, a rendelkezésre álló elérhetőségei segítségével pedig könnyedén kapcsolatba léphet vele.

A sorozat folytatódik a következő hónapokban is, a további blogbejegyzésekért érdemes figyelemmel követni a Jótető blog oldalt.


További információk:

BMI Magyarország Kft.
www.bramac.hu


2022.11.09.
Bramac Tectura Thermo Protector

Bramac Tectura Thermo Protector

Modern és időtálló A Tectura Thermo Protector tetőcserepeink ...

Bramac Padlóburkoló lap

Bramac Padlóburkoló lap

Rusztikus, fagy- és kopásálló A Fagyálló beton padlóburkolólapok ...

Bramac EcoRoll univerzális ...

Bramac EcoRoll univerzális ...

Gazdaságos kialakítású, tekercses kúpalátét, fém oldal sávokkal. A ...

Bramac Membran 2 2S belső oldali ...

Bramac Membran 2 2S belső oldali ...

3 rétegű felépítéséből adódóan a szarufa felett áthajtható, ...

Univerzális ragasztószalag

Univerzális ragasztószalag

Az alátéthéjazatok porhómentességének és vízhatlanságának ...

Bramac Biztonsági tetőhorog

Bramac Biztonsági tetőhorog

Biztonsági tetőhorog, amely egyéni védőfelszerelés és tetőlétra ...

Hirdetés
Bramac hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information