Ne maradjon le: 25% kedvezmény a BMI Bramac jóvoltából!
2024.06.10.

Ezt kár lenne kihagyni: a tetőfelújítás vagy tetőépítés negyedét június 30-ig a BMI Bramac állja! Mit is jelent ez pontosan? 25% kedvezményt adnak a teljes tetőre rendszergaranciával.





Most még jobban megéri rendszerben gondolkodni

Egy tető nem csupán tetőcserepekből áll, és most még jobban megéri rendszerben gondolkodni, hiszen június 30-ig 25%-os kedvezmény vonatkozik az összes BMI Bramac beton tetőcserépre, a Rubin 9V kerámia tetőcserépre (bazaltszürke és rézvörös színben), valamint a rendszerelemekre is.

A 25% kedvezmény a teljes tetőrendszerre értendő, minimum 5 tetőtartozék megvásárlása esetén. A csomagba tartozó termékek közül minimálisan az alábbiakat kell beépíteni / együttesen megrendelni: tetőfólia (alátéthéjazat), kúpalátét (kivéve kúpcserepek nélkül kialakított félnyereg tetőidomoknál); eresz beszellőzés (szellőzőszalagok és ereszbeszellőző elemek, pl. szellőzőléc); hófogás.

Mit jelent a rendszergarancia?

A BMI Magyarország a hazai piacon rendszergaranciát vállal a teljes tetőre, vagyis a rendszercsomagba tartozó termékekre teljeskörű garanciát nyújt a megadott időszakban, és az adott termékeket érintő jogos reklamációs bejelentés esetén a hibás terméket kicseréli és a termékek cseréjének munkadíját is vállalja.

Válasszuk ki a számunkra tökéletes rendszercsomagot!

STAR CSOMAG — A LEGMAGASABB BIZTONSÁG

A csúcskategóriás Star csomag teljes körű védelmet biztosít. A tetőt a Star tetőcserepek ellenállósága és ragyogása koronázza meg, a legmagasabb minőséget képviselő rendszerelemek adta megbízhatósággal, 15 év rendszergaranciával a teljes tetőre.

PRÉMIUM CSOMAG — VALÓDI TERMÉKELŐNYÖKKEL

A Prémium csomag magas minőségű, valódi termékelőnyökkel bíró rendszerelemeket tartalmaz. Ilyen termékelőny például a magasabb felületsúlyú tetőfólia, illetve a jobb nyújthatósággal és szellőzőképességgel rendelkező kúpalátétek. Biztos választás a prémium megoldásokat kedvelőknek, 10 év rendszergaranciával a teljes tetőre vonatkozóan.

STANDARD CSOMAG — AZ ELVÁRT MINIMUM

A jól bevált klasszikusokat és a gazdaságos megoldásokat kereső építkezők mindent megtalálnak ebben az alapvetően elvárt, de annál is többet nyújtó rendszerben. Szilárd alapokra építve, a tetővel szemben támasztott követelményeknek megfelelően a kiegészítők sora bővíthető, 5 év rendszergaranciával a teljes tetőre vonatkozóan.

Ha szeretne többet is megtudni a BMI Bramac egyedi ajánlatáról, vagy szeretne ingyenes ajánlatot kérni, látogasson el az akcio.bramac.hu oldalra! Amennyiben a garanciális feltételekről szeretne bővebben is tájékozódni, keresse fel a www.bmigroup.com/hu/szolgaltatasok/garancialis-feltetelek webhelyet, vagy vegye fel a kapcsolatot területileg illetékes tanácsadónkkal a https://www.bmigroup.com/hu/kapcsolat/tanacsadok-es-szaktanacsadok/ webhelyről!


További információk:

BMI Magyarország Kft.
villas.hu
www.bramac.hu


2024.06.10.
Bramac Szellőzőgyűrű

Bramac Szellőzőgyűrű

Beépítetlen padlásterek pontszerű kiszellőztetésére alkalmas, ...

Bramac ClimaTape ragasztószalag.

Bramac ClimaTape ragasztószalag.

Alkalmas belső oldali párazáró fólia toldásainak leragasztására, ...

Bramac Római Star

Bramac Római Star

A tetőcserepek új csillaga A BMI Bramac innovatív, STAR ...

Bramac Szellőzőcserép hornyolt ...

Bramac Szellőzőcserép hornyolt ...

Levegőkivezető nyílásként alkalmazva, elhelyezésük a taréjgerinc ...

Bramac Félnyeregtető cserép

Bramac Félnyeregtető cserép

A cserép rögzítése csavarozással történik. ...

Hófogórács és tartó Reviva ...

Hófogórács és tartó Reviva ...

A Bramac hófogórács és tartó Bramac Reviva fedésekhez , fokozott ...

Hirdetés
Bramac hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information