Tavaszi megújulás: 25% kedvezmény a BMI Bramac jóvoltából!
2024.04.11.

A tavasz mindig a felfrissülésről és megújulásról is szól, így jó hírünk van azoknak, akik megragadják az alkalmat az építkezésre vagy felújításra: a tető negyedét most a BMI Bramac állja! Mit is jelent ez pontosan? 2024. június 30-ig 25% kedvezményt adnak a teljes tetőre rendszergaranciával.





Most még jobban megéri rendszerben gondolkodni

Egy tető nem csupán tetőcserepekből áll, és most még jobban megéri rendszerben gondolkodni, hiszen június 30-ig 25%-os kedvezmény vonatkozik az összes BMI Bramac beton tetőcserépre, a Rubin 9V kerámia tetőcserépre (bazaltszürke és rézvörös színben), valamint a rendszerelemekre is.

A 25% kedvezmény a teljes tetőrendszerre értendő, minimum 5 tetőtartozék megvásárlása esetén. A csomagba tartozó termékek közül minimálisan az alábbiakat kell beépíteni / együttesen megrendelni: tetőfólia (alátéthéjazat), kúpalátét (kivéve kúpcserepek nélkül kialakított félnyereg tetőidomoknál); eresz beszellőzés (szellőzőszalagok és ereszbeszellőző elemek, pl. szellőzőléc); hófogás.

Mit jelent a rendszergarancia?

A BMI Magyarország a hazai piacon rendszergaranciát vállal a teljes tetőre, vagyis a rendszercsomagba tartozó termékekre teljeskörű garanciát nyújt a megadott időszakban, és az adott termékeket érintő jogos reklamációs bejelentés esetén a hibás terméket kicseréli és a termékek cseréjének munkadíját is vállalja.

Válasszuk ki a számunkra tökéletes rendszercsomagot!

STAR CSOMAG — A LEGMAGASABB BIZTONSÁG

A csúcskategóriás Star csomag teljes körű védelmet biztosít. A tetőt a Star tetőcserepek ellenállósága és ragyogása koronázza meg, a legmagasabb minőséget képviselő rendszerelemek adta megbízhatósággal, 15 év rendszergaranciával a teljes tetőre.

PRÉMIUM CSOMAG — VALÓDI TERMÉKELŐNYÖKKEL

A Prémium csomag magas minőségű, valódi termékelőnyökkel bíró rendszerelemeket tartalmaz. Ilyen termékelőny például a magasabb felületsúlyú tetőfólia, illetve a jobb nyújthatósággal és szellőzőképességgel rendelkező kúpalátétek. Biztos választás a prémium megoldásokat kedvelőknek, 10 év rendszergaranciával a teljes tetőre vonatkozóan.

STANDARD CSOMAG — AZ ELVÁRT MINIMUM

A jól bevált klasszikusokat és a gazdaságos megoldásokat kereső építkezők mindent megtalálnak ebben az alapvetően elvárt, de annál is többet nyújtó rendszerben. Szilárd alapokra építve, a tetővel szemben támasztott követelményeknek megfelelően a kiegészítők sora bővíthető, 5 év rendszergaranciával a teljes tetőre vonatkozóan.

Ha szeretne többet is megtudni a BMI Bramac tavaszi ajánlatáról, vagy szeretne ingyenes ajánlatot kérni, látogasson el az akcio.bramac.hu oldalra! Amennyiben a garanciális feltételekről szeretne bővebben is tájékozódni, keresse fel a www.bmigroup.com/hu/szolgaltatasok/garancialis-feltetelek webhelyet, vagy vegye fel a kapcsolatot területileg illetékes tanácsadónkkal a https://www.bmigroup.com/hu/kapcsolat/tanacsadok-es-szaktanacsadok/ webhelyről!


További információk:

BMI Magyarország Kft.
villas.hu
www.bramac.hu


2024.04.11.
Bramac ClimaTape ragasztószalag.

Bramac ClimaTape ragasztószalag.

Alkalmas belső oldali párazáró fólia toldásainak leragasztására, ...

Bramac Félnyeregtető ...

Bramac Félnyeregtető ...

Balos és jobbos kivitelben készül az oromszegély és félnyeregtető ...

Bramac Membran 100 belső oldali ...

Bramac Membran 100 belső oldali ...

Megakadályozza, hogy a belső térből páravándorlás induljon meg a ...

Bramac Therm ragasztószalag

Bramac Therm ragasztószalag

Műszaki adatok Anyag: ...

Bramac Durovent ...

Bramac Durovent ...

Alkalmazásával, az ablakkal nem rendelkező helyiségek kiszellőztetése ...

Bramac Átvilágító cserép ...

Bramac Átvilágító cserép ...

Egyszerű megoldás a padlástér megvilágítására. Teljesen azonos ...

Hirdetés
Bramac hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information