Bramac

BMI CLIMA ROOF AZ ENERGIAHATÉKONY LAPOSTETŐKÉRT

Tudta? Hazánkban a 30 °C feletti hőmérsékletű napok száma már a nyári időszak több mint felét teszik ki! Ez a szám pedig egyre csak növekszik és egyre gyakoribbá és hevesebbé válnak a szélsőséges viharok, aszályok. A klímaváltozás és az elszabaduló energiaárak hatására az épületek energetikai korszerűsítése létfontosságúvá vált - sőt, a szigorodó hőtechnikai szabályok előírják az új épületek "közel nulla" energiaigényű építését. De mit tehetünk, hogy az energiakorszerűsítés ne vezessen pazarláshoz?





Hosszú távú, célzott megoldásokra van szükség: az energiahatékony tetővel nyáron csökkenthető az otthon felmelegedése, télen pedig a fűtésszámlán lehet spórolni!

Egy energiahatékony tetőmegoldás amellett, hogy csökkenti az épület téli fűtésigényét és a nyári hűtés költségeit, növeli az ingatlan értékét és az épület időjárással szembeni ellenállóságát.

A megváltozott fogyasztói igényekhez igazodva kínálnak hosszú távú és tartós megoldást a lapostetős Clima Roof csomagok a BMI Magyarországtól: a Clima Noxite, a Clima Green Roof, illetve a Clima Reflex.

CLIMA NOXITE

A CLIMA NOXITE csomag rétegrendje maximális védelmet biztosít újépítésű épületek számára, ráadásul az energiamegtakarítást is jelentősen növelhető. A rétegrend záróeleme a Noxite Eco-Active, a "szmogevő" lemez, amely hőreflektív, és csökkenti az épület hőterhelését. Új építéshez alkalmazható, 20 év kiterjesztett BMI vízzárósági termékgaranciával.

CLIMA GREEN ROOF

A CLIMA GREEN ROOF csomag amellett, hogy energiahatékony, zöld övezetté varázsolja a lapostetőt: kétrétegű, extenzív zöldtetős megoldás, amely szerepet játszik a levegőminőség javításában, védi a szigetelést a szélsőséges időjárástól. Új építéshez alkalmazható, 20 év kiterjesztett BMI vízzárósági termékgaranciával.

CLIMA REFLEX

A CLIMA REFLEX csomag rétegrendje a hazai gyártású bitumenes zárólemezzel és a Construma-díjas hőreflektív bevonattal új építéshez és felújításhoz is alkalmazható. A rétegrend tartósan védi a tetőszigetelést az UV-sugárzás és a hő hatásaitól, valamint jelentősen csökkenti az épület hőterhelését. 12 év BMI termékgaranciával.

ENERGIAHATÉKONYSÁG - KITERJESZTETT VÍZZÁRÓSÁGI GARANCIÁVAL!

A BMI Magyarország 15-20 év kiterjesztett garanciát vállal az előírt teljes rétegrend beépítése esetén az Eco-Active (Noxite), Vedaflor WS-X és Vedatop S5 Blaugrün zárólemezként felhasznált termékek vízzáróságára.
A kiterjesztett vízzárósági garancia eléréséhez a meghatározott rétegrendek alkalmazására van szükség, bővebb információért keresse fel a https://villas.hu/szolgaltatasok/vizzarosagi-garancia weboldalt!

Részletesebb információért keresse fel a BMI Villas Szaktanácsadóinak egyikét.


További információk:

BMI Magyarország Kft.
villas.hu
www.bramac.hu


2023.05.10.

Bramac HírekBramac TetőtervezőBramac csomópontokBramac KiadványokBramac Alkalmazástechnika ÚtmutatókBramac Építész kiadványTanácsadói HálózatBramac Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Bramac hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information