Bramac

Ismét online képezhetik magukat a tetőfedők

A BMI Bramac idén is gondolt a fejlődni vágyó tetőfedő szakemberekre. Elindult a BMI Akadémia legújabb évada, melynek célja, hogy átfogó és naprakész ismereteket nyújtson a tetőfedésben dolgozók számára. A képzés immár harmadik alkalommal nyitotta meg kapuit, amely a kanapé kényelméből élvezhető, és ingyenes részvételt biztosít.





MIT TUDHAT A KÉPZÉSRŐL?

A BMI Akadémia a tető kivitelezésével kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat, részletmegoldásokat, és alkalmazástechnikai előírásokat mutatja be gyakorlati videók keretében. A BMI Bramac termékmenedzsere Viniczai Róbert, és szakmailag elismert rendszermesterek vezetik végig a résztvevőt az egyes munkafolyamatokon a legnagyobb részletességgel.

A gyakorlati videók hármas blokkokban kerülnek fel a bmiakademia.hu oldalra, ahol a videók megtekintését követően lehetőség van egy ellenőrző tesztsor kitöltésére is, amivel a szakmai fejlődés mellett egyszeri garantált ajándék is elérhető, illetve a helyes válaszadók között értékes nyeremények kerülnek kisorsolásra, amelyek elengedhetetlen kiegészítői a tetőfedésnek. Az első két blokk már megtekinthető az oldalon, a harmadik blokkot pedig február 13-tól érik el az érdeklődő szakemberek.




A KÉPZÉS TARTALMA

A BMI Bramac online képzésén az idei évben ismét előtérbe került a már korábban használt 45 fokos hajlásszögű makett, melyen két féle lég- és párazárást, valamint kombinált hőszigetelést mutatnak be a BMI Bramac tetőfedő szakemberei. Továbbá a hőszigetelésről és süllyesztett vápakialakításról is naprakész ismereteket szerezhetnek az érdeklődők.



ÉLÓ BEJELENTKEZÉSEK

A gyakorlati videók mellett élő bejelentkezéseket szerveznek, érdekes témákkal és vendégekkel, ahol a résztvevők a kérdéseiket is feltehetik a BMI Bramac tetőfedő szakembereinek. Az események a BMI Magyarország Facebook-oldalán érhetőek el a megadott időpontokban, a következő: 2023. február 15., 18 óra-kor kezdődik. A további információkat megtalálja a www.bmiakademia.hu oldalon.

Amennyiben érdekli Önt a képzés, melyben a legújabb trendekkel, tetőfelújítási technikákkal ismerkedhet meg, látogasson el a bmiakademia.hu/bramac oldalára, és regisztráljon a gyakorlati videók megtekintéséhez.


További információk:

BMI Magyarország Kft.
www.bramac.hu


2023.02.09.

Bramac HírekBramac TetőtervezőBramac csomópontokBramac KiadványokBramac Alkalmazástechnika ÚtmutatókBramac Építész kiadványTanácsadói HálózatBramac Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Bramac hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information