Ismét online képezhetik magukat a tetőfedők
2023.02.09.

A BMI Bramac idén is gondolt a fejlődni vágyó tetőfedő szakemberekre. Elindult a BMI Akadémia legújabb évada, melynek célja, hogy átfogó és naprakész ismereteket nyújtson a tetőfedésben dolgozók számára. A képzés immár harmadik alkalommal nyitotta meg kapuit, amely a kanapé kényelméből élvezhető, és ingyenes részvételt biztosít.





MIT TUDHAT A KÉPZÉSRŐL?

A BMI Akadémia a tető kivitelezésével kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat, részletmegoldásokat, és alkalmazástechnikai előírásokat mutatja be gyakorlati videók keretében. A BMI Bramac termékmenedzsere Viniczai Róbert, és szakmailag elismert rendszermesterek vezetik végig a résztvevőt az egyes munkafolyamatokon a legnagyobb részletességgel.

A gyakorlati videók hármas blokkokban kerülnek fel a bmiakademia.hu oldalra, ahol a videók megtekintését követően lehetőség van egy ellenőrző tesztsor kitöltésére is, amivel a szakmai fejlődés mellett egyszeri garantált ajándék is elérhető, illetve a helyes válaszadók között értékes nyeremények kerülnek kisorsolásra, amelyek elengedhetetlen kiegészítői a tetőfedésnek. Az első két blokk már megtekinthető az oldalon, a harmadik blokkot pedig február 13-tól érik el az érdeklődő szakemberek.




A KÉPZÉS TARTALMA

A BMI Bramac online képzésén az idei évben ismét előtérbe került a már korábban használt 45 fokos hajlásszögű makett, melyen két féle lég- és párazárást, valamint kombinált hőszigetelést mutatnak be a BMI Bramac tetőfedő szakemberei. Továbbá a hőszigetelésről és süllyesztett vápakialakításról is naprakész ismereteket szerezhetnek az érdeklődők.



ÉLÓ BEJELENTKEZÉSEK

A gyakorlati videók mellett élő bejelentkezéseket szerveznek, érdekes témákkal és vendégekkel, ahol a résztvevők a kérdéseiket is feltehetik a BMI Bramac tetőfedő szakembereinek. Az események a BMI Magyarország Facebook-oldalán érhetőek el a megadott időpontokban, a következő: 2023. február 15., 18 óra-kor kezdődik. A további információkat megtalálja a www.bmiakademia.hu oldalon.

Amennyiben érdekli Önt a képzés, melyben a legújabb trendekkel, tetőfelújítási technikákkal ismerkedhet meg, látogasson el a bmiakademia.hu/bramac oldalára, és regisztráljon a gyakorlati videók megtekintéséhez.


További információk:

BMI Magyarország Kft.
www.bramac.hu


2023.02.09.
Bramac Biztonsági tetőhorog

Bramac Biztonsági tetőhorog

Biztonsági tetőhorog, amely egyéni védőfelszerelés és tetőlétra ...

Bramac Antik

Bramac Antik

A BMI Bramac  PRÉMIUM  kategóriájában a Római, Reviva ...

Bramac Szellőzőléc

Bramac Szellőzőléc

Segítségével 200 cm² -rel nő a szellőző keresztmetszet az eresz ...

Premium WU csatlakozó gallér

Premium WU csatlakozó gallér

Előre gyártott csatlakozó gallér a tető kör keresztmetszetű ...

Bramac Durovent ...

Bramac Durovent ...

Alkalmazásával az ablakkal nem rendelkező helyiségek kiszellőzése is ...

Bramac Szellőzőszalag

Bramac Szellőzőszalag

Az eresznél az alátéthéjazat alatti és feletti légréseket védi a ...

Hirdetés
Bramac hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information