ALEX FÉMBÚTOR KFT.
Bútortervezőink minden esetben arra törekednek, hogy egy átgondolt, minőségi termék szülessen a skicctől, egészen a műszaki rajzig és a kész termékig, figyelembe véve a vevői visszajelzéseket és a gyártói tapasztalatainkat.

TERVEZZEN VELÜNK!

Az ALEX BÚTOR GDL könyvtár célja, hogy olyan tervezési segédletet, segítséget nyújtson a tervezőknek, amivel az ALEX BÚTOR termékeit könnyen, kényelmesen tudják alkalmazni az ARCHICAD BIM szoftverben. Az ALEX BÚTOR termékei ARCHICAD könyvtári elemként kerülnek átadásra. Minden elérhető szín és kivitel rendelkezésre áll a pontos és gyors előkészítéshez, tervezéshez. A BIM file-ok fejlesztése Windows 10 platformon, ARCHICAD 20 - 23 verzión történt, de az elkészült könyvtár Windows és macOS alatt egyformán használható.




Az utcabútorok jellemzője, hogy kihelyezésük állandó, és különösebb védelem nélkül szolgálják a közönséget. Ellenállnak mind az időjárás, mind a fokozott igénybevétel viszontagságainak. Teljesítik a felügyelet nélküli kültéri eszközök biztonsági követelményeit.

Miért érdemes letölteni és mit tartalmaz a GDL könyvtárunk?

Az Alex Bútor könyvtárban jelenleg 6 utcabútor bútorcsaládunk fa, fém és WPC léccel szerelt padjai, asztalai, fa és wpc léccel szerelt hulladékgyűjtők, kerékpártámaszok és buszmegállók találhatóak az összes választható színnel.


Tejes utcabútor kínálatunk



Az Alex Bútor GDL könyvtárban az új fejlesztésű utcabútorok mellet megtalálhatóak még öltözőbútor BIM modelleink: 34 db öltözőszekrény, 20 db öltözőpad és 11 db értékmegőrző szekrény található az összes választható színnel.

Használni szeretné?

LETÖLTÖM A BIM MODELLEKET


REFERENCIÁK




Alex_Fembutor
További információk:

alexbutor.hu
telefon: +36 23/341-356
email: info@alexbutor.hu


2021.05.12.

Alex Bútor HírekAlex Bútor BIM fileokAlex Bútor KatalógusokAlex Bútor ReferenciákAlex Bútor Kapcsolat / Területi képviselőkAlex Bútor Termékek


Hirdetés
Alexbutor hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information