ALEX FÉMBÚTOR KFT.
Modern vonalvezetés, időtálló, elegáns megjelenés Komplett utcabútor megoldások az Alextől

A modernkori közterek, parkok és utcák a különböző stílusok és irányzatok keveredésének köszönhetően sokszínűek, stílusukat és hangulatukat tekintve változatosak


Mivel a városok lakói egyre intenzívebben és sokoldalúbban használják a köztereket, a tervezőknek és fenntartóknak új kihívásokkal és igényekkel kell szembenézniük.

A városi igények és a köztérhasználati szokások változása következtében a hagyományos utcabútorokat mindinkább felváltják a komplett megoldások, melyek megfelelnek a folyamatos, minden évszakra kiterjedő igénybevételnek is.



Az utcabútorok elsődleges célja a közterületek használatának ösztönzése, a köztéri időtöltés kényelmesebbé tételével a közösségi élet, a társadalmi kapcsolatok erősítése.

A modern, minőségi és vizuálisan is vonzó környezet megteremtéséhez elengedhetetlen, a városi környezethez anyagában és stílusában egyaránt illeszkedő, illetve egymással is harmonizáló megjelenésű utcabútorok telepítése.

Az Alex kínálatában többek között megtalálhatók a padok, a hulladékgyűjtők és a kerékpártárolók is, melyek vázainak alapanyaga masszív öntöttvas vagy horganyzott acél, mely ellenáll mind az időjárás, mind a fokozott igénybevétel viszontagságainak.



A NORD termékcsaládban a különböző méretű kültéri padok könnyed, légies hangulatot kölcsönöznek a térnek, ugyanakkor kiemelkedő szilárdsági jellemzőkkel rendelkeznek. Kizárólag gondozásmentes WPC-lécekkel rendelhetők, melyek előnye az UV, gombásodás, pára és vízzel szembeni ellenállóság, s melynek köszönhetően a bútorcsalád minden tagjára 60 hónap gyártói garanciát vállalunk.




NORD bútorcsalád


A 6 féle színben választható Tunnel kültéri hulladékgyűjtők 50 illetve 100 literes gyűjtőkapacitással valamint az oldalpanelében elhelyezett csikkgyűjtővel is rendelkeznek. A horganyzott acéllemez tartálynak és egyéb acél elemeknek, valamint a WPC díszléc burkolatnak köszönhetően szintén ellenállnak az időjárás viszontagságainak. Ideális választás parkokba, köztereken, parkolókban, közintézmények, valamint iskolák környezetében.



TUNNEL hulladékgyűjtők


A kerékpártárolókkal szemben támasztott legfontosabb követelmények a támasztás és a rögzíthetőség, valamint az időjárás elleni védelem. Fontos, hogy a tárolóban bármilyen típusú kerékpár könnyen elhelyezhető és rögzíthető legyen, valamint biztosítson megfelelő támasztékot a kerékpárnak, a kerékpár elhelyezését, eltávolítását ne akadályozzák a tárolóban már korábban elhelyezett kerékpárok. A kerékpár elhelyezése legyen egyszerű, gyors és kényelmes; a kerékpárok ne érintkezzenek egymással, és a kerékpáros ruházatát se szennyezze be a többi kerékpár.



Kerékpártároló kínálatunk


Használni szeretné bútorainkat a tervezésben?

LETÖLTÖM A BIM MODELLEKET


REFERENCIÁK




Alex_Fembutor
További információk:

alexbutor.hu
telefon: +36 23/341-356
email: info@alexbutor.hu


2021.10.13.

Alex Bútor HírekAlex Bútor BIM fileokAlex Bútor KatalógusokAlex Bútor ReferenciákAlex Bútor Kapcsolat / Területi képviselőkAlex Bútor Termékek


Hirdetés
Alexbutor hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information