ALEX FÉMBÚTOR KFT.
NORD termékcsalád

Örömmel mutatjuk be legújabb kültéri bútorcsaládunkat, melyet az elmúlt évtized során összegyűlt gyártói tapasztalataink és a vevői visszajelzések alapján fejlesztettünk. Ennek eredményeképpen egy igazán modern és letisztult megjelenéssel rendelkező termékcsaládot sikerült megalkotnunk.



Vázszerkezete 4 mm-es horganyzott acéllemezből készül, amely a kiemelkedő szilárdsági jellemzők mellett mégis egy könnyed, légies hangulatot kölcsönöz a padoknak. A NORD termékcsalád kizárólag gondozásmentes WPC-lécekkel rendelhető, ennek köszönhetően a bútorcsalád minden tagjára 60 hónap gyártói garanciát vállalunk.



Az utcabútorok jellemzője, hogy kihelyezésük állandó, és különösebb védelem nélkül szolgálják a közönséget. Ellenállnak mind az időjárás, mind a fokozott igénybevétel viszontagságainak. Teljesítik a felügyelet nélküli kültéri eszközök biztonsági követelményeit.




Az Alex Bútor GDL könyvtárban megtalálható a NORD termékcsalád összes tagja, így letöltés után bármikor használható.



NORD termékcsalád


Használni szeretné bútorainkat a tervezésben?

LETÖLTÖM A BIM MODELLEKET


REFERENCIÁK




Alex_Fembutor
További információk:

alexbutor.hu
telefon: +36 23/341-356
email: info@alexbutor.hu


2021.09.15.

Alex Bútor HírekAlex Bútor BIM fileokAlex Bútor KatalógusokAlex Bútor ReferenciákAlex Bútor Kapcsolat / Területi képviselőkAlex Bútor Termékek


Hirdetés
Alexbutor hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information