ALEX FÉMBÚTOR KFT.
2020-ban is Magyar Brands díjban részesült az Alex Bútor!

A Magyar Brands program magyar vonatkozású, kiváló márkákat díjaz több, mint tíz éve. Olyan márkákat, amelyek a magyar szellemi munka méltó képviselői hazánkban és határainkon kívül is. Az elmúlt évek bizonyították, hogy a díj nemcsak elismerés, hanem aktív segítséget is jelent a fogyasztóknak, az ügyfeleknek és a partnerek munkájában is.




2020-ban is Magyar Brands elismerésben részesült az Alex Fémbútor Kft. A 15 fős szakmai zsűri 6 különböző szempontból vizsgálta meg vállalkozásunkat, amelyek eredményeként a 2018-as "Innovatív Márka" díj után "Kiváló Üzleti Márka" kategóriában az idei évben is díjazottak lettünk!

A Magyar Brands program kizárólag olyan magyar márkát értékel, amely Magyarországon született, vagy létrejöttében/alapításában magyarok vettek részt. A program kiválasztási folyamata rendkívül komplex, amely számszerűsíthető kritériumok alapján történik. Mindezt egy önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése egészít ki. Ebben a megmérettetésben lett eredményes az a gondolkodás, ahogy az Alex Bútor magyarországi jelenléte, magas színvonalú műszaki paramétereinek megteremtése, folyamatos fejlesztése és értékesítési stratégiája zajlik.

Az Alex Bútor kiemelt figyelmet fordít termékei folyamatos fejlesztésére. Ebben nyújt segítséget több bútortervező és gyártáselőkészítő szakember is. Legfőbb szempontok nemcsak a kinézet, hanem a használhatóság, a kényelmi faktor és a praktikus megoldások létrehozása minőségi alapanyagokból.





Alex_Fembutor
További információk:

alexbutor.hu
telefon: +36 23/341-356
email: info@alexbutor.hu


2020.12.03.

Alex Bútor HírekAlex Bútor BIM fileokAlex Bútor KatalógusokAlex Bútor ReferenciákAlex Bútor Kapcsolat / Területi képviselőkAlex Bútor Termékek


Hirdetés
Alexbutor hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information