ALEX FÉMBÚTOR KFT.
TERVEZŐI BIM MODELLEK AZ ALEXTŐL

Az Alex Fémbútor Kft. széles termékpalettájával rendszerben tud gondolkozni és egykézben, kényelmesen megvalósítani mindent, ami fontos az intézmények, vállalkozások, vendéglátói egységek komplett bútorozásánál.


TERVEZZEN VELÜNK!

Az ALEX BÚTOR GDL könyvtár célja, hogy olyan tervezési segédletet, segítséget nyújtson a tervezőknek, amivel az ALEX BÚTOR termékeit könnyen, kényelmesen tudják alkalmazni az ARCHICAD BIM szoftverben. Az ALEX BÚTOR termékei ARCHICAD könyvtári elemként kerülnek átadásra. Minden elérhető szín és kivitel rendelkezésre áll a pontos és gyors előkészítéshez, tervezéshez. A BIM file-ok fejlesztése Windows 10 platformon, ARCHICAD 20 - 23 verzión történt, de az elkészült könyvtár Windows és macOS alatt egyformán használható.


Miért érdemes letölteni és mit tartalmaz a GDL könyvtárunk?

Az Alex Bútor könyvtárban jelenleg 34 db öltözőszekrény, 20 db öltözőpad és 11 db értékmegőrző szekrény található az összes választható színnel. Rövid távú céljaink között szerepel, hogy utca- és iskolabútoraink is elérhetőek legyenek a tervezők részére, előbbin a fejlesztők már az "utolsó simításokat" végzik.


Fém öltözőszekrény kínálatunk



Bútorlapos öltözőszekrény kínálatunk



Öltözőpad kínálatunk



Értékmegőrző szekrény kínálatunk



Tervezőink célja, hogy munkáikban az esztétika és a funkcionalitás kéz a kézben járjanak. Bútortervezőink és gyártás előkészítőink minden esetben arra törekednek, hogy egy átgondolt termék "szülessen" a skicctől, egészen a műszaki rajzig és a kész termékig, figyelembe véve a vevői visszajelzéseket és a gyártói tapasztalatainkat.


LETÖLTÖM A BIM MODELLEKET


REFERENCIÁK




Alex_Fembutor
További információk:

alexbutor.hu
telefon: +36 23/341-356
email: info@alexbutor.hu


2021.03.29.

Alex Bútor HírekAlex Bútor BIM fileokAlex Bútor KatalógusokAlex Bútor ReferenciákAlex Bútor Kapcsolat / Területi képviselőkAlex Bútor Termékek


Hirdetés
Alexbutor hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information