Plant Designer III.

Make your ArchiCAD vizualisations unique with Plant Designer III. Collection's 10 plants. Using the product is simple and quick. It is possible to adjust the size, the color and the leaf density for more personalized results. The Plant Designer III. Collection which is free download, makes your vizualisations more vivid and realistic.

Letöltés:

Plant Designer III. ArchiCAD letöltése


Letöltés:

Plant Designer III. ArchiCAD letöltése

2019.04.11.Hirdetés

éptár hírek:


Elérhető az Architerra 3.0 "Granit" verzió      2022.10.12.

Az Éptár Architerra megoldás egy kiegészítő program, mely a Graphisoft Archicad BIM programjához készült. ArchiCAD kiegészítőink listája ismét egy megújult megoldással bővült. Az ArchiTerra egy nagyon hasznos megoldás terepadatok, geodéziai felmérések feldolgozására, kezelésére az ArchiCAD munka során, mivel a kapott adatokat 2D és 3D szinten illeszti be az Archicad tervbe és olyan elemek hozhatók létre a területen, mint az utak, a vasútvonalak, terek, parkolók, járdák és az épületek.


Elérhető a Vasalás 4.0 "Bos Taurus" verzió      2022.08.15.

Az Éptár Vasalás megoldás egy ARCHICAD kiegészítő program, mely a Graphisoft megoldásához készült. A megoldás lehetőséget biztosít a tervezés során falak, lapok, gerendák, oszlopok vasalására fővasakkal, hálókkal és egyéb vasalási elemekkel. Ezzel az ARCHICAD kiegészítővel végre a statikusok is teljesen ki tudják használni a program lehetőségeit. Előnye a megoldásnak, hogy a vasalási elemek nemcsak 2D-ben, hanem 3D-ben is megjeleníthetők. A Vasalás 4.0 képes kilistázni az összes kijelölt, tervezésben lévő vasalási elemet és tartalmaz olyan információkat, mint az elemek átmérője, hossza, típusa és súlya. Ezen információk nélkülözhetetlenek egy építési terv elkészítése során és ezzel a megoldással nem a felhasználónak kell kiszámolnia ezeket az adatokat.


Éptár Black Friday akció      2021.11.10.

Éptár Kft. - mint minden évben - idén is Black Friday akciót hirdet, melynek keretén belül a két fő megoldásunkat, a Vasalásszerkesztő 3.5 és Architerra 2.1 verziókat 30% kedvezménnyel kínáljuk.

Az akció 2021. november 22-tő 26-ig tart.


30 napos próbaverzió      2020.04.16.

A világon kialakult helyzetben mindenki sokkal többet van otthon és ezért van időnk új programok megismerésére/megtanulására. Az Éptár egy lehetőséget kínál két fő megoldásának a Reinforcement 2.1-nek és az ArchiTerra 1.5-nek ingyenes megismerésére. A megoldásokat 30 napos próbaverzió megrendelésével lehet kipróbálni, mely verzió igényelhető az info@eptar.hu e-mail címen. Amennyiben valamelyik megoldás elnyeri tetszésüket, az akció ideje alatt a termékek meg is vásárolhatók, 30%-os kedvezménnyel országuk viszonteladójánál, vagy az Éptár-on keresztül.

Az akció április 6-ától, április 30-áig érvényes.

Maradjunk otthon, bővítsük tudásunkat és vigyázzunk egymásra!

BIM shop


Megjelent az Éptár VASALÁS!      2019.12.11.

Örömmel értesítjük arról, hogy fejlesztőink elkészültek az Éptár egyik fő programja: a Reinforcement 2.1 fejlesztésével.


Megjelent az Éptár ARCHITERRA!      2019.10.10.

Örömmel értesítjük arról, hogy fejlesztőink elkészültek az Éptár egyik fő programja: az ArchiTerra Plus 1.5 fejlesztésével.


Éptár Tavaszi Akció!      2019.04.29.

Tavaszi Akciónk keretében mindkét licencünket 30%-os árkedvezménnyel vásárolhatja meg az Éptár Kft. BIM shopján keresztül.


Plant Designer III.      2019.04.11.

Az ArchiCAD Plant Designer III. Collection 10 növényt tartalmazó csomagja használatával még egyedibbé teheti látványterveit. A kész termékek használata gyors és egyszerű felhasználást biztosít. Lehetőségünkben áll a növények méreteit, színeit, levélsűrűségét tetszőlegesen módosítani. Az ingyenesen letölthető Plant Designer III. Collection segítségével élethűbbé teheti látványterveit.


Éptár Black Friday akció      2018.11.13.

Az Éptár Kft. két nagyszerű bővítmény lehetőségét kínálja az Archicad mindennapi használata, illetve a tervezési folyamat megkönnyítése érdekében.


KARRIERLEHETŐSÉG AZ ÉPTÁRNÁL      2018.07.02.

3 nyitott pozíciónk is elérhető jelenleg:

- Technológiai vezető
- C++ fejlesztő
- Tartalomfejlesztő


Dolgozz nálunk!      2018.01.29.

Az Éptár Kft. akár azonnali kezdéssel fejlesztőt keres csapatába. Olyan jelentkezőket várunk, akik alaposan ismerik az ArchiCAD-et és építész vagy építőmérnök végzettséggel rendelkeznek. Folyamatban lévő tanulmány nem jelent problémát.


Megjelent a Vasalás legújabb 2.0-ás verziója      2017.11.15.

A Vasalás 2.0 hosszas fejlesztés eredményeként, több mérnöki csapat közreműködése, valamint felhasználóink visszajelzései alapján számos új tulajdonsággal bővült.


Plant Designer Starter Collection      2017.07.25.

Az ArchiCAD Plant Designer Starter Collection 12 növényt tartalmazó csomagja használatával még egyedibbé teheti látványterveit. A kész termékek használata gyors és egyszerű felhasználást biztosít. Lehetőségünkben áll a növények méreteit, színeit, levélsűrűségét tetszőlegesen módosítani. Az ingyenesen letölthető Plant Designer Starter Collection segítségével élethűbbé teheti látványterveit.


Akciós ajánlatunk építészeknek és építőmérnököknek      2017.06.14.

Vásároljon Vasalás 1.4 verziót jelentős árkedvezménnyel és spóroljon!

Szerezze meg saját kulcsát most kedvezményesen, mindössze 299 euróért! Most megéri megvásárolni a Vasalás ArchiCAD kiegészítőt, mivel jelentős árkedvezményt biztosítunk: 399 euró helyett csak 299 euró ért lehet Öné a megoldás.


Minisztériumi állás­foglalás a MÉK-MMK egyszerű bejelentés szabályzatával kapcsolatosan      2016.11.28.

Az egyszerű bejelentéses tervezéssel kapcsolatos kamarai szabályzat számos pontja ellentmondásos és félreérthető - mi is írtunk erről -, ezért az engemet közvetlenül is érintő kérdések feloldására állásfoglalást kértem a minisztériumtól. Úgy vélem e kérdések és az arra adott válaszok szinte mindegyike azon többi építészkollégát is érinti, akik egyszerű bejelentésű lakóépületek tervezésével foglalkoznak.


ArchiCAD eszközök másként II.      2016.10.13.

Korábban már általánosságban írtunk az alap ArchiCAD eszközök lehetséges felhasználási módjairól és arról, hogy egy eszköz neve miért lehet félrevezető. Egy ponton az eszköz neve elveszíti jelentését. A "Fal" a "Fal eszközben" eltűnik. A "Fal eszköz" definíciója így egy olyan eszköz, amely "lehet egyszerű (egyetlen összetevő alkotja) vagy réteges (több összetevő alkotja). Létrehozhat összetett falakat is (Profilos fal), amelyek tetszőleges formájúak lehetnek és több anyag kombinációjából állhatnak. A többi szerkezeti elemhez hasonlóan a fal alapvető szerkezetét az alkalmazott építőanyag határozza meg." A definíció itt nem ér véget és persze nem is teljes, szóval egyszerűen csak "Fal eszközként" ismerjük. A név azonban ne tévesszen meg minket.


ArchiCAD eszközök másként      2016.09.15.

Az új felhasználók gyakori problémája kitalálni, miként modellezhetnék meg a kívánt geometriát úgy, hogy a leképzett metszetek, nézetek, az alaprajz és a 3D-s nézet helyesen jelenjen meg, elkerülve a felesleges vázlatkészítést és az elemek redundanciáját. Ezt a problémát gyakran súlyosbítják az ArchiCAD eszközök elnevezéseiből fakadó félreértések.


BIMx - egy eszköz a kommunikáció kiterjesztéséhez      2016.08.11.

Vannak, akiknek ismerősen cseng a BIMx neve és vannak, akik már használják is. Mindenesetre, nem teljesen reprezentatív, de igencsak árulkodó, hogy az ismerős ArchiCAD felhasználók inkább csak a nevét hallották a szóban forgó kiegészítőnek.


BIM és egy kis nyelvészet      2016.07.12.

Felcserélt fogalmak

Jared Banks népszerű ArchiCAD oktató, blogger egy elgondolkodtató bejegyzése a gyakran tévesen használt fogalmakról szolgál alapul következő cikkünkhöz.

Úgy tűnik, nemcsak nálunk használatos a BIM modell kifejezés. Azonban ez így nem teljesen helyesen használt, mivel ha jobban megvizsgáljuk, mit is rövidít a betűszó, Building Information Modeling, akkor láthatjuk, hogy a modell szót kétszer használjuk közvetlen egymás után, tehát a modell szó már felesleges.


Aliplast nyílászáró- és függönyfal megoldások az Éptár fejlesztésében      2016.05.12.

A napokban jelent meg az Éptár frissített nyílászáró megoldása, mely az Aliplast alumínium profilú rendszerek ArchiCAD elemkönyvtárként letölthető termékeit jeleníti meg. A már korábban fejlesztett Aliplast könyvtárhoz képest új elemként kerültek bele a válaszfalak, vagy a már meglévő leveles ajtópánt és az új hengeres pánt közötti választási lehetőség.


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information