Innobet

Kubio - Szelektív hulladékgyűjtés a közterületeken


A közterületeken, tereken, utcákon is lehetőség van a környezettudatos, szelektív hulladékgyűjtésre. Ehhez csak arra van szükség, hogy a különböző hulladékfajták gyűjtéséhez külön edények, azaz kukák legyenek elhelyezve. Önmagukban a kukákat közterületen elhelyezni nem túl esztétikus, és nem is túl biztonságos. A kukákat akár még a szél is felboríthatja, de a vandalizmus és a guberálás is gondot okozhat.




Erre a problémára kínál megoldást a Kubio Public - közterületi kukatároló.

A betonvázas kukatároló nagy súlyánál fogva nagyon stabil. Telepítéskor egy darus teharautóval könnyen telepíthető, de emberi erővel szinte elmozdíthatatlan. A kukatároló felső részére szerelt masszív bedobónyílásokon a különböző hulladékfajták a megfelelő edénybe dobhatók, de a guberálást már megnehezítik. 1, 2, vagy 3-ajtós kivitelben is készülhet, azaz 1, 2, vagy 3 kuka elhelyezhető benne. A kukák mérete lehet 120, vagy 240 literes is. Az ajtók természetesen zárhatók, így a kukákhoz csak az arra feljogosított személyek, azaz a közterületet üzemeltetők férhetnek hozzá.

A városüzemeltető cégek dolgát a nagyobb űrtartalmú Kubio kukatárolók jelentősen megkönnyítik. A szokásos, köztéri hulladékgyűjtők térfogata általában jóval kisebb, 30-40 literes. Egy ekkora szemetes gyorsan, akár 1-2 óra alatt is megtelik, azaz a közterület fenntartójának ezeket naponta üríteni kell. A Kubio kukatárolóban elhelyezett kukák ennél sokkal nagyobb kapacitásúak, 120, vagy 240 literesek, így sokkal ritkábban kell azokat üríteni.



A hulladékfajták feltűnő megjelölése segít a helyes használatban, illetve ösztönzőleg hat a környezettudatos, szelektív gyűjtésre.

A kukatárolók betonfelületei különböző színűek lehetnek. Gyártható natúr, látszóbeton felületű kialakításban, vagy anyagában színezett betonfelülettel, de az utólagos festés, felületkialakítás is megoldható.

Az ajtók, bedobónyílások mind horganyzott acél anyagúak, tartós, elektrosztatikus porszórással festve. A festés a RAL-színskála bármilyen színében megrendelhető, így a környezetébe harmonikusan illeszkedő, esztétikus tárolók valósíthatók meg.

A hulladékfajták megjelölésére használt dekoratív piktogramok, feliratok további lehetőségeket kínálnak az egyedi design kialakítására.

Kubio - Stílus a hulladéktárolásban.




Wienerberger

További részletek és termékinformációk:
www.kubio.hu
kubioshop.hu


Innobet Kft.-ről

Az Innobet Betonipari-, Kereskedelmi- és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 2012-ben alakult. A Cég fő tevékenység a Kubio márkanevű betonból készült előregyártott kukatárolók és Bringabox kerékpártárolók gyártása.
A cég Magyarországon, Kecskeméti telephelyen működik, magyar magántulajdonban van, ügyvezetője Vincze László, végzettsége villamosmérnök.
Dolgozóink az alapítás óta a cég alkalmazottai, ők tehetséges, felkészült, és termékeink gyártásában nagy tapasztalatokkal rendelkező szakemberek. A csapat nagy része már korábban is együtt dolgozott az ügyvezetővel egy térkőgyártó vállalatnál, ebből vált ki és alakult meg az Innobet Kft.
A gyártáshoz szükséges gépeink, eszközeink saját tulajdonúak. Ezek a beton keverőberendezés, laboreszközök, anyagmozgató gépek, a betonelemek gyártásához szükséges öntőformák, egyéb gépek, szerszámok.
Alvállalkozóinkkal sok éves kapcsolatokat ápolunk. Ők saját szakterületükön hosszú évek óta dolgozó, nagy tapasztalatokkal és korszerű gépparkkal rendelkező vállalkozások.


2022.10.06.

Kubio HírekKubio kukatároló termékkönyvtárKubio Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Innobet hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information