Innobet

Kubio kukatárolók az ARCHICAD-ben


Már letölthető az ARCHICAD BIM szoftverhez a Kubio kuka- és konténertárolók elemeit tartalmazó Kubio termékkönyvtár. Ezáltal könnyen, kényelmesen betervezhetők a különböző, háztartási méretű 120 és 240 literes kukák, vagy a nagyméretű, társasházaknál, lakótelepeknél, intézményeknél használt 1100 literes hulladékgyűjtő konténerek tárolására alkalmas előregyártott tárolók.




Stílus a hulladéktárolásban - KUBIO kukatárolók

A 2015-ben a háztartásoknál bevezetett házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés rendszere miatt megszaporodtak a lakásoknál, családi házaknál használt hulladékgyűjtő edények. A legtöbb településen 2-, vagy 3-fajta hulladékot külön-külön kell gyűjteni, ezért ennek megfelelő számú hulladékgyűjtő edényt, azaz kukát kell használni.

Ezek a különböző, élénk színű műanyag kukák alaposan elcsúfítják lakókörnyezetünket, megfelelő elhelyezésük sokszor fejtörést okoz.

A kukákat a praktikus használat érdekében a bejárat közelében szokás elhelyezni, viszont így az ingatlanra belépő vendéget, vagy az ottlakókat is a kukák kellemetlen látványa fogadja.

A hazai szabályozás szerint a háztartások hulladéktárolóit lehetőleg zárt helyiségben kell elhelyezni. Egy új épületnél a kukatároló megtervezése az építész feladata, ami amellett, hogy plusz energiát és időráfordítást igényel a tervezőtől, a kivitelezés időigényével is számolnunk kell.





Ezeknek a problémáknak a megoldására fejlesztettük ki az innovatív és esztétikus, zárható, előregyártott Kubio kukatárolókat.

Az épített kukatároló méretezése helyett az előregyártott KUBIO kukatárolót csak ki kell választanunk a tárolni kívánt kukák méretéhez és számához igazítva. A kínálatban 1, 2, vagy 3 ajtós kukatárolók találhatók, amelyek 120 és 240 literes kukákhoz készülnek. A társasházaknál, lakótelepeknél használt 1100 literes hulladékkonténerek zárt helyen tárolásához tökéletes megoldást kínálnak a Kubio XXL konténertárolók.

A Kubio kukatárolók már könnyedén betervezhetők az ARCHICAD tervezőprogramhoz készült, szabadon letölthető Kubio termékkönyvtár segítségével.

Megoldás letöltése





Wienerberger

További részletek és termékinformációk:
www.kubio.hu
kubioshop.hu


Innobet Kft.-ről

Az Innobet Betonipari-, Kereskedelmi- és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 2012-ben alakult. A Cég fő tevékenység a Kubio márkanevű betonból készült előregyártott kukatárolók és Bringabox kerékpártárolók gyártása.
A cég Magyarországon, Kecskeméti telephelyen működik, magyar magántulajdonban van, ügyvezetője Vincze László, végzettsége villamosmérnök.
Dolgozóink az alapítás óta a cég alkalmazottai, ők tehetséges, felkészült, és termékeink gyártásában nagy tapasztalatokkal rendelkező szakemberek. A csapat nagy része már korábban is együtt dolgozott az ügyvezetővel egy térkőgyártó vállalatnál, ebből vált ki és alakult meg az Innobet Kft.
A gyártáshoz szükséges gépeink, eszközeink saját tulajdonúak. Ezek a beton keverőberendezés, laboreszközök, anyagmozgató gépek, a betonelemek gyártásához szükséges öntőformák, egyéb gépek, szerszámok.
Alvállalkozóinkkal sok éves kapcsolatokat ápolunk. Ők saját szakterületükön hosszú évek óta dolgozó, nagy tapasztalatokkal és korszerű gépparkkal rendelkező vállalkozások.


2022.07.20.

Kubio HírekKubio kukatároló termékkönyvtárKubio Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Innobet hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information