Innobet

BRINGABOX előregyártott beton kerékpártárolók - Mert kell egy jó hely a bicajoknak is!


A Bringabox tárolók a kerékpárok biztonságos elhelyezésére szolgálnak. Első osztályú védelmet nyújtanak a lopás, a rongálás, valamint az időjárás viszontagságai ellen.
Két darab kerékpár biztonságos tárolására tökéletes megoldás a Bringabox kerékpártároló.

A kerékpártároló egy 5-oldalról zárt betonszekrényből és a rászerelt acéllemez ajtóból áll.

A betonszekrény nagyszilárdságú betonból, előregyártással készül. Az acélsablonban készült betonelem méretpontos, jó minőségű, sima betonfelületekkel rendelkezik. A bebetonozott rögzítőelemekre vannak felszerelve az ajtó zsanérjai, valamint a zárfogadó elemek. Az alsó küszöb szintén a betonelem készítésekor bebetonozott rozsdamentes acélból készült profil.

A külső kialakítás a környezetéhez igazodva maradhat sima látszóbeton, de a betonfelület anyagában színezve is megrendelhető, vagy utólag is festhető, vagy pl. nemesvakolattal színezhető.


Az ajtók és keretprofilok horganyzott acéllemezből készülnek CNC lézervágással, CNC élhajlítással. A lézervágás lehetővé teszi az ajtólapok egyedi kialakítását, például szellőzőnyílások, vagy más dekor elemek, pl. logók kivágását. A korrózió elleni védelmet a horganyzott acél alapanyag és az elektrosztatikus porszórás duplán biztosítja. Az ajtók, keretprofilok, fogantyúk színe a RAL-skála szerint egyénileg megválasztható.

A zárszerkezet belül gombos zárbetéttel van ellátva, azaz a zár belülről kulcs nélkül nyitható, megakadályozandó a véletlen bezáródást.

Rendelhető pl. emelt biztonsági fokozatú, 3-pontos zárszerkezettel is.

Közösségi használat esetére, amikor mindig más használja a tárolót, a Bringaboxok készülhetnek U-lakatos zárral. Ilyenkor a felhasználó a saját U-lakatjával tudja a tároló ajtaját lezárni.

A kerékpárok elhelyezését a kerékvezető sín, valamint a a keréktámaszok segítik.

Elektromos kerékpárok esetén az akkumulátorok töltése is megoldható a tárolóban.
Telepítése a szállítást végző darus teherautóval percek alatt elvégezhető. A tároló alsó felülete sík, zárt betonfelület, így egy elsimított homok-, vagy zúzottkő ágyazat is megfelel ágyazatként. Több tároló egymás mellé, sorolva helyezhető el. A tárolók tömege nagy, kb. 1500 kg, ezért emberi erővel elmozdíthatatlan, stabil, biztonságos.

A tárolók szállításakor a teherautó darujával általában a tároló a végleges helyére pozícionálható.

A helyszínen nincs munkavégzés, nincs hulladékképződés, és az előregyártott tárolók letelepítése csak nagyon kevés időt vesz igénybe, egy-egy tároló elhelyezése csak néhány perc.

Mivel a tárolók nincsenek a talajhoz rögzítve, ezért nem minősülnek építménynek. Felhasználásuk rugalmasságot ad, mert a telepítéssel megegyezően a tárolók például egy darus teherautóval bármikor elmozdíthatók, odébb helyezhetőek, vagy átcsoportosíthatóak. Ha feleslegessé válnak, nyomtalanul eltávolíthatók.

A környezetéhez illeszkedő színösszeállítású tárolókkal egy esztétikus, praktikus megoldás hozható létre, a ma már egyre nagyobb értékű kerékpárok biztonságos tárolására.
A színösszeállításhoz vegye igénybe 3D-s konfigurátorunkat:

Bringabox 3D-s konfigurátor


A Bringaboxok jellemzői


Külső méretek
hosszúság 1900 mm
szélesség 900 mm
magasság 1400 mm
Tömege: 1480 kg
Váz anyaga : szürke látszóbeton
Ajtók anyaga: 1,25 mm-es horganyzott acéllemez
Zárszerkezet alapkivitelnél: ELZETT bevésőzár, belül gombos hengerzárbetéttel, 3 db kulccsalWienerberger

További részletek és termékinformációk:
www.kubio.hu
kubioshop.hu


Innobet Kft.-ről

Az Innobet Betonipari-, Kereskedelmi- és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 2012-ben alakult. A Cég fő tevékenység a Kubio márkanevű betonból készült előregyártott kukatárolók és Bringabox kerékpártárolók gyártása.
A cég Magyarországon, Kecskeméti telephelyen működik, magyar magántulajdonban van, ügyvezetője Vincze László, végzettsége villamosmérnök.
Dolgozóink az alapítás óta a cég alkalmazottai, ők tehetséges, felkészült, és termékeink gyártásában nagy tapasztalatokkal rendelkező szakemberek. A csapat nagy része már korábban is együtt dolgozott az ügyvezetővel egy térkőgyártó vállalatnál, ebből vált ki és alakult meg az Innobet Kft.
A gyártáshoz szükséges gépeink, eszközeink saját tulajdonúak. Ezek a beton keverőberendezés, laboreszközök, anyagmozgató gépek, a betonelemek gyártásához szükséges öntőformák, egyéb gépek, szerszámok.
Alvállalkozóinkkal sok éves kapcsolatokat ápolunk. Ők saját szakterületükön hosszú évek óta dolgozó, nagy tapasztalatokkal és korszerű gépparkkal rendelkező vállalkozások.


2022.09.13.

Kubio HírekKubio kukatároló termékkönyvtárKubio Termékek


Kapcsolodó termékek:
 

Hirdetés

Innobet hírek:


Bringabox kerékpártárolók - mert kell egy jó hely a bicajoknak is!      2023.08.14.

Budapesten a kerékpárosbarát fejlesztések keretén belül kerékpártárolók telepítésére is sor került.

A betonvázas Bringabox kerékpártárolók a XIX. kerület lakói számára biztosítanak lehetőséget a kerékpárok lakóhelyük közelében való biztonságos elhelyezésére.


Kubio Plus felső bedobónyílásos kukatárolók      2022.12.13.

A kukatárolók használata mindig egy kis többlet-odafigyelést igényel. A tárolóban elhelyezett kukákhoz nyilván kicsit nehezebb hozzáférni, mintha a kukák szabadon állnának. Ha gyakran, pl. naponta többször is kell egy-egy kukában hulladékot elhelyezni, akkor jó megoldás lehet a bedobónyílásokkal ellátott tároló használata, mint a Kubio Plus kukatároló.


Kubio XXL ECO konténertárolók - Rend a lelke mindennek      2022.11.07.

A társasházaknál, lakótelepeknél a hulladékgyűjtő konténerek szükségmegoldásként a közterületeken, járdákon, úttesten, parkolókban vannak tárolva. Ennek az áldatlan állapotnak a felszámolására sok település önkormányzata rendeletben kötelezi a lakókat a kukák tárolásának rendezésére. A városokban zárható, a városképet nem romboló, esztétikus tárolók létesítését szorgalmazzák. Erre egy költséghatékony megoldás az előregyártott, betonvázas Kubio XXL ECO konténertároló.


Kubio - Szelektív hulladékgyűjtés a közterületeken      2022.10.06.

A közterületeken, tereken, utcákon is lehetőség van a környezettudatos, szelektív hulladékgyűjtésre. Ehhez csak arra van szükség, hogy a különböző hulladékfajták gyűjtéséhez külön edények, azaz kukák legyenek elhelyezve. Önmagukban a kukákat közterületen elhelyezni nem túl esztétikus, és nem is túl biztonságos. A kukákat akár még a szél is felboríthatja, de a vandalizmus és a guberálás is gondot okozhat.


BRINGABOX előregyártott beton kerékpártárolók - Mert kell egy jó hely a bicajoknak is!      2022.09.13.

A Bringabox tárolók a kerékpárok biztonságos elhelyezésére szolgálnak. Első osztályú védelmet nyújtanak a lopás, a rongálás, valamint az időjárás viszontagságai ellen.


Kubio XXL konténertárolók - a legnagyobb kihívásokra      2022.08.15.

A társasházaknál használt 1100 literes hulladékgyűjtő edények elhelyezésére kifejlesztett előregyártott betonvázas, zárható konténertároló a Kubio XXL.


Kubio kukatárolók az ARCHICAD-ben      2022.07.20.

Már letölthető az ARCHICAD BIM szoftverhez a Kubio kuka- és konténertárolók elemeit tartalmazó Kubio termékkönyvtár. Ezáltal könnyen, kényelmesen betervezhetők a különböző, háztartási méretű 120 és 240 literes kukák, vagy a nagyméretű, társasházaknál, lakótelepeknél, intézményeknél használt 1100 literes hulladékgyűjtő konténerek tárolására alkalmas előregyártott tárolók.


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information