Új életre kel az egykori Postapalota

A Hörmann Hungária beltéri ajtókkal járul hozzá a projekthez

A 2022-es év tavaszán nyitotta meg kapuit a Pénzmúzeum, egykori Postapalota épületében. A felújítási munkák már befejeződtek, melyben aktívan közreműködött a Hörmann Hungária is - mely a Market Zrt. alvállalkozójaként - 700 darab beltéri fatokos és acélajtókat szállított le.


Március közepén megnyitja kapuit a Magyar Pénzmúzeum és Látogatóközpont az egykori Postapalotában a Széll Kálmán téren. A Sándy Gyula tervezte, 1924 és 1926 között emelt épület belső felújítása során restaurálták a lépcsőházak különleges kidolgozású korlátait, a kovácsoltvas kilincsekkel díszített tölgyfa kapukat, és sikerült működő állapotban megőrizni a páternosztert is.

A Hörmann Hungária közel 700 termékét építették be, melyekben megtalálhatóak voltak a cég jól bevált acélajtói, tűz- és füstgátló megoldásai T30, T60 és T90-es kivitelekben. Emellett - a megrendelői igényeknek eleget téve - extra minőségű, a piacon a legmagasabb prémium kategóriát képviselő Schörghuber fatokos faajtók is beépítésre kerültek. A Schörghuber ajtók 1962 óta jelentik a magas minőséget, elsőként mutattak be faanyagból készült tűzálló ajtó, mellyel forradalmasították az ipart. A Hörmann Schörghuber ajtók arra összpontosítnak, hogy a funkcionalitást és a dizájnt egy ajtóban egyesítsék, magas minőséggel párosítva. Erősségük abban rejlik, hogy egy ajtókészletben egyesülnek a különböző funkciók, mint például a tűzálló, füstmentes és akusztikai jellemzők. Számos jóváhagyás, vizsgálati jelentés és tanúsítvány garantálja a maximális biztonságot és védelmet.

"Számtalan kihívással találkoztunk ebben az igen nagy volumenű, de építészetileg gyönyörű projektben. Ezen kihívások közül a maximális prémium termékréteget képző Schörghuber faajtók használata, valamint az irodai részben beépített síkban záródó, falc nélküli, rejtett pántolású fatokos faajtók beszerelését emelném ki" - mondta el a projekttel kapcsolatban Szujó László, a Hörmann Hungária Kft. ügyvezetője.

A projektben a Hörmann további beltéri ajtókat épített be, ezzel is erősítve ezt az üzletágát, valamint - ennek segítségével - azt az általános képet is árnyalta, hogy kizárólag garázskapu gyártó lenne.

Az egykori Postapalota felújításában a Hörmann Hungária megjelentette egyedi falburkolatos ajtóit is, mely így egy igazán exkluzív megjelenést biztosít a most elkészülő konferenciateremnek. A Hörmann közel fél éves projektjében nem csak a magas minőség volt az elsődleges, hanem az is, hogy a termékek mindegyike nagy igénybevételt is kibírjon, valamint egységes, esztétikai megjelenést is biztosítson.Innovatív megoldással jelentkezett a világ egyik vezető garázskapu gyártója, a Hörmann. A most bevezetett termékcsalád trendi felületeket és egyedi motívumok megjelenítését teszi lehetővé a garázskapuk kialakításában. Az akár egyedi fényképet is tartalmazó felület, hozza a gyártó magas színvonalú minőségét, melyet az unikális megjelenéssel kombinál. A fent említett innovatív megoldás már elérhető és rendelhető a gyártó honlapján.
Elérhetőségeink:

Hörmann Hungária
2310 Szigetszentmiklós Leshegy u. 15.
Telefon: 06-80-88-75-75
www.hormann.hu
2023.03.06.

Hörmann HírekHörmann CADHörmann csomópontokHörmann MédiaközpontHörmann ProspektusokHörmann KonfigurátorHörmann VideókHörmann Ajánlatkérés3D bemutatóteremHörmann Termékek


Kapcsolodó termékek:
 

Hirdetés

Hörmann hírek:


FlexFire tűzgátló függöny EI230-kivitelben      2023.09.14.

A FlexFire textil tűzgátló függöny már hőszigetelt EI230 tűzgátlási osztályú kivitelben is elérhető, kiegészítve ezzel a korábbi Hörmann termékpalettát, melyen megtalálhatók az E120 és EW 60 tűzgátlási osztályig minősített termékek is.


Hörmann házbejárati ajtók és garázskapuk: Modern, azonos megjelenésű kapu- és ajtókialakítás      2023.09.14.

A házbejárati ajtók és garázskapuk jelentősen hozzájárulnak a ház homlokzatának megjelenéséhez. Azok az építtetők és felújítók, akik nagy hangsúlyt fektetnek otthonuk harmonikus összképére, most tökéletesen összehangolhatják a kapu- és ajtókialakítást. A Hörmann szekcionált garázskapukhoz öt új Duragrain dekor kapható. Ezek megjelenésükben illeszkednek a ThermoSafe alumínium házbejárati ajtókhoz készült Decoral dekorfelületekhez, amely modern, azonos megjelenésű kapu- és ajtókialakítást eredményez.


Energiamegtakarítás és hőtartás      2023.07.17.

Az energiatakarékosság napjaink fontos kérdésévé lépett elő. Az épületszigetelés, valamint a szigetelt térelválasztások segíthetik a takarékoskodást, melyet akár egy jó minőségű, beltéri ajtóval is megvalósíthatunk. A Hörmann Huga faajtói amellett, hogy megtartják a hőt a helyiségben, segítik az energiafogyasztás csökkentését, prémium megjelenésükkel ékkövévé válnak otthonunknak.


Az otthon ékköve - Hörmann Loftajtók, divatos ipari stílusban      2023.06.08.

A modern ipari megjelenés az elmúlt évek egyik legfontosabb berendezési trendjévé vált, amely ma már nem csak a bútorokra, a lámpákra és a dekorációkra korlátozódik. Új - ipari stílusú - Loftajtóival, a Hörmann most elegáns, kiváló minőségű megoldást kínál a modern térelválasztáshoz.


Exkluzív, új felületek Hörmann gyűjtőgarázskapukhoz      2023.05.10.

Az épület homlokzatának részeként magas építészeti követelményeket támasztanak a gyűjtőgarázskapukkal szemben. Éppen ezért született meg ez az új termékcsoport: a Hörmann 499. motívumú kollektív gyűjtőgarázskapukat kínál, amelyek a modern acélból, természetes kőből vagy betonból készült homlokzatokhoz is kiválóan illeszkednek.ria beltéri ajtókkal járul hozzá a projekthez.


Gyors, gyorsabb, TurboLux      2023.04.12.

A rugós súlykiegyenlítéssel és a 4 m/s feletti nyitási sebességgel a Hörmann TurboLux a világ leggyorsabb spirálkapuja. Az ehhez hasonló gyorskapuk, nagy nyitási és zárási sebességükkel fontos funkciókat töltenek be az ipari és logisztikai épületeken belül és kívül.


Kimagasló minőségű Hörmann beltéri ajtók a BudaPart új lakóépületeiben      2023.03.07.

Több mint 600 darab fa beltériajtót szállított és épített be a cég a budapesti Kopaszi-gáton épülő lakó-és irodanegyed új, exkluzív épületeibe. Az extra magas minőséget képviselő ajtók sok esetben egyedileg készültek, a lakók kérései szerint. A projekt idén ősszel zárul.


Új életre kel az egykori Postapalota      2023.03.06.

A 2022-es év tavaszán nyitotta meg kapuit a Pénzmúzeum, egykori Postapalota épületében. A felújítási munkák már befejeződtek, melyben aktívan közreműködött a Hörmann Hungária is - mely a Market Zrt. alvállalkozójaként - 700 darab beltéri fatokos és acélajtókat szállított le.


BAU2023 - Építőipari Kiállítás München - 2023.április 17-22.      2023.03.03.

A Hörmann örömmel várja, hogy minden termékterületen bemutathassa izgalmas innovációit!
Időpont:
2023. április 17-22.


Építészprogram BIM adatokkal az épületinformációs modellezési folyamat számára      2022.04.12.

Elkészült az új ArchiCAD GDL könyvtárunk, az ipari gyorskapuk és a tűzgátló kapuk termékcsoporton belül már az alábbi termékek is elérhetőek.


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information