Új életre kel az egykori Postapalota
A Hörmann Hungária beltéri ajtókkal járul hozzá a projekthez
2023.03.06.Új életre kel az egykori Postapalota
A Hörmann Hungária beltéri ajtókkal járul hozzá a projekthez
2023.03.06.

A 2022-es év tavaszán nyitotta meg kapuit a Pénzmúzeum, egykori Postapalota épületében. A felújítási munkák már befejeződtek, melyben aktívan közreműködött a Hörmann Hungária is - mely a Market Zrt. alvállalkozójaként - 700 darab beltéri fatokos és acélajtókat szállított le.


Március közepén megnyitja kapuit a Magyar Pénzmúzeum és Látogatóközpont az egykori Postapalotában a Széll Kálmán téren. A Sándy Gyula tervezte, 1924 és 1926 között emelt épület belső felújítása során restaurálták a lépcsőházak különleges kidolgozású korlátait, a kovácsoltvas kilincsekkel díszített tölgyfa kapukat, és sikerült működő állapotban megőrizni a páternosztert is.

A Hörmann Hungária közel 700 termékét építették be, melyekben megtalálhatóak voltak a cég jól bevált acélajtói, tűz- és füstgátló megoldásai T30, T60 és T90-es kivitelekben. Emellett - a megrendelői igényeknek eleget téve - extra minőségű, a piacon a legmagasabb prémium kategóriát képviselő Schörghuber fatokos faajtók is beépítésre kerültek. A Schörghuber ajtók 1962 óta jelentik a magas minőséget, elsőként mutattak be faanyagból készült tűzálló ajtó, mellyel forradalmasították az ipart. A Hörmann Schörghuber ajtók arra összpontosítnak, hogy a funkcionalitást és a dizájnt egy ajtóban egyesítsék, magas minőséggel párosítva. Erősségük abban rejlik, hogy egy ajtókészletben egyesülnek a különböző funkciók, mint például a tűzálló, füstmentes és akusztikai jellemzők. Számos jóváhagyás, vizsgálati jelentés és tanúsítvány garantálja a maximális biztonságot és védelmet.

"Számtalan kihívással találkoztunk ebben az igen nagy volumenű, de építészetileg gyönyörű projektben. Ezen kihívások közül a maximális prémium termékréteget képző Schörghuber faajtók használata, valamint az irodai részben beépített síkban záródó, falc nélküli, rejtett pántolású fatokos faajtók beszerelését emelném ki" - mondta el a projekttel kapcsolatban Szujó László, a Hörmann Hungária Kft. ügyvezetője.

A projektben a Hörmann további beltéri ajtókat épített be, ezzel is erősítve ezt az üzletágát, valamint - ennek segítségével - azt az általános képet is árnyalta, hogy kizárólag garázskapu gyártó lenne.

Az egykori Postapalota felújításában a Hörmann Hungária megjelentette egyedi falburkolatos ajtóit is, mely így egy igazán exkluzív megjelenést biztosít a most elkészülő konferenciateremnek. A Hörmann közel fél éves projektjében nem csak a magas minőség volt az elsődleges, hanem az is, hogy a termékek mindegyike nagy igénybevételt is kibírjon, valamint egységes, esztétikai megjelenést is biztosítson.Innovatív megoldással jelentkezett a világ egyik vezető garázskapu gyártója, a Hörmann. A most bevezetett termékcsalád trendi felületeket és egyedi motívumok megjelenítését teszi lehetővé a garázskapuk kialakításában. Az akár egyedi fényképet is tartalmazó felület, hozza a gyártó magas színvonalú minőségét, melyet az unikális megjelenéssel kombinál. A fent említett innovatív megoldás már elérhető és rendelhető a gyártó honlapján.


Elérhetőségeink:

Hörmann Hungária
2310 Szigetszentmiklós Leshegy u. 15.
Telefon: 06-80-88-75-75
www.hormann.hu

Hörmann Hungária Kft.

Az építőipar piacán a kapuk, ajtók, tokok és meghajtások tekintetében a Hörmann név egyet jelent a minőségi termékekkel. Cégünk Európában piacvezető pozícióval büszkélkedhet.

Mindezt egy családi vállalkozás több évtizednyi folytonos növekedésével érte el, melyet az innováció, a minőség garanciája és a vásárlóközelség jellemez.

A Hörmann-csoportot ma a cégalapító August Hörmann unokáinak és dédunokáinak harmadik és negyedik generációja vezeti. A társaságot személyesen Thomas J. Hörmann, Martin J. Hörmann, valamint Christoph Hörmann irányítja.
2023.03.06.
Hörmann HírekHörmann CADHörmann csomópontokHörmann MédiaközpontHörmann ProspektusokHörmann KonfigurátorHörmann VideókHörmann Ajánlatkérés3D bemutatóteremHörmann Termékek


Lengőkapuk és szalagfüggönyök

Lengőkapuk és szalagfüggönyök

Lengőkapuk Lengőkapuk - a Hörmann rugalmas kapumegoldása ...

Gyorskapuk

Gyorskapuk

Gyorskapuk - alapkivitelben FU-vezérléssel A Hörmann ...

Tűzgátló tolókapuk

Tűzgátló tolókapuk

Tűzgátló tolókapuk Tűzgátló tolókapuk a megbízható ...

Udvarikapu-meghajtások

Udvarikapu-meghajtások

Még nagyobb kényelem és megnyugtató biztonság Az udvari kapu a ...

Bejárati ajtók

Bejárati ajtók

Thermo65 és Thermo46 - Acél bejárati ajtók a bevált Hörmann ...

Ipari szekcionált kapuk.

Ipari szekcionált kapuk.

Szekcionált kapu program egyedülálló kínálattal A ...

Hirdetés
Hörmann hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information