Új Hörmann MWB2 kerékblokkoló rendszer
2024.05.09.



Több biztonság a rakodási ponton

A rendszer megakadályozza, hogy a teherautó akaratlanul elmozduljon és veszélyes helyzeteket teremtsen. Az MWB2 kézi kerékblokkoló rendszer a 2825 mm-es munkatartománnyal minden szokásos járműhöz használható. A blokkolási magasság úgy van megválasztva, hogy a sárvédők és a teherautó paneljei ne sérüljenek meg a reteszelés során. A szerkezet különösen erős és hosszú élettartamú. Egy betontömb véd az tolatási sérülés ellen, a blokkolószerkezet pedig akár 115 kN kihúzóerőnek is ellenáll. A nagyrészt előszerelt MWB2 szerelése egyszerű, és magasságban 50 mm-t állítható.



Dokkolási pozíció biztosítása

A rámpakiegyenlítő nyelvének legalább 100 mm-t fel kell feküdnie a teherautó rakfelületének teljes szélességében, ezért a dokkoló jármű nem hagyhatja el a helyét a teljes rakodási folyamat alatt. A tehergépkocsi az áruszállító eszköz haladó és fékező mozgásai következtében akaratlanul is elmozdulhat a dokkolási pozícióból. A behúzott teherautófékek nem nyújtanak megbízható védelmet az úgynevezett „kúszás″ ellen.



Vízszintes metszet (fent) és függőleges metszet (lent)

Egyszerű, intuitív működtetés

A dokkolás után a járművezető a kerékabroncshoz vezeti a kerékblokkoló rendszert . 90 fokos elforgatással a blokkolókar kihajtható, és a kerékabroncshoz húzható, amíg az nem reteszelődik. Csak a kerékabronccsal való közvetlen érintkezés esetén világít az ellenőrzőlámpa a kocsin, jelezve a járművezető számára a megfelelő reteszelést, mellyel elkerülhető a látszatbiztonság. A vezérlés ellenőrzőlámpája jelzi a csarnok személyzetének: a rakodás most biztonságosan végezhető. A rakodási folyamat során bekövetkező véletlen kireteszelés elektronikus módon megbízhatóan akadályozva van. A rakodás után a külső jelzőlámpa jelzi a járművezetőnek, hogy kireteszelheti a járművet. Ez akkor is könnyedén működik, ha erős nyomás nehezedik a blokkolókarra, például teljesen megrakott teherautó esetén. A blokkolókar behúzását követően a haladási út ismét szabaddá válik. A kerékblokkoló rendszert nem kell először egy meghatározott végállásba helyezni. Ez időt takarít meg, és megelőzi az esetleges idő előtti elhajtásból adódó károkat.



Csekély karbantartási igény

A kevés kopóalkatrésznek köszönhetően az MWB2 különösen könnyen karbantartható. A szervizmunkákat Wi-Fi kapcsolattal rendelkező mobilwebhely támogatja.

MWB2 kerékblokkoló rendszer főbb jellemzői:

  • Fokozott munkavédelem a rakodási pontokon
  • A dokkolási pozíció megbízható rögzítése
  • A rakodási pont kioldása csak a kerékkel való közvetlen érintkezés esetén
  • A nagy hatótávolságnak köszönhetően alkalmas minden elterjedt járműhöz
  • Intuitív működés
  • Könnyen telepíthető, robusztus és alacsony karbantartási igényű


Videó az MWB2 kerékblokkoló rendszer működéséről:



https://youtu.be/i-lRiJFP2LA



Hörmann

Elérhetőségeink:

Hörmann Hungária
2310 Szigetszentmiklós Leshegy u. 15.
Telefon: 06-80-88-75-75
www.hormann.hu

Hörmann Hungária Kft.

Az építőipar piacán a kapuk, ajtók, tokok és meghajtások tekintetében a Hörmann név egyet jelent a minőségi termékekkel. Cégünk Európában piacvezető pozícióval büszkélkedhet.

Mindezt egy családi vállalkozás több évtizednyi folytonos növekedésével érte el, melyet az innováció, a minőség garanciája és a vásárlóközelség jellemez.

A Hörmann-csoportot ma a cégalapító August Hörmann unokáinak és dédunokáinak harmadik és negyedik generációja vezeti. A társaságot személyesen Thomas J. Hörmann, Martin J. Hörmann, valamint Christoph Hörmann irányítja.




2024.05.09.
Garázs-mellékajtók

Garázs-mellékajtók

Garázs-mellékajtók A Berry-billenőkapukkal, szekcionált- és ...

Kaputömítés

Kaputömítés

Kaputömítés Kaputömítések - mindenhol jó védelem ...

Berry-billenőkapuk

Berry-billenőkapuk

A minőség és az esztétikus külső találkozása Minden érv az ...

Magas biztonságú lezárások

Magas biztonságú lezárások

Ha egy terület a legmagasabb biztonságot igényli és azt tartósan ...

Redőnykapuk és redőnyrácsok

Redőnykapuk és redőnyrácsok

Redőnykapuk és redőnyrácsok - Gazdaságos, erős és megbízható ...

Smart Home

Smart Home

Kapu- és ajtómeghajtások központosított működtetése A ...

Hirdetés
Hörmann hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information