Új TD redőnykapu a Hörmanntól
Kompakt és könnyen szerelhető belépő szintű megoldás
2024.09.09.

Az új Hörmann TD redőnykapu egy olyan belépő szintű ajtó, amelyet kifejezetten mezőgazdasági, könnyűipari és kereskedelmi ingatlanok (például üzlethelyiségek) homlokzataihoz terveztek és fejlesztettek ki. Úgy tervezték, hogy gyorsan és könnyen felszerelhető legyen, illetve egyszerű működést biztosítson.


A TD redőnykapu a rendelkezésre álló helyhez és fogadó falazathoz igazodva felszerelhető a nyílás elé, mögé vagy a nyílásba. A robusztus horganyzott acélból készült TD redőnykapu kétféle kapulapváltozatban kapható, tömör vagy perforált profillal. Mindkét kapulap alapfelszereltségként kihúzás elleni védelemmel van ellátva, és megfelel a 3. szélterhelési osztálynak, így külső és belső beépítésre egyaránt alkalmas.


HR70 S tömör profil


HR70 S aero perforált profil


Csekély helyigény beszereléskor

A 60 mm széles alumínium vezetősínek oldalt egy síkot alkotó módon futnak a kaputengely konzoljaival. A csőmotor helytakarékos módon, a kaputengelybe van integrálva, ezért nincs plusz helyigénye.

Rugalmas szerelés

Alapfelszereltségként a vezetősínek és konzolok rá vannak hegesztve a fogadó falazatra. A másik, opcióként választható lehetőség az, hogy a vezetősínek és a konzolok gyorsan és egyszerűen felszerelhetők a gyárilag előkészített rögzítési pontok és a mellékelt rögzítőanyagok segítségével. Mindkét lehetőség esetén lehetséges a szerelés a nyílás előtt vagy mögött.



Biztonsági berendezések

Az alapkivitel részét képező zuhanásgátlás megakadályozza a kapulap ellenőrizetlen letekeredését. Továbbá minden kapulap mindig el van látva erős kihúzás elleni védelemmel. Ez megnehezíti a kapulapok kihúzását a vezetősínből.

A TD redőnykapu maximális rendelési méret: 4000 mm (szélesség és magasság)





Hörmann

Elérhetőségeink:

Hörmann Hungária
2310 Szigetszentmiklós Leshegy u. 15.
Telefon: 06-80-88-75-75
www.hormann.hu

Hörmann Hungária Kft.

Az építőipar piacán a kapuk, ajtók, tokok és meghajtások tekintetében a Hörmann név egyet jelent a minőségi termékekkel. Cégünk Európában piacvezető pozícióval büszkélkedhet.

Mindezt egy családi vállalkozás több évtizednyi folytonos növekedésével érte el, melyet az innováció, a minőség garanciája és a vásárlóközelség jellemez.

A Hörmann-csoportot ma a cégalapító August Hörmann unokáinak és dédunokáinak harmadik és negyedik generációja vezeti. A társaságot személyesen Thomas J. Hörmann, Martin J. Hörmann, valamint Christoph Hörmann irányítja.




2024.09.09.
Tűzgátló tolókapuk

Tűzgátló tolókapuk

Tűzgátló tolókapuk Tűzgátló tolókapuk a megbízható ...

Előtétzsilipek

Előtétzsilipek

Előtétzsilipek Előtétzsilipek: mindenhol jó védelem ...

Gyorskapuk

Gyorskapuk

Gyorskapuk - alapkivitelben FU-vezérléssel A Hörmann ...

Alumíniumkeretes kapu

Alumíniumkeretes kapu

ART 42 ART 42 Thermo alumíniumkeretes kapu Építtetők vagy ...

Eszköztároló házak

Eszköztároló házak

Modern és kényelmes tárolórendszer Modern és stílusos ...

Garázskapu-meghajtások

Garázskapu-meghajtások

Az otthon kényelme és biztonsága Ki szeret szélben, viharban vagy az ...

Hirdetés
Hörmann hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information