Austrotherm Karácsonyi ajándék az Austrothermtől a szekszárdi gyerekeknek

Az Austrotherm Kft. kétmillió forintos támogatásának köszönhetően újulhat meg a szekszárdi Kölcsey lakótelepen található játszótér - tudatta Ács Rezső polgármester és Bozsaky János, az Austrotherm ügyvezető igazgatója a városházán megtartott sajtótájékoztatón.



Fotó: Kadarka.net

Ács Rezső elmondta, az önkormányzatot az Austrotherm kereste meg, felajánlva a kétmillió forintos támogatást. A cél a városi gyerekek, fiatalok támogatása volt, a konkrét felhasználást, a Kölcsey lakótelepen található játszótér felújítását közös döntés előzte meg. A városvezető hozzátette, a játszótéren, melynek környékén sok gyermekes család él, a játékok jelentős részét lecserélik.

Ács Rezső tudatta, az Austrotherm a város legnagyobb adófizetői közé tartozik, így az általa befizetett adóforintok útján a mindennapokban is támogatja a várost. Ám a most felajánlott pénzösszeggel ezen felül is segítséget vállaltak.

A polgármester arról is szólt, hogy a helyi vállalkozások rendszeresen támogatják városi rendezvények megtartását, ám a mostani kezdeményezés túlmutat ezen. Hozzátette, korábban már volt rá példa, hogy egy helyben működő vállalkozás óvodai eszközök beszerzését segítette az általa felajánlott támogatással. Mint mondta, az ilyen újszerű kezdeményezések példáját a remények szerint további, a városban működő vállalkozások is követik majd.

Bozsaky János, az Austrotherm ügyvezető igazgatója felidézte, a vállalat 2006-ban határozta el, hogy Szekszárdra települ, új raktárcsarnokukat pedig az idén avatták fel. Hozzátette, a cég a kezdetektől fogva sok segítséget kapott az önkormányzattól. Mint az ügyvezető igazgató fogalmazott, szeretnének továbbra is jó adófizetők maradni, de ezen felül támogatás útján is kivenni a részüket a város fejlődésének elősegítésében. Elmondta továbbá, hogy a vállalat számára fontosak a gyermekek, a fiatalok, ezért is esett a választás a játszótér felújítására, biztonságosabbá tételére.


Austrotherm
További információk:
www.austrotherm.hu

Kapcsolat


2019.01.04.

Austrotherm HírekAustrotherm rétegrendszerkesztő modulAustrotherm csomópontokAustrotherm ÁrjegyzékAustrotherm ProspektusokAustrotherm AlkalmazástechnikaTeljesítmény nyilatkozatokAustrotherm Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Austrotherm hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information