Bramac



XXI. Tetőfedő Bajnokság a BMI Bramac rendezésében

A Tetőfedő Pályázat célja, hogy megismertesse a nagyközönséggel és a szakmával a szakszerűen kivitelezett, esztétikus BMI Bramac tetőcseréppel és tartozékelemeinek felhasználásával fedett épületeket. A tavalyi évben már 21. alkalommal hirdették meg a Tetőfedő Bajnoksághoz kapcsolódó pályázatot, amelyre a kiírási feltételeknek megfelelően több kategóriában is nevezhettek a tetőfedők. 2019 februárjában a szakmai zsűri által kiválasztott, díjazott pályamunkákat díjátadó gálaest keretén belül hirdették ki a következő kategóriákban: új épületek fedése, felújított épületek fedése, intelligens tetőrendszer.


Az idei évben összesen 23 díjat osztottak ki a pályázók között: a dobogós helyek mellett elismerő oklevelekkel és különdíjakkal is jutalmazták a legjobb tetőfedéseket. A három kategórián belül a következő tetőfedők értek el helyezést:

Új épületek kategória helyezettjei
I. hely: Kövecses Tamás
II. hely: ifj. Pápa Mihály
III. hely: Nyujtó József

Felújított épületek kategória helyezettjei
I. hely: Becséri János
II. hely: Császár József
III. hely: ifj. Pápa Mihály

Intelligens tetőrendszer kategória helyezettjei
I. hely: Becséri János
II. hely: Wágner Gáspár
III. hely: Nagy Sándor

Az intelligens tetőrendszer kategóriába nevezett Smaragd cseréppel fedett és BramacTherm hőszigetelő rendszerrel kivitelezett tetőt szakmai különdíjjal jutalmazták és egyben a XXI. Bramac tetőfedő pályázat abszolút első helyezettjének választotta a szakmai zsűri. Ezt az elismerést Farkas György kapta. A rendezvényre az Épületszigetelők, Tetőfedők és Bádogosok Magyarországi Szövetségének és a Tető Építők Egyesületének képviselői is meghívást kaptak, ahol a pályamunkák közül ők is díjazták a legjobbakat.

ÉMSZ különdíjat kapott: Wágner Gáspár
TEGY különdíjat kapott: Farkas György

A nyertes pályázatok bemutatása folyamatos, a BMI Bramac Magyarország Facebook oldalán rendszeresen bukkannak fel a díjazott épületek, illetve korábbi nyertesek műveiből készült legutóbb blogbejegyzés egy családi ház felújítása kapcsán, és így mutatták be azt is, hogy hogyan történt egy társasház fedése a BMI Bramac 7 fok tetőrendszere segítségével.


További információk:

BMI Magyarország Kft. www.bramac.hu


2019.03.14.

Bramac HírekBramac TetőtervezőBramac csomópontokBramac KiadványokBramac Alkalmazástechnika ÚtmutatókBramac Építész kiadványTanácsadói HálózatBramac Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Bramac hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information