Új mikro oldalt fejlesztett a Xella Magyarország Kft. a Multipor ásványi hőszigetelő lapjának bemutatására
2022.10.10.

2022 őszére, az energiaválság berobbanásának kezdetére, időzítette a Xella Magyarország Kft. az új mikro oldalának elindítását, ahol minden szükséges információ egy helyen megtalálható a már 25 éve forgalomba került Multipor ásványi hőszigetelő anyagról. Az internetes oldal alapját a korábban is létező kizárólag belső oldali hőszigeteléssel foglalkozó webmegjelenés adta. A Multipor termék egy stabil, ásványi kristályszerkezetű szigetelő lap, mely nem tartalmaz szálas anyagot, így új opciót nyújtva a hagyományos, szálas vagy műanyaghab anyagokkal szemben. Lúgos kémhatása alapvetően megakadályozza a gombák és penészspórák elszaporodását. Szerkezetük masszív és homogén.


Gyártásuk környezettudatos technológiával, természetes szervetlen alapanyagok (homok, cement, víz) felhasználásával történik. Sajnos technikailag még nem kivitelezhető a termék teljes CO2 semleges gyártása, ezért ennek ellensúlyozása érdekében 2022-től a Xella csoport különböző klímavédelmi projektek megvalósulásának támogatását tűzte ki fő céljául. A Multipor lap elengedhetetlen részévé vált a vállalat ESG stratégiájának, melynek kulcsfontosságú eleme a konszern CO2-lábnyomát 2030-ig 30 százalékkal csökkenteni, így harcolva a globális felmelegedés ellen. Ennek a törekvésnek a vizuálisan hangsúlyozása a 2008 óta már jól ismert sárga Multipor márkajelzés megváltoztatása egy erőteljes zöld színre.

Az új oldal a böngészőből közvetlenül a www.multipor.hu beírásával, illetve közvetetten is elérhető a www.xella.hu vállalati főportálról. A reszponzív weboldalon megtalálható a termék négy ajánlott szerkezeti megoldása és az ezekhez kapcsolódó legfontosabb tervezési alapadatok, kivitelezési útmutatók. A Multipor lapok felhasználási területei lehetnek:

- Homlokzati hőszigetelés - optimális megoldás külső falak, homlokzatok energiahatékony, fenntartható és környezetbarát szigetelésére új építés, valamint felújítás esetén.
- Alulról hűlő födém hőszigetelése - A mélygarázsok, pincék, folyosók és nyitott átjárók födémszerkezeteinek hővesztesége jelentős mértékű, ezért ezek szigetelésére a Multipor műszaki paramétereiből adódóan ideális megoldás.
- Belső oldali hőszigetelés - a lapokkal történő belső oldali hőszigetelés megoldást nyújt a szerkezet hőszigetelő képességének javítására ott, ahol a határoló szerkezet hőszigetelése a külső oldalon nem valósíthatók meg.
- Sómentesítő rendszer - Egészséges, költséghatékony és környezetbarát megoldás a sóval terhelt falazatok javítására, felújítására. Hatékony módszer a mezőgazdasági vagy ipari objektumként használt épületek lakó, illetve kereskedelmi célra történő átalakítása során, templomok és műemléki létesítmények falazatainak felújítására.

Az építkezők munkáját tovább segítik a szakszerű beépítést szemléltető kivitelezési videók.

https://www.multipor.hu/hu_HU/Kivitelezesi_videok



A Multipor termékekkel új lehetőségek nyílnak mind a meglévő épületállomány, mind az új építésű épületszerkezetek hőszigetelő képességének javítására, ezáltal esélyt adva az ingatlanok gazdaságos üzemeltetésére, hosszú távú fenntarthatóságára. Számos referenciánk közül néhány épületet a webhelyen bővebben is bemutatunk.



Bízunk benne, hogy a megújult internetes megjelenés elnyeri a hőszigetelés témájával foglalkozók tetszését, és egyre szélesebb körben keresik fel a www.multipor.hu portált, hogy teljesebb piaci képet kapjanak az új alternatív szigetelési megoldásokról.



Bővebb információk:
www.multipor.hu
www.xella.hu

06 80 69 69 00 Az Ytong zöld szám reggel 9:00-tól 15:00 óráig hívható.
Abban az esetben, ha ezen rendelkezési időn túl szeretné felvenni a kapcsolatot, írjon a telefonszámhoz kapcsolódó email címre zoldszam@xella.hu.




2022.10.10.

Ytong HírekYtong termékkönyvtáraYtong csomópontokYtong ProspektusokYtong Értékesítő partnerekYtong Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Ytong hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information