Új mikro oldalt fejlesztett a Xella Magyarország Kft. a Multipor ásványi hőszigetelő lapjának bemutatására
2022.10.10.

2022 őszére, az energiaválság berobbanásának kezdetére, időzítette a Xella Magyarország Kft. az új mikro oldalának elindítását, ahol minden szükséges információ egy helyen megtalálható a már 25 éve forgalomba került Multipor ásványi hőszigetelő anyagról. Az internetes oldal alapját a korábban is létező kizárólag belső oldali hőszigeteléssel foglalkozó webmegjelenés adta. A Multipor termék egy stabil, ásványi kristályszerkezetű szigetelő lap, mely nem tartalmaz szálas anyagot, így új opciót nyújtva a hagyományos, szálas vagy műanyaghab anyagokkal szemben. Lúgos kémhatása alapvetően megakadályozza a gombák és penészspórák elszaporodását. Szerkezetük masszív és homogén.


Gyártásuk környezettudatos technológiával, természetes szervetlen alapanyagok (homok, cement, víz) felhasználásával történik. Sajnos technikailag még nem kivitelezhető a termék teljes CO2 semleges gyártása, ezért ennek ellensúlyozása érdekében 2022-től a Xella csoport különböző klímavédelmi projektek megvalósulásának támogatását tűzte ki fő céljául. A Multipor lap elengedhetetlen részévé vált a vállalat ESG stratégiájának, melynek kulcsfontosságú eleme a konszern CO2-lábnyomát 2030-ig 30 százalékkal csökkenteni, így harcolva a globális felmelegedés ellen. Ennek a törekvésnek a vizuálisan hangsúlyozása a 2008 óta már jól ismert sárga Multipor márkajelzés megváltoztatása egy erőteljes zöld színre.

Az új oldal a böngészőből közvetlenül a www.multipor.hu beírásával, illetve közvetetten is elérhető a www.xella.hu vállalati főportálról. A reszponzív weboldalon megtalálható a termék négy ajánlott szerkezeti megoldása és az ezekhez kapcsolódó legfontosabb tervezési alapadatok, kivitelezési útmutatók. A Multipor lapok felhasználási területei lehetnek:

- Homlokzati hőszigetelés - optimális megoldás külső falak, homlokzatok energiahatékony, fenntartható és környezetbarát szigetelésére új építés, valamint felújítás esetén.
- Alulról hűlő födém hőszigetelése - A mélygarázsok, pincék, folyosók és nyitott átjárók födémszerkezeteinek hővesztesége jelentős mértékű, ezért ezek szigetelésére a Multipor műszaki paramétereiből adódóan ideális megoldás.
- Belső oldali hőszigetelés - a lapokkal történő belső oldali hőszigetelés megoldást nyújt a szerkezet hőszigetelő képességének javítására ott, ahol a határoló szerkezet hőszigetelése a külső oldalon nem valósíthatók meg.
- Sómentesítő rendszer - Egészséges, költséghatékony és környezetbarát megoldás a sóval terhelt falazatok javítására, felújítására. Hatékony módszer a mezőgazdasági vagy ipari objektumként használt épületek lakó, illetve kereskedelmi célra történő átalakítása során, templomok és műemléki létesítmények falazatainak felújítására.

Az építkezők munkáját tovább segítik a szakszerű beépítést szemléltető kivitelezési videók.

https://www.multipor.hu/hu_HU/Kivitelezesi_videok



A Multipor termékekkel új lehetőségek nyílnak mind a meglévő épületállomány, mind az új építésű épületszerkezetek hőszigetelő képességének javítására, ezáltal esélyt adva az ingatlanok gazdaságos üzemeltetésére, hosszú távú fenntarthatóságára. Számos referenciánk közül néhány épületet a webhelyen bővebben is bemutatunk.



Bízunk benne, hogy a megújult internetes megjelenés elnyeri a hőszigetelés témájával foglalkozók tetszését, és egyre szélesebb körben keresik fel a www.multipor.hu portált, hogy teljesebb piaci képet kapjanak az új alternatív szigetelési megoldásokról.



Bővebb információk:
www.multipor.hu
www.xella.hu

06 80 69 69 00 Az Ytong zöld szám reggel 9:00-tól 15:00 óráig hívható.
Abban az esetben, ha ezen rendelkezési időn túl szeretné felvenni a kapcsolatot, írjon a telefonszámhoz kapcsolódó email címre zoldszam@xella.hu.




2022.10.10.
YTONG DE vasalt födémpalló

YTONG DE vasalt födémpalló

Az előregyártott elemek elhelyezésével a födémszerkezet gyorsan ...

YTONG Forte 375 falazóelem

YTONG Forte 375 falazóelem

közeljövőben kiapadhatatlan, könnyen beszerezhető nyersanyag ...

YTONG SWE álló falpalló

YTONG SWE álló falpalló

Az előregyártott elemek elhelyezésével a homlokzati falszerkezet gyorsan ...

MULTIPOR Ásványi hőszigetelő ...

MULTIPOR Ásványi hőszigetelő ...

A Multipor hőszigetelő lapok ásványi szerkezetéből és kapilláraktív ...

YTONG Lambda 300 GT falazóelem

YTONG Lambda 300 GT falazóelem

Felhasználás Az Ytong Lambda, Classic és Forte pórusbeton kézi ...

YTONG Pve 150 válaszfalelem

YTONG Pve 150 válaszfalelem

kiválóan alkalmas válaszfalazáshoz, új építésnél és ...

Hirdetés
Ytong hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information