Megjelent a Xella alkalmazás!
2024.08.14.



A Xella új építőanyag-kezelő alkalmazása mostantól elérhető, jelentős újításokat hozva az építészeti tervezés terén. Az építészek számára tervezett Xella alkalmazás számos hasznos funkciót kínál, amelyek megkönnyítik és hatékonyabbá teszik a tervezési folyamatot. Íme, néhány ok, amiért érdemes használni ezt az innovatív eszközt.


Mire használható a Xella alkalmazás?

A Xella alkalmazás kifejezetten az YTONG, Silka falazóelemek és Multipor szigetelési anyagok és ezek rétegrendjeinek kezelésére szolgál az Archicad programban. Az alkalmazás lehetővé teszi az építőanyagok importálását, listázását, valamint a megfelelő osztályozások és tulajdonságok automatikus beállítását. Az építészek könnyedén hozzáférhetnek a legfrissebb építőanyag-adatbázisokhoz, és integrálhatják azokat tervezési projektjeikbe.

Az alkalmazás számos előnyt kínál az építészek számára:

Hatékonyság: Az építőanyagok és rétegrendek automatikus importálása révén az építészek időt takaríthatnak meg, mivel nem szükséges manuálisan bevinni az adatokat.
Pontosság: Az építőanyagok és osztályozások automatikus beállítása biztosítja, hogy a tervezési folyamat során minden anyag a megfelelő kategóriába kerüljön, és a szükséges paraméterek pontosan beállításra kerüljenek.
Könnyű kezelhetőség: Az alkalmazás felhasználóbarát felülete egyszerűvé teszi az anyagok importálását és listázását, valamint a szükséges beállítások elvégzését.

Hogyan is működik a Xella alkalmazás, amely elősegíti a hatékony munkavégzést:

Építőanyagok és rétegrendek importálása: Az "Eptar solutions" menüpont alatt elérhető funkciók lehetővé teszik az építőanyagok és példa rétegrendek importálását közvetlenül az internetről, így biztosítva a legfrissebb adatokat.
Automatikus osztályozás: Az importálás során a Xella osztályozás automatikusan létrejön az Archicad-en belül, és az építőanyagok a megfelelő kategóriákba kerülnek.
Tulajdonságkezelő: Az építőanyagokhoz kapcsolódó tulajdonságokat a XELLA (Anyagok) kategória tartalmazza, míg a falazathoz rendelt segédinformációk a XELLA (Kalkuláció) kategóriában találhatók.
Listázás és kalkuláció: Az alkalmazás két XML sablont biztosít az építőanyagok listázásához és a szükséges mennyiségek kalkulációjához, amelyek segítségével könnyedén összesíthetők az egyes falakhoz szükséges anyagok.

Az építészek számára a Xella alkalmazás kiváló eszköz, amely jelentős mértékben megkönnyíti és hatékonyabbá teszi a tervezési folyamatot. Az innovatív funkciók és az egyszerű használat révén az építészek könnyedén integrálhatják a Xella termékeket projektjeikbe, biztosítva a pontos és megbízható anyagkezelést. Próbálja ki a Xella alkalmazást, és tapasztalja meg a különbséget!

Xella YTONG, Silka falazóelemek és Multipor szigetelés megoldások


Bővebb információk:
www.multipor.hu
www.xella.hu

06 80 69 69 00 Az Ytong zöld szám reggel 9:00-tól 15:00 óráig hívható.
Abban az esetben, ha ezen rendelkezési időn túl szeretné felvenni a kapcsolatot, írjon a telefonszámhoz kapcsolódó email címre zoldszam@xella.hu.




2024.08.14.
YTONG PSN válaszfal áthidaló

YTONG PSN válaszfal áthidaló

Az Ytong válaszfal áthidalók családi házak, társasházak, irodaházak, ...

YTONG PSF teherhordó áthidaló

YTONG PSF teherhordó áthidaló

Előre gyártott vasalt áthidaló falazatok nyílásainak áthidalására. A ...

YTONG Pve 125 NF válaszfalelem

YTONG Pve 125 NF válaszfalelem

kiválóan alkalmas válaszfalazáshoz, új építésnél és ...

SILKA burkolóelem Rapid V 120

SILKA burkolóelem Rapid V 120

Lakó-, közösségi- és ipari épületek burkolására. Extrém fagy- ...

YTONG De vasalt födémpallók

YTONG De vasalt födémpallók

- gyorsan,könnyen építhető - építés közben nem igényel ...

YTONG vékonyágyazatú ...

YTONG vékonyágyazatú ...

Felhasználás Az Ytong vékonyágyazatú falazóhabarcs a Ytong ...

Hirdetés
Ytong hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information