Megjelent a Xella Magyarország Kft. "Kivitelezési segédlet Ytong vasalt pallókhoz" című kiadványa
2023.09.12.

A kézikönyv összefoglalja a nagy elemes építési rendszer alkalmazástechnikai útmutatásait, ezzel is megkönnyítve a szakemberek munkáját a termékek betervezése illetve felhasználása során


A kiadvány választ ad minden, a falpallókkal kapcsolatosan felmerülő műszaki és kivitelezési kérdésre, illetve összefoglalja azok műszaki paramétereit. A prospektust egyaránt ajánlják azon tervezők, építtetők és kivitelezők részére, akik már ismerik a különböző pallóelemeket, és azok részére is, akik csak most ismerkednek ezzel az építési technológiával.

Az Ytong vasalt palló termékek szintmagas, masszív, daruval mozgatható építőelemek. A nagy méretű Ytong fal-, födém- és tetőpallók méretre gyártása az adott épülethez igazodik, így a helyszínen nincs szükség az elemek vágására. Ezekből adódóan jelentősen lerövidíti az építkezés idejét, továbbá csökkenti a szükséges élőmunkaerő igényét, így kiváló minőségű épületek valósíthatók meg gyorsan, pontosan és gazdaságosan.





Az Ytong SWE pallós építési rendszere ugyanazokkal a kiváló épületfizikai tulajdonságokkal rendelkezik, mint a hagyományos Ytong falazóelem, így a "tér minden irányában" azonos mértékben szigetel, optimális lakóklímát, valamint megfelelő nyomószilárdsága masszív és értékálló szerkezetet biztosít építési hulladék keletkezése nélkül.





Bővebb információk:
www.multipor.hu
www.xella.hu

06 80 69 69 00 Az Ytong zöld szám reggel 9:00-tól 15:00 óráig hívható.
Abban az esetben, ha ezen rendelkezési időn túl szeretné felvenni a kapcsolatot, írjon a telefonszámhoz kapcsolódó email címre zoldszam@xella.hu.




2023.09.12.

Ytong HírekYtong termékkönyvtáraYtong csomópontokYtong ProspektusokYtong Értékesítő partnerekYtong Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Ytong hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information