ÚJ LENDÜLETET VESZ A LAKÁSÉPÍTÉS
620 LAKÁSOS TÁRSASHÁZ II. ÜTEMÉRE IS AZ ALBAFAL VÁLASZFAL RENDSZERT VÁLASZTOTTÁK
2024.06.11.

Budapesten épülő New Palace társasház második ütemének válaszfalaihoz is ALBAGIPS természetes ásványgipszből készült válaszfalrendszerünket, az ALBAFALat választotta beruházó partnerünk, mely

  • • VAKOLÁSMENTES
  • • GAZDASÁGOS
  • • MAGAS HANG- ÉS TŰZGÁTLÁSSAL RENDELKEZIK
  • • ALACSONY EMBERI ERŐFORRÁS IGÉNYŰ
  • • ESZTÉTIKUS
  • • TELJES KERESZTMETSZETÉBEN VÍZÁLLÓ VÁLTOZATBAN IS ELÉRHETŐ


Az elmúlt időszakban az államkötvények Magyarországon elvonták a kisbefektetőket a lakáspiacról, azonban most a kamatok csökkenése miatt újra erősödik jelenlétük. Erre a változásra igyekeznek a beruházók reagálni nagy hangsúlyt fektetve természetesen a profilmaximalizálásra, így fontos számukra, hogy milyen terméket és milyen áron választanak.

Az építőanyag gyártók pedig a megcsökkent volumenek miatt jelentős kedvezményekkel kínálják alapanyagaikat, mely helyzetet tovább formálják az új iparági belépők is. Azonban ezen nehézkes körülmények ellenére is sikerrel jártunk és a projekt beruházója az ALBAGIPS válaszfal rendszereit választotta.

A modern társasházi épület Budapest igazán kedvelt részén, a XIII. kerületben, a Duna Pláza bevásárlóközponttól mindössze sétatávra helyezkedik el. A környék frekventáltságát az elmúlt időszakban megvalósult fejlesztések, valamint infrastrukturális fejlesztések adják.



Beruházó partnerünk már több, mint 30 éve fontos szereplője az ingatlanszférának, mely idő alatt már bő 100 projektet zártak le sikeresen. Lakóépületek mellett irodaházak, szállodák és kereskedelmi ingatlanok építésével, valamint fejlesztésével foglalkoznak. Alapelvük, hogy a tervezést, kivitelezést, értékesítést és üzemeltetést egy kézben tartsák.

Céljuk, hogy magas szakmai és műszaki tartalommal rendelkező megoldásokat kínáljanak. Többek között ebből adódóan választották a több ezer m2 válaszfal megépítéséhez az ALBAGIPS egyik fő termékét, az ALBAFAL rendszert, melyet nútféderes, nagy lapokból álló kiszerelésének köszönhetően könnyű felépíteni, nem kell vakolni, így felhasználása idő- és költséghatékony.

Természetesen vevői oldalról is igen előnyös, ha valaki ALBAFALból készült lakásba költözik. Az ásványi alapú egészséges beltéri levegőt biztosító szerkezetek egy igazán kellemes, környezetbarát és komfortos otthont nyújtanak.




Az ALBAGIPS vakolásmentes, modern, környezetbarát, idő- és költséghatékony falazási technológiát kínál tervezők, beruházók, kivitelezők és magánszemélyek részére egyaránt.

A portfóliónk termékei mind A+ minősítéssel rendelkeznek és elérhetőek teljes keresztmetszetében impregnált változatban is.

Építsen hatékonyan ALBAGIPS termékekkel, növelje profitját!

További információért, kérdés esetén keressen minket bizalommal! Személyre szabott árajánlattal, felesleges adminisztratív költségek és tovább irányítás nélkül várjuk Önt elérhetőségeinken:

Web: www.albagips.com
E-mail: info@albagips.hu
Telefon: +36 22/312 200



Felmerülő kérdés esetén forduljon bizalommal az Albagips Exim Kft. munkatársaihoz vagy keresse fel honlapunkat, ahol termékeink impregnált változatáról is információt talál:

www.albagips.com


2024.06.11.
ALBAFAL

ALBAFAL

Az AlbaFal gipsztégla belső terekben használatos válaszfalazó tégla, ...

SKYPANEL

SKYPANEL

A SKYPANEL egy könnyű, kerámiarost-erősített kazettás gipsz álmennyezeti ...

TECNOBOARD

TECNOBOARD

A TECNOBOARD rendszer alapja az élein nútféderes kialakítású, ...

Hirdetés
AlbaGips hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information