ALBAGIPS RENDSZEREKKEL A FELÚJÍTÁS IS GYORSAN HALAD


Aki felújításba vágja a fejszéjét, annak nagy fejtörést okozhatnak a napi szinten változó árak, az infláció, melyek alól az építőanyag árak sem képeznek kivételt. Teljesen érthető okokból kifolyólag mindenki csökkenteni szeretné felújítási-, kivitelezési költségeit. A mai megnövekedett építőanyag és munkaerő költségek mellett ez szinte lehetetlen a hagyományos technológiák használatával, de az ALBAGIPS termékek ebben is tudnak segíteni!

Az ALBAGIPS rendszerek jelentősen kisebb energiával valósíthatóak meg egy vakolt falazattal szemben. Termékeinket nem kell vakolni, ezáltal minimális a pluszban bevitt vízmennyiség az épületbe, sőt a már felhasznált más egyéb anyagok nedvességleadását is pozitívan befolyásolják, ezzel is felgyorsítja a projekt haladását.

A VAKOLÁSMENTES ALBAGIPS:

  • GYORS
  • KÖLTSÉGHATÉKONY
  • IDŐT SPÓRÓLHAT
  • MINIMÁLIS A PLUSZBA BEVITT NEDVESSÉG
  • GYORSAN SZÁRAD


Az ALBAGIPS száraztechnológia, nincs szükség vakolásra, de emellett az ajtónyílások kialakításánál az áthidaló költségével sem kell számolni, mert az elemek átboltozódnak.



Bal oldalon utólagosan épített TECNOBOARD szerelt előtétfal, jobb oldalon hagyományos vakolt falazat felújítása.

A második kép 1 nappal az előtétfal elkészítését követően, a glettelés után -> TECNOBOARD termékünk látványosan hamarabb szárad!

További információkért, kérdés esetén keressen minket bizalommal:

Web: www.albagips.com
E-mail: info@albagips.hu
Telefon: +36 22/312 200



Felmerülő kérdés esetén forduljon bizalommal az Albagips Exim Kft. munkatársaihoz vagy keresse fel honlapunkat, ahol termékeink impregnált változatáról is információt talál:

www.albagips.com


2023.01.30.

AlbaGips HírekAlbaGips Albafal alkalmazástechnikaAlbaGips ProspektusokAlbaGips Albafal építési kisokosAlbaGips Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
AlbaGips hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information