Hozzon ki többet olcsóbban, magasabb hozzáadott értékkel az Otthonfelújítási Hitelprogramból!
2024.07.17.

A családi házak többségének esetében eljön az az idő, amikor korszerűsítésre van szükség, melyhez tökéletes segítséget nyújt hazánkban az Otthonfelújítási Program, amely részben vissza nem térítendő támogatást jelent azok számára, akik új ingatlan vásárlása helyett meglévő ingatlanuk fejlesztésébe, modernizálásba szeretnének fektetni.


Egy felújítási projekt általában a korszerűsítés mellett sokszor együtt jár az épület bővítésével, valamilyen plusz légtér hozzáépítésével — erre a projektre tudnak tökéletes segítséget nyújtani az ALBAGIPS termékei. Az ingatlan bővítésének nyomán lehetőségünk nyílhat az épület energetikai besorolásának javítására, mely hosszútávon előnyt jelenthet a költséghatékonyság vonatkozásában.


Egy házbővítési projekt esetén kiemelten fontos a költséghatékonyság, hiszen jelen pillanatban mindössze saját tőkéből finanszírozhatóak ezen beruházások, az Otthonfelújítási támogatás ebben nem tud segítséget nyújtani.

A hasonló szerkezetekhez képest kiemelkedő előnye, hogy egy vakolásmentes technológiáról beszélünk, nagyelemes, nútféderes kialakítással, ami összességében egy gyorsabb építési folyamatot eredményez. Továbbá kiemelendő, hogy a 8 cm vastagságú Albafal szerkezetünk rögzítési pontonként akár 70 kg teherbírással rendelkezik, így akár konyhaszekrény is felhelyezhető a válaszfalra.

ALBAGIPS falazott és szerelt válaszfal rendszereink száraztechnológiának minősülnek, természetes, ásványi alapú termékek, melyek segítenek a megfelelő beltéri levegő és kellemes klíma elérésében, így bónuszként képesek felvenni a felesleges nedvességtartalmat, alkalmasak az épület belső tereinek aktív páratartalom szabályozására. Magas műszaki tartalommal rendelkeznek, kiemelkedő hang- és tűzgátlási értékeket képviselnek, továbbá pedig karcsú szerkezetben is elérhetőek, mellyel nettó alapterület nyerhető a meglévő szerkezeten belül.




Építsen hatékonyan ALBAGIPS termékekkel, növelje profitját!

További információért, kérdés esetén keressen minket bizalommal! Személyre szabott árajánlattal, felesleges adminisztratív költségek és tovább irányítás nélkül várjuk Önt elérhetőségeinken:

Web: www.albagips.com
E-mail: info@albagips.hu
Telefon: +36 22/312 200 vagy +36 30 419 2757



Felmerülő kérdés esetén forduljon bizalommal az Albagips Exim Kft. munkatársaihoz vagy keresse fel honlapunkat, ahol termékeink impregnált változatáról is információt talál:

www.albagips.com


2024.07.17.
ALBAFAL

ALBAFAL

Az AlbaFal gipsztégla belső terekben használatos válaszfalazó tégla, ...

TECNOBOARD

TECNOBOARD

A TECNOBOARD rendszer alapja az élein nútféderes kialakítású, ...

SKYPANEL

SKYPANEL

A SKYPANEL egy könnyű, kerámiarost-erősített kazettás gipsz álmennyezeti ...

Hirdetés
AlbaGips hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information