Terrán

Terrán tavaszi akció - meghosszabbítva! 

Tavaszi akciónk keretei között új és már megszokott termékcsaládokat kínálunk kedvező feltételekkel. A portfólió fejlesztésével - hosszú előkészítő munka eredményeként - a Terrán az egyik legjobb ár-érték arányú ajánlatot nyújtja a piacnak, ugyanis a korábbi kedvező árszínvonalú termékek, most magasabb felületkezelési kategóriában érhetőek el


Akció időtartama: 2020. április 1-től június 30-ig vagy visszavonásig.

AKCIÓS KIADVÁNY MEGTEKINTÉSE




Synus Elegant akció

A Terrán legkönnyebb tetőcserepét, most új ELEGANT felületkezeléssel, 50 év garanciával kínáljuk Önnek, most akciós áron! Könnyedségével, a beton tartósságával és ellenálló képességével az egyik legjobb választás tetőépítéshez.

Mit kell tudni a prémium kategóriás Elegant felületkezelésről? Kattintson ide és olvassa el!



ÉRDEKEL AZ AKCIÓ





Zenit, Danubia, Coppo 2018 akció

További termékcsaládok termékeit, most tavaszi akciónk keretei között rendkívül kedvező áron érheti el. Az akcióban a Zenit Resistor, Danubia Elegant és Coppo 2018 Colorsystem termékcsalád egyes tagjai vesznek részt.

Az akciók további részleteiről az Akciók menüpont alatt olvashat részletesen, akciós termékeinket pedig keresse márkakereskedőinknél!

ÉRDEKEL AZ AKCIÓ



Mediterrán
További információk:

Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.
www.terranteto.hu
www.terranteto.hu/akciok
www.acskereso.hu




Terrán Cégcsoport

A közel 100 éves Terrán Cégcsoport komplett tetőfedési rendszereivel és kiváló minőségű termékeivel Európa egyik legmodernebb betoncserép gyártójává nőtte ki magát. A családi tradíciókra épülő cégnél alapvető követelmény a kutató-fejlesztő munka és a magas minőség iránti elkötelezettség. A vállalat Magyarországon kettő (Bólyon, Kunszentmiklóson), Szlovákiában és az erdélyi Aranyosgyéresen pedig egy gyárat működtet. A cégcsoport alkalmazottainak száma jelenleg 345 fő, Horvátországban, Romániában (Erdély), Szlovákiában és Szerbiában vannak leányvállalataik.
A cég számos elismerést magáénak tudhat: 2003 tavaszán Construma Nagydíjat, 2015-ben Construma Díjat nyertek, 2005-ben BNV Nagydíjat, 2010-ben Business Superbrands díjat, 2013-ban Magyar Termék Nagydíjat kaptak és immár négyszeres MagyarBrands díjasok. Ezen kívül a 2014-es évben kategóriájának legsikereseb üzleti márkája lett a vállalat, valamint elnyerte a "Best Buy Award" díjat, azaz 2017-ben a vásárlók a Terránt nevezték meg a legjobb ár-érték arányú tetőcserépmárkának Magyarországon. A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Gódi Attilát, a Terrán ügyvezetőjét választotta a 2017-es év üzletemberének

2020.06.17.

Terrán HírekTerrán cserepezőTerrán csomópontokTerrán KiadványokMárkakereskedőkTerrán Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Terrán hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information