Terrán KészTető: előregyártott szerkezet robottechnológiával
2024.10.07.

A tetőépítés alfája és ómegája a tetőszerkezet minősége és a szakszerű kivitelezés, ugyanis stabil alap nélkül a héjazat nem fog megfelelni a funkcionális, valamint az esztétikai elvárásoknak. Az elkészítéshez, illetve a telepítéshez rendkívüli precizitás, valamint tapasztalat szükséges, főleg, hogy a klasszikus megoldások alapanyag-, eszköz- és erőforrás-igényesek, nem beszélve az időfaktorról. A Terrán KészTető — előregyártott szerkezetként — a technológiai innovációknak köszönhetően lehetőséget biztosít a pontosabb, gyorsabb, gazdaságosabb és környezetbarátabb tetőépítésre, -felújításra.




Egy tetőnek számos kritériumnak kell megfelelnie. Igen komplex rendszer, amelynek egy élethosszig vagy azon túl is ellenállónak kell maradnia, valamint hosszú ideig megőriznie esztétikus megjelenését. Ehhez a legmagasabb színvonalon kivitelezett tetőszerkezetre, héjazatra, továbbá minőségi anyagokra és termékekre van szükség. A Terrán a speciális technológiai megoldásával új dimenzióba helyezi a tetőépítést és a gyártási folyamatokat: a KészTetővel jelentősen rövidebb idő alatt, precízebben, költséghatékonyabban, kevesebb erőforrással, zöldebben valósítható meg a telepítés.

Az előregyártott tetőszerkezet esetében — a CNC-robottechnológiás eljárásnak köszönhetően — időzíthető a faanyag-megmunkálás és gyártás, így az elemek jóval hamarabb elkészülnek. A számítógépes tervezés segítségével a faanyag mennyisége milliméter-pontossággal meghatározható, ami a hagyományos módszerekkel szemben akár 15%-os anyagmegtakarítást is eredményezhet, így nagymértékben csökkenthető a környezeti terhelés.



A KészTető szállítása kevésbé helyigényes, könnyebb mozgatni, továbbá a lerakodás is jóval egyszerűbb és helytakarékosabb. Az előre kialakított ácskapcsolatok révén a modulok összeállításának ideje a helyszínen nagymértékben lerövidül, nincs szükség utómunkára, nem kell vágni, a terep ezáltal tisztább és rendezettebb marad.

A legmodernebb eszközökkel végzett gondos előkészítő munkából, illetve a problémamentes installálásból kifolyólag a KészTető megfizethető és gazdaságos megoldást kínál a tetőépítésre.

Az innovatív tető hőtartó, nagy teherbírású, és ugyancsak alkalmassá teszi a tetőteret a beépítésre, ráadásul fenyő- vagy hossztoldott lamellákból álló BSH ragasztott faelemekkel is rendelhető, amelyek statikailag még erősebbek és esztétikusabbak. Az eljárással az egyedi elképzelések is megvalósíthatóak design tekintetében, a látható részeket kifinomult marásokkal és faragásokkal tehetjük még látványosabbá tökéletesen egyforma kivitelben, 100%-os illeszkedéssel.



Kiknek ajánlott az előregyártott tető?

  • Idő- és költséghatékony megoldást keresőknek
  • Környezettudatos építkezőknek
  • Új építésű házak tulajdonosainak
  • Felújításra váró ingatlanokkal rendelkezőknek


Tudjon meg többet a Terrán KészTetőről!


Mediterrán
További információk:

Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.
www.terranteto.hu
terran-generon.hu
tetotepitek.hu
www.acskereso.hu


Terrán Cégcsoport

A közel 100 éves Terrán Cégcsoport komplett tetőfedési rendszereivel és kiváló minőségű termékeivel Európa egyik legmodernebb betoncserép gyártójává nőtte ki magát. A családi tradíciókra épülő cégnél alapvető követelmény a kutató-fejlesztő munka és a magas minőség iránti elkötelezettség. A vállalat Magyarországon kettő (Bólyon, Kunszentmiklóson), Szlovákiában és az erdélyi Aranyosgyéresen pedig egy gyárat működtet. A cégcsoport alkalmazottainak száma jelenleg 345 fő, Horvátországban, Romániában (Erdély), Szlovákiában és Szerbiában vannak leányvállalataik.
A cég számos elismerést magáénak tudhat: 2003 tavaszán Construma Nagydíjat, 2015-ben Construma Díjat nyertek, 2005-ben BNV Nagydíjat, 2010-ben Business Superbrands díjat, 2013-ban Magyar Termék Nagydíjat kaptak és immár négyszeres MagyarBrands díjasok. Ezen kívül a 2014-es évben kategóriájának legsikereseb üzleti márkája lett a vállalat, valamint elnyerte a "Best Buy Award" díjat, azaz 2017-ben a vásárlók a Terránt nevezték meg a legjobb ár-érték arányú tetőcserépmárkának Magyarországon. A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Gódi Attilát, a Terrán ügyvezetőjét választotta a 2017-es év üzletemberének

2024.10.07.
Terrán SYNUS Meggypiros

Terrán SYNUS Meggypiros

Könnyedségével, a beton tartósságával és ellenálló képességével a ...

Terrán RUNDO Antracit

Terrán RUNDO Antracit

NOSZTALGIKUS HÓDFARKÚ-Letisztult látvány és üde természetesség. A ...

Terrán ZENIT Max Gránit

Terrán ZENIT Max Gránit

Az alapcserép a fedés alapeleme. A fedési szélesség az elem egész számú ...

Terrán RUNDO Mocca

Terrán RUNDO Mocca

NOSZTALGIKUS HÓDFARKÚ-Letisztult látvány és üde természetesség. A ...

Terrán SYNUS Tégla

Terrán SYNUS Tégla

Könnyedségével, a beton tartósságával és ellenálló képességével a ...

Terrán ZENIT Max Grafit

Terrán ZENIT Max Grafit

Az alapcserép a fedés alapeleme. A fedési szélesség az elem egész számú ...

Hirdetés
Terrán hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information