Itt az idő Synussal felújítani a tetőt
2024.06.12.

Otthonunk korszerűsítésére rengeteg érv van — hogy csak néhányat említsünk: rezsicsökkentés, környezetvédelem —, ahogy arra is, hogy miért a Terrán legkönnyebb tetőcserepére essen a választás. Június közepétől még jobban megéri Synussal borítani a tetőt.




Ezer és egy ok arra, miért most érdemes felújítani a tetőt

Hamarosan elindul az otthonfelújítási program, ami kifejezetten az energetikai korszerűsítést hivatott szolgálni. Érdemes rendszerszinten gondolkodni, és nem csupán például a nyílászárókat lecserélni, annál is inkább, mert 30 százalékos energiamegtakarítást vár el a program. Jól tudjuk, hogy mind a pénztárcánk, mind a bolygónk szempontjából fontos kérdés, hogy nyáron ne legyen túl meleg az otthonunkban, télen pedig ne legyen túlzott a hőveszteség. Komoly megtakarítást hozhat mind a rezsiköltségekben, mind a felhasznált energia mennyiségében a korszerűsítés, legyen szó a padlásfödém vagy a tető hőszigeteléséről. A tető és a határoló falak találkozása igen lényeges kérdés a teljes épület hőszigetelése szempontjából, a hőhídmentesség szinte kivitelezhetetlen megfelelő szigetelés nélkül.

A két évvel ezelőtti energiakrízis nemcsak tudatosabb fogyasztást eredményezett. Az ingatlanpiac keresleti oldalán fontos szempont lett az otthonok fenntartási költsége. Egy energetikailag korszerűsített ingatlan ma már egészen biztosan többet ér a piacon, akár 26 százalékos is lehet a különbség. Akár a rezsi, akár a környezetvédelem, akár az értéknövelő befektetés oldaláról is nézzük: nem kérdés, hogy energetikai korszerűsítésre szükség van. Ez sokszor egyet jelent azzal, hogy szükséges a héjazat teljes cseréje, ám ebben az esetben lényeges, hogy a már meglévő tetőszerkezet elbírja-e az új cserepeket. A tetőcserép súlya mellett, környezettudatossági szempontok is foglalkoztatják a vásárlókat. Erre kínál megoldást a Terrán Synus tetőcserepe.




Habkönnyű, betonbiztos, erős

A Synus a Terrán legkedveltebb tetőcserepe, ennek egyik oka bizonyára az, hogy légies súlyú, mégis erős. A szerkezetében tömör, ugyanakkor súlyában könnyű Synust bátran választhatják azok is, akik építkeznek, de azok is, akik már meglévő tetőt újítanak fel. A Synus termékvonal elemei nagy végszilárdságú, anyagában színezett betonból készülnek, a Terrán összes felületkezelésével, kilenc árnyalatban érhető el. Ráadásul 2024. június 15-től a Synus ColorSystem és Elegant felületkezelésű termékek akciós áron, akár 30 százalékos kedvezménnyel érhetők el. E két felületkezelési eljárás összetettségében különbözik egymástól: a meggypiros és mogyoróbarna tetőcserepek a ColorSystem eljárásnak köszönhetően mélyebb tónusúak, ellenállóbbak lesznek, valamint kiváló kopásállóságot kapnak. Az Elegant fényes, elegáns megjelenést ad a tégla, a sötétbarna és a fekete Synusoknak a magas színvédelem, a kiváló kopásállóság és az ellenálló felület mellett. Az akciós ár minimum négy raklap, azaz 960 db Synus ColorSystem vagy Elegant felületkezelésű mezőcserép egyidejű, egy magyarországi szállítási címre történő megrendelésekor érvényes. Ráadásul a tetőcserepeket ráér kiszállíttatni később is, akár 2024. december 12-ig*. A Terrán a Synus tetőcserepekre 50 év garanciát vállal, hogy hosszú időn át védelmet nyújtson otthonunknak.

*A tájékoztatás nem teljes körű. További információkat a www.terranteto.hu/akcio weboldalon talál.


Mediterrán
További információk:

Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.
www.terranteto.hu
terran-generon.hu
tetotepitek.hu
www.acskereso.hu


Terrán Cégcsoport

A közel 100 éves Terrán Cégcsoport komplett tetőfedési rendszereivel és kiváló minőségű termékeivel Európa egyik legmodernebb betoncserép gyártójává nőtte ki magát. A családi tradíciókra épülő cégnél alapvető követelmény a kutató-fejlesztő munka és a magas minőség iránti elkötelezettség. A vállalat Magyarországon kettő (Bólyon, Kunszentmiklóson), Szlovákiában és az erdélyi Aranyosgyéresen pedig egy gyárat működtet. A cégcsoport alkalmazottainak száma jelenleg 345 fő, Horvátországban, Romániában (Erdély), Szlovákiában és Szerbiában vannak leányvállalataik.
A cég számos elismerést magáénak tudhat: 2003 tavaszán Construma Nagydíjat, 2015-ben Construma Díjat nyertek, 2005-ben BNV Nagydíjat, 2010-ben Business Superbrands díjat, 2013-ban Magyar Termék Nagydíjat kaptak és immár négyszeres MagyarBrands díjasok. Ezen kívül a 2014-es évben kategóriájának legsikereseb üzleti márkája lett a vállalat, valamint elnyerte a "Best Buy Award" díjat, azaz 2017-ben a vásárlók a Terránt nevezték meg a legjobb ár-érték arányú tetőcserépmárkának Magyarországon. A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Gódi Attilát, a Terrán ügyvezetőjét választotta a 2017-es év üzletemberének

2024.06.12.
Terrán SYNUS Sötétbarna

Terrán SYNUS Sötétbarna

KÖNNYŰ ÉS ERŐS-Könnyedségével, a beton tartósságával és ...

Terrán COPPO Ferrara

Terrán COPPO Ferrara

MEDITERRÁN HANGULATÚ-Egyedi mediterrán karaktert biztosít a háznak. ...

Terrán ZENIT Carbon

Terrán ZENIT Carbon

MODERN VONALÚ-Letisztultság, erő és design. Határozottan a legmodernebb ...

Terrán SYNUS Mogyoróbarna

Terrán SYNUS Mogyoróbarna

KÖNNYŰ ÉS ERŐS-Könnyedségével, a beton tartósságával és ...

Terrán RENOVA PLUS Tégla

Terrán RENOVA PLUS Tégla

A TETŐÉPÍTÉS GAZDASÁGOS CSEREPE-Az alapcserép a tetőfedés alapeleme. ...

Terrán ZENIT Moon

Terrán ZENIT Moon

MODERN VONALÚ-Letisztultság, erő és design. Határozottan a legmodernebb ...

Hirdetés
Terrán hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information