Synus Antracit: A Terrán új klasszikusa
2024.08.09.

Quiet shade vagy Northern droplet — ezek a filmcímeknek is beillő elnevezések a Pantone 2024-es trendszínei között szerepelnek mint klasszikusok, ami jól mutatja, hogy a szürkék egyáltalán nem mentek ki a divatból, sőt. Ugyan jelenleg inkább a barnák, valamint bézsek dominálnak a dizájnpalettán, a szürke továbbra is a legkeresettebb árnyalatok közé tartozik. Ez annak is köszönhető, hogy sokoldalúsága révén könnyedén párosítható bármely stílussal. A Terrán Synus tetőcserepe hullámos vonalvezetésének és széles színválasztékának köszönhetően a modern és a hagyományosabb irányzatok kedvelőit is magával ragadja, legújabb változatával, az Antracittal, pedig még több lehetőség nyílik a tökéletes tónus kiválasztására.




Nyugalom, erő, óvó ölelés. A szürke árnyalataihoz társított asszociációk egyértelműen megmutatják, hogy ez az árnyalat az otthonépítés egyik legalapvetőbb motívuma. Karakteres, ugyanakkor egybeolvadva az összképpel semleges elemként is megjelenhet. Kifinomultságot tükröz, amely kulcsfontosságú, bármilyen dizájnt is válasszunk.

A szürkés tónusok a legtöbb trendhez rugalmasan illeszkednek, ráadásul kiemelkedő esztétikai élményt nyújtanak, ha mellettük földszíneket és törtfehéret alkalmazunk — pl. a homlokzaton —, kültéri anyaghasználatban pedig igazán jól mutatnak fával kombinálva. A pergola, a gazebo vagy éppen a kerítés nemcsak funkcionális értelemben meghatározóak, a szürke ellenpontjaként barnás tónusokba öltöztetve őket átformálhatjuk velük otthonunk hangulatát. Nem titok, hogy a kerti bútoroknál alkalmazott bézses szövetek, taupe árnyalatú napvitorlák, de a kerti ösvényeket díszítő aranyló kavicsok is szemet gyönyörködtetőek sötét tetőcseréppel társítva.

Emellett dekoratív keretet adnak a háznak, főként világos vakolattal párosítva. Ilyenkor érdemes olyan nyílászárókat vagy redőnyöket beépíteni, amikkel fókuszpontokat hozunk létre, és kellemes egyensúlyt teremtünk a kontrasztos részek között.

A hullámos vonalvezetésű Synus a legújabb Antracit színben a stílusok, elemek dinamikus játékát teszi lehetővé, megmutatva, hogy a szürke egy cseppet sem borús.

A termék a természetesség érzetét keltő és hosszabb színvédelmet nyújtó ColorSystem felületkezeléssel érhető el, így a tető sokáig megőrzi esztétikus megjelenését. Ezenkívül előnye, hogy a szennyeződések kevésbé láthatóak rajta, és mivel a felület öntisztuló, a tetőcserép karbantartása kevesebb időt vesz igénybe, sőt, az UV-sugárzásnak is jobban ellenáll.

A Terrán további szürke klasszikusaival — a Fekete, a Carbon és a Moon Synussal — ugyancsak hívogató összképet valósíthatunk meg, de a különleges kávé és a hagyományosabb narancsos-pirosas tónusokkal is izgalmas megoldásokat hívhatunk életre. Típustól függően választhatunk a már említett ColorSystem, vagy a szofisztikáltságot, simaságot, selyemfényt biztosító Elegant, az időjárásnak és a környezeti behatásoknak rendkívül ellenálló felületet kölcsönző Resistor, valamint a héjazat felmelegedését okozó infravörös sugarak ellen védő ClimaControl felületkezelések közül.

Önt melyik klasszikus ejti rabul? Válogasson a Synus tetőcserepek közül kedvezményes, most akár 339 Ft/db áron*!

*A 2024. augusztus 17-ig vagy visszavonásig érvényes akció részleteit megtalálja a Terrán weboldalán.






Mediterrán
További információk:

Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.
www.terranteto.hu
terran-generon.hu
tetotepitek.hu
www.acskereso.hu


Terrán Cégcsoport

A közel 100 éves Terrán Cégcsoport komplett tetőfedési rendszereivel és kiváló minőségű termékeivel Európa egyik legmodernebb betoncserép gyártójává nőtte ki magát. A családi tradíciókra épülő cégnél alapvető követelmény a kutató-fejlesztő munka és a magas minőség iránti elkötelezettség. A vállalat Magyarországon kettő (Bólyon, Kunszentmiklóson), Szlovákiában és az erdélyi Aranyosgyéresen pedig egy gyárat működtet. A cégcsoport alkalmazottainak száma jelenleg 345 fő, Horvátországban, Romániában (Erdély), Szlovákiában és Szerbiában vannak leányvállalataik.
A cég számos elismerést magáénak tudhat: 2003 tavaszán Construma Nagydíjat, 2015-ben Construma Díjat nyertek, 2005-ben BNV Nagydíjat, 2010-ben Business Superbrands díjat, 2013-ban Magyar Termék Nagydíjat kaptak és immár négyszeres MagyarBrands díjasok. Ezen kívül a 2014-es évben kategóriájának legsikereseb üzleti márkája lett a vállalat, valamint elnyerte a "Best Buy Award" díjat, azaz 2017-ben a vásárlók a Terránt nevezték meg a legjobb ár-érték arányú tetőcserépmárkának Magyarországon. A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Gódi Attilát, a Terrán ügyvezetőjét választotta a 2017-es év üzletemberének

2024.08.09.
Terrán RUNDO Mocca

Terrán RUNDO Mocca

NOSZTALGIKUS HÓDFARKÚ-Letisztult látvány és üde természetesség. A ...

Terrán COPPO Ferrara

Terrán COPPO Ferrara

MEDITERRÁN HANGULATÚ-Egyedi mediterrán karaktert biztosít a háznak. ...

Terrán SYNUS Moon

Terrán SYNUS Moon

KÖNNYŰ ÉS ERŐS-Könnyedségével, a beton tartósságával és ...

Terrán RUNDO Tégla

Terrán RUNDO Tégla

NOSZTALGIKUS HÓDFARKÚ-Letisztult látvány és üde természetesség. A ...

Terrán SYNUS Korall

Terrán SYNUS Korall

Könnyedségével, a beton tartósságával és ellenálló képességével a ...

Terrán RUNDO Korall

Terrán RUNDO Korall

NOSZTALGIKUS HÓDFARKÚ-Letisztult látvány és üde természetesség. A ...

Hirdetés
Terrán hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information