Austrotherm Telephelyfejlesztés Szekszárdon - 10 év után új csarnokból látja el a dél-magyarországi régiót az Austrotherm

Az Austrotherm Kft. 1991 óta gyártja az expandált polisztirolhab (EPS) hőszigetelő anyagokat. A győri központ mellett gyöngyösi és szekszárdi gyárakból látja el országszerte partnereit a piacvezető vállalat.
A Szekszárdon kialakított ipari park első betelepülőjeként 25.000 m2-es telken hozott létre termelő kapacitást az Austrotherm 2008-ban. A gyár megnyitása után 10 évvel telephelyfejlesztés keretében új csarnokot építettek, melyben a teljes termékpaletta megtalálható. A csarnokban épületek homlokzatára gyártott szigetelőanyagot tárolnak és mozgatnak, emellett lábazatra, padlóra, vagy épp tetőre kerülő hőszigetelésre is nagy a kereslet. A kibővített árukiadó tér a kamionok zavartalan kiszolgálást teszi lehetővé.




A szigorodó környezetvédelmi előírások, valamint a növekedő energiahordozó árak is hozzájárultak ahhoz, hogy egyre nő a minőségi hőszigetelőanyagok iránti kereslet. Az energiatakarékos, előírásoknak megfelelő épületek homlokzatára átlagosan 11-15 cm vastag polisztirol hőszigetelés kerül napjainkban, passzívházak esetében ez eléri a 30 cm vastagságot.

Az Austrotherm új, szekszárdi raktárcsarnokát Bozsaky János, az Austrotherm ügyvezető igazgatója, Ács Rezső, Szekszárd megyei jogú város polgármestere és Horváth István, a térség országgyűlési képviselője avatta fel, a cégcsoport tulajdonosa, Peter Schmid jelenlétében 2018. szeptember 4-én. Bozsaky úr külön köszönetet mondott a szekszárdi városvezetésnek, valamint 17 szekszárdi munkatársának a hatékony támogatásért a telephelyfejlesztés során.

Az Austrotherm Csoport

Az osztrák családi tulajdonban lévő vállalatcsoport 11 országban összesen 21 hőszigetelőanyag gyártó üzemből látja el építőipari partnereit Európa szerte. Az ausztriai központ mellett Magyarországon (Győr, Gyöngyös, Szekszárd), Németországban, Bosznia-Hercegovinában, Horvátországban, Szerbiában, Bulgáriában, Lengyelországban, Romániában, Szlovákiában és Törökországban találhatók leányvállalatok. Az Austrotherm Csoport a Schmid Industrieholding része. A több mint 5900 főt foglalkoztató Schmid Industrieholding 2017-ben 1,7 milliárd euró forgalmat ért el.


Austrotherm
További információk:
www.austrotherm.hu

Kapcsolat


2018.09.06.

Austrotherm HírekAustrotherm rétegrendszerkesztő modulAustrotherm csomópontokAustrotherm ÁrjegyzékAustrotherm ProspektusokAustrotherm AlkalmazástechnikaTeljesítmény nyilatkozatokAustrotherm Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Austrotherm hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information