Sika Hungária Kft.
Sika® Unitherm® Platinum

Fenntarthatóság és költséghatékonyság a jövő számára

A LEGGYORSABB TŰZVÉDELMI RENDSZER

Sika® Unitherm® Platinum




TULAJDONSÁGOK

FŐBB REFERENCIÁK

ELŐNYÖK








REFERENCIÁK



JÉGCSARNOK, BIETIGHEIM-BISSINGEN (NÉMETROSZÁG)

2012 végén zárult le az új "Ege-TransArena" jégcsarnok építése Bietigheim-Bissingenben, ahol 4.500 ülőhely áll a nézők rendelkezésre. Megközelítőleg 4000 m2 beltéri acél gerendát vontak be Sika® Unitherm® Platinum tűzvédő bevonattal.
3A KIÁLLÍTÓCSARNOK, NÜRNBERG (NÉMETORSZÁG)

2014 elején készült el az új 3A vásárcsarnok Nürnbergben. A beltéri acélszerkezet tűzvédelmét Sika® Unitherm® Platinum tűzbevonattal oldották meg 600 m2 felületen. Az A3 csarnok az első csarnok Németországban, ami megkapta a "Deutschen Gesellschaft für nachhaltiges Bauen" intézet előírásai szerinti ezüst fokozatú DGNB-minősítést.


KÖNYVTÁR, BAD VILBEL (NÉMETORSZÁG)

A Sika® Unitherm® Platinum tartóssága a környezeti körülményekkel szemben, a Nidda híd projektben mutatkozott meg. A bevont acél elemeket a folyóparton tárolták, amíg a híd építését be nem fejezték. A bevont elemeket egyszerűen megtisztították magas nyomású vízsugárral, hogy minden szennyeződést lemossanak róla, amely a tárolás során összegyűlt rajtuk.
TOKAJ KERESKEDŐHÁZ ZRT. ÜZEMBŐVÍTÉS (TOLCSVA, MAGYARORSZÁG)

Üzembővítés, tartálypark és üvegtároló építése. Az épület teherhordó acélszerkezetei R30 perces Sika® Unitherm® Platinum tűzgátló bevonatot kaptak, alapozóréteg és fedőréteg alkalmazása nélkül. A tűzgátló festés kivitelezését a Weinberg 93’ Kft. végezte üzemi előregyártás közben.



VEZETŐ MEGOLDÁSOK VILÁGSZERTE AZ IPAR ÉS AZ ÉPÍTŐIPAR SZÁMÁRA


A svájci, Baar székhelyű Sika AG egy világszerte jelenlévő, különleges vegyi anyagokat gyártó és forgalmazó vállalat. Termékei megtalálhatók mind az építőipar (magas- és mélyépítés, mérnöki műtárgyak stb.), mind a gyáripar (járműgyártás, nap- és szélerőművek, homlokzatépítés) területén. A Sika legfontosabb termékei a magas minőségű betonadalékszerek, a speciális habarcsok, tömítőanyagok és ragasztók, különféle csillapító- és erősítő anyagok, szerkezet megerősítő rendszerek, ipari padlók, valamint tető- és vízszigetelő anyagok.

További információk:

www.sika.hu
      telefon: +36 (1) 371 2020
      email: info@hu.sika.com


2016.07.20.

Sika HírekSika KiadványokSika Termékek és megoldások Sika Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Sika hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information