Sika Hungária Kft.
Megérkezett a Sika Boom purhab-család Magyarországra is



A Sika tömítő-ragasztó és rögzítő termékek tekintetében eddig sem volt kérdés a minőség. Gondoljunk csak a már jól bevált, legnépszerűbb Sika tömítő-ragasztóanyagra, a Sikaflex-11FC+ - re, vagy a gyorskötő tőcsavar ragasztók közül az Anchorfix-1 - re. Példaként említhetjük az idei év újdonságai közül a Sikaflex család sokoldalú "erőművészeit" is, azaz a Sikaflex-111 univerzális ragasztót, a Sikaflex-112 átlátszó szerkezeti ragasztó és tömítőanyagot-, vagy a Sikaflex-118 extrém erős szerkezeti- és tükör ragasztót. Ezen magas minőségű termékek mellé sorakoznak fel a Sika Boom purhab-család tagjai is.


A Sika Boom purhab kínálatában megtalálható minden olyan termék, amellyel megoldható a házon belüli és házon kívüli rések, áttörések kitöltése, nyílászáró szerkezetek, hőszigetelő táblák rögzítése. A széles termékkínálatnak köszönhetően a szakemberek éppúgy megtalálják a megfelelő terméket, mint a kivitelezésben kevésbé jártas ezermesterek.

Sika Boom®-583 Low Expansion

Egykomponensű, öntáguló, kinyomópisztollyal feldolgozható poliuretán hab csekély utótágulással és kötés közbeni nyomással. A Sika Boom®-583 Low Expansion alkalmas nyomásérzékeny felhasználáshoz, pl. ablak- és ajtókeret körüli hézagok feltöltése.



Sika Boom®-187/587 ALL Season

Poliuretán, szórófejjel (187) és kinyomópisztollyal (587) feldolgozható ragasztóhab. Minden évszakban használható, hideg felületen és alacsony hőmérsékleten is. A megszilárdult hab vágható, formázható, csiszolható, festhető. Bel- és kültéri használatra egyaránt alkalmas. Hőmérsékleti tartomány -10 és +35 °C között.



Sika Boom®-182/582 Foam Fix

Egykomponensű, öntáguló, szórófejjel (182) és kinyomópisztollyal (582) feldolgozható poliuretán hab, mely jól tapad sokféle alapfelülethez. Ideális szigetelő- és gipszkarton táblák hatékony, gazdaságos és tartós ragasztásához.



A Sika kínálatában - a magas minőségű PU habok mellett - természetesen megtalálható a praktikus kinyomópisztoly és a munka során használt berendezések tisztításához szükséges PU hab tisztító is.

Sika Boom® gun praktikus kinyomópisztoly a Sika poliuretán habok könnyű felhasználásához. Előnye, hogy a csőr anyaga acél, a ház alumínium, a markolat műanyag, a cső pedig rozsdamentes acél, a fogadó kosár, a csőr, a kimeneti fúvóka és a záró golyó bevonata pedig teflon. A Sika Boom® Cleaner alkalmas a Sika PU hab feldolgozásához használt berendezések használat utáni tisztításához. A Sika Boom Cleaner eltávolítja a friss, nem megkötött poliuretán hab maradványait, illetve eltávolítja a zsírt és megtisztítja a szennyezett alapfelületet.

További információkat, praktikus javaslatokat az alábbi helyen talál:
https://hun.sika.com/hu/distribution/praktikus-megoldasok.html



További információk:

www.sika.hu
      telefon: +36 (1) 371 2020
      email: info@hu.sika.com


2020.09.07.

Sika HírekSika KiadványokSika Termékek és megoldások Sika Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Sika hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information