Austrotherm Lehetőséget teremtünk az önálló élethez

Szigetelőanyaggal járult hozzá az Austrotherm a gyöngyösi fogyatékkal élő fiatalok első otthonának megvalósításához.

A Legyen Mindig Otthonuk Alapítvány 2011-ben alakult a Gyöngyösi Járásban élő fogyatékos fiatal felnőttek életvitelének megsegítésére. 2016-ban adják át az első lakást, az első otthont, mely 6 fogyatékkal élő fiatalnak teszi lehetővé az önálló életvitelt. A kitűzött cél azért is jelentős, mert a családias légkörű, a lakók korának és egészségi állapotának, valamint meglévő képességeinek megfelelően kialakított és felszerelt lakás lehetőséget teremthet számukra az önálló életvitel kialakítására, az önállóság fejlesztésére, a testi és szellemi fejlődésre és a munkavégzésre.





Elsődleges fontosságú, hogy az önállóság és a normalizált életvitel kialakítása a család közelében és a szükséges közszolgáltatások mellett történjék, ezért az otthont a járás központjában, Gyöngyösön alakítják ki. Ez biztonságot nyújt mind a támogatott lakhatás lakóinak, mind azoknak a közeli hozzátartozóknak, akik évtizedeken keresztül családban nevelték, gondozták valamilyen akadályozottsággal élő gyermeküket.



A fiatalok otthonának kialakításához az alapítvány támogató partnereket, így többek között hőszigetelés-specialistát keresett az épület szigeteléséhez. Az Austrotherm Kft. Győr és Szekszárd mellett Gyöngyösön is rendelkezik telephellyel, így ésszerű volt, hogy az Alapítvány megkereste a helyi gyártót, és nyitott fülekre talált. Az Austrotherm a padlószerkezet kialakításához 312 m2 3 cm vastag és 310 m2 5 cm vastag AT-N100 hőszigetelő anyaggal járult hozzá, minek összértéke közel 1.000.000 forint.

Austrotherm
További információk:
www.austrotherm.hu

Kapcsolat


2016.07.06.

Austrotherm HírekAustrotherm rétegrendszerkesztő modulAustrotherm csomópontokAustrotherm ÁrjegyzékAustrotherm ProspektusokAustrotherm AlkalmazástechnikaTeljesítmény nyilatkozatokAustrotherm Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Austrotherm hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information