Austrotherm Hőszigetelőanyag-választás könnyedén

Nagysikerű AUSTROTHERM-GRAPHISOFT konferencia a Műegyetemen

Több mint 250 építésztervező vett részt a Műegyetem dísztermében megrendezett, előremutató építészeti megoldásokat bemutató konferencián március 1-jén. A "Virtuál és Valóság - Korszerű építészeti tervezés" egyik előadója, Major Zoltán (alkalmazástechnikus, Austrotherm Kft.) az ArchiCAD új bővítményét mutatta be, mely révén a tervezők könnyedén kiválaszthatják a hőszigetelőanyagot is magában foglaló rétegrendeket.





Az Austrotherm rétegrendszerkesztő modul és a konferencia előadások kivonata a www.austrotherm.hu oldalon letölthetők:

Austrotherm rétegrendszerkesztő: https://www.austrotherm.hu/retegrend-szerkeszto/
Austrotherm hőszigetelőanyok alkalmazási területei: https://www.austrotherm.hu/alkalmazas/
Alkalmazástechnika, részletrajzok: https://www.austrotherm.hu/letoeltesek/tervezoknek-alkalmazastechnika-reszletrajzok/


Austrotherm rétegrendszerkesztő modul

Jó épületet csak akkor tudunk létrehozni, ha helyesen alakítjuk ki a határoló szerkezetek rétegrendjét. Ebben nyújt segítséget az Austrotherm rétegrend szerkesztő, amely egy egyedülálló fejlesztés, mert alkalmazásával a tervezők valódi réteges szerkezetekkel tudnak elindulni a tervezés során. Az Austrotherm rétegrendszerkesztő kiegészíti az ArchiCADben elérhető réteges szerkezeteket a hőszigetelőanyag gyártó által ajánlott megoldásokkal.

A rétegrendszerkesztő a megfelelő hőszigetelőanyag kiválasztásában nyújt segítséget, az egyes hőszigetelőanyagokról részletes alkalmazási- és termékinformációk hívhatók le. Hasznos segítség a bővítmény a hőszigetelőanyag vastagságok kiválasztásában (előzetes U érték kalkulációk inhomogén rétegrendek megadási lehetőségével). Műszaki adatokat tartalmazó általános építőanyag adatbázis is része a fejlesztésnek. Az építész saját, egyedi rétegrendeket is definiálhat, amelyeket elmentve a későbbi munkája során fel tud használni. A rendszer ArchiCAD 19, 20, 21 verziókkal működik, Windows és iOS operációs rendszereken egyaránt.


Austrotherm
További információk:
www.austrotherm.hu

Kapcsolat


2018.04.04.

Austrotherm HírekAustrotherm rétegrendszerkesztő modulAustrotherm csomópontokAustrotherm ÁrjegyzékAustrotherm ProspektusokAustrotherm AlkalmazástechnikaTeljesítmény nyilatkozatokAustrotherm Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Austrotherm hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information