Austrotherm Folytatja az együttműködést a Magyar Mérnöki Kamara és az Austrotherm Kft.

A Magyar Mérnöki Kamara (MMK) által kidolgozott szakmai képzés rendszerben a kamarai tagoknak minden évben legalább egy 6 órás továbbképzést kell teljesíteniük. A szakmai programok keretében bemutatásra kerülnek az új technológiák, szabványok, fejlesztések, amelyhez csatlakozóan az adott területen aktív cégeknek lehetőségük nyílik az új termékeik, kapcsolódó új eljárásaik bemutatására.




Az Austrotherm Kft. 2016-tól vesz részt a képzési rendszerben, melynek során sokszáz mérnök kapott tájékoztatást az épületenergetikai szabályozások változásáról. A 2018-ban általánosan bevezetett költséghatékony modell, illetve a hatósági épületekre 2019. január 1-től elrendelt közel zéró energiafelhasználási modellről tartott előadás anyaga a QR kód segítségével tekinthető meg. A Kamara és az Austrotherm Kft. együttműködése 2019-ben is folytatódik, most a hangsúly az új követelményeket kielégítő korszerű hőszigetelő anyagokon lesz.


Austrotherm
További információk:
www.austrotherm.hu

Kapcsolat


2019.01.22.

Austrotherm HírekAustrotherm rétegrendszerkesztő modulAustrotherm csomópontokAustrotherm ÁrjegyzékAustrotherm ProspektusokAustrotherm AlkalmazástechnikaTeljesítmény nyilatkozatokAustrotherm Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Austrotherm hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information