Silka, Ytong, Xella Figyelem a Xella Magyarország Kft. weboldala megújult!

2021. december 1-vel újjá éledt a Xella Magyarország Kft. vállalati weboldala. Mit jelent ez? Az eddig használt célcsoport szerinti tagolás nem nyerte el a felhasználók tetszését, túlságosan eltért a megszokott hagyományos értelemben működő oldalfelépítésektől. A netes közönségnek idegen / túl újszerű volt a relevánsan összeállított tartalom, így a cég úgy döntött, hogy visszalép egyet, és átstrukturálja az oldalt, úgy, hogy a menürendszer könnyen kezelhető és felhasználóbarát legyen.




A domain név változatlan, az elérésé ugyanúgy a www.xella.hu webcímről működik, frissített és kibővített szakmai tartalommal.

A mobileszközökre optimalizált honlapon megtalálhatók a vállalat termékeivel megvalósítható összes szerkezeti megoldás, melyekhez tervezési adatlapot és kivitelezési útmutatókat is csatoltak. Sőt, a vizuális szemléltetés céljából még kivitelezési videóinkat is feltöltötték, hogy ezzel tovább segítsék a kivitelezők, építkezők munkáját.
A felhasználó gond nélkül megtalálja a főmenüben a termékek témakörét, ahol külön elolvashat mindent az általa keresett márkáról, - legyen szó előnyökről vagy gyártásról -, vagy közvetlenül ráklikkelhet a termékekre, ahol termékismertetők mellett minden fontosabb technikai paramétert is megtalál az adott elemre vonatkozóan.
A letöltések alatt az aktuális műszaki kiadványainkon túl, teljesítmény nyilatkozatok, engedélyek és jegyzőkönyvek, gyártmányrajzok, valamint csomópontok kaptak helyet.
A tervezéshez menüpont kifejezetten a tervezőknek összeállított új terület, ahol a fontosabb tervezéshez szükséges információk és oktatási anyagok érhetőek el egy helyen.


Az oldal fő célja továbbra is az edukáció, ami annyit jelent, hogy virtuálisan elkíséri a felhasználót, - legyen ő építész, magánépíttető, kivitelező, beruházó stb. -, az épület megtervezésétől egészen annak megvalósításáig. Az elképzelések, ötletek vizualizálásában segítséget nyújt a referencia rész, ahol különféle díjnyertes objektumok szerepelnek, melyek realizálására méltán büszke a vállalat.


Amennyiben a fent leírtak kedvet csináltak a felhasználók részére, hogy elmerüljenek a Xella megújult világába, akkor hajrá, szörfözésre fel!





Bővebb információk:
https://www.ytong.hu/termekek/silka

06 80 69 69 00 Az Ytong zöld szám reggel 9:00-tól 15:00 óráig hívható.
Abban az esetben, ha ezen rendelkezési időn túl szeretné felvenni a kapcsolatot, írjon a telefonszámhoz kapcsolódó email címre zoldszam@xella.hu.




2021.12.08.

Ytong HírekYtong termékkönyvtáraYtong csomópontokYtong ProspektusokYtong Értékesítő partnerekYtong Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Ytong hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information