Bramac

Fedezze fel a BMI Bramac különleges tetőcserepeit a megújult termékkatalógusban!

Már megtekinthető a BMI friss termékkínálata az új prospektusban, mely nemcsak a kimagasló minőségű betoncserép-választékot mutatja be, hanem ezek hatékonyságát is a BMI saját gyártású tartozékaival kiegészítve. A BMI Bramac három kategóriában (Star, Prémium, Standard) kínál magas minőségű, esztétikus és időtálló betoncserép tetőfedési megoldásokat. A Bramac termékei több szempontból is jó választásnak bizonyulhatnak - a választott csomagtól függően akár 30 év új-érték és 15 év rendszergaranciát is kaphatunk.





Ragyogás, kényelem, biztos alapok a mindennapokhoz

Mindenki arra vágyik, hogy olyan otthona legyen, amely egyszerre nyújt biztonságot, komfortérzetet, és szépségéből sem veszít az évek alatt. A BMI Bramac Star modelljei éppen ezt az elképzelést valósítják meg, ugyanis az egyedülálló szendvicsszerkezetnek köszönhetően ellenállóbbá válik a tető, ráadásul ezáltal a cseréptest felülete is fényes lesz, mely a kerámia tetőcserép simaságával vetekszik. Választékban három típus áll a felújítók és építkezők rendelkezésére: Római, Tegalit vagy Platinum Star tetőcserép, melyekkel garantáltan modern családi házat teremthető, a sötét színek Thermo Protector fényvisszaverő felületével pedig a tető túlmelegedésétől sem kell tartani.

A környezeti hatásokkal szemben ötszörös védelmet nyújtó Protector vagy a hőreflektív Thermo Protector technológiával gyártott Prémium termékcsalád darabjai biztosítják a szennyeződésekkel és az extrém időjárási körülményekkel szembeni ellenállóságot. A kategória a tetőcserepek széles választékát nyújtja, akár lágy hullámokat vagy sík felületet, akár szögletes vagy íves formavilágot szeretne.

A Standard betoncserepek szintén megfelelnek a magas minőségi elvárásoknak, selymes fényű NOVO felülettel akár 70-80 százalékkal nagyobb törőszilárdsággal rendelkeznek a szabványhoz képest, és minden esetben vízzáróak maradnak. Ennek a kategóriának a termékeivel tehát nemcsak gazdaságosabbá teheti az építkezést, hanem az időtállóság és a biztonság is garantált.




Rendszerszemléletű gondolkodás

A katalógusban a korábban már bemutatott rendszercsomagokról is tájékozódhat, melyek szigorú termékvizsgálatokon átesett BMI Bramac tetőcserepet és tetőtartozékokat kínálnak. A kizárólag saját gyártású termékekből összeállított csomagok egy komplett, hosszú távon is strapabíró, komfortérzetet nyújtó tetőrendszert biztosítanak, káresemény esetén pedig a BMI Bramac átvállalja az új tetőfedő anyagokkal együtt a kapcsolódó munkadíjakat is.

2021 legyen a felújítás éve!

Új házak építéséhez hasonlóan a felújítások esetében is jól átgondolt tervezői munkára van szükség, beleértve a tetőt is, hiszen dönteni kell a tetőcserép típusáról, a tető formájáról, belső kialakításáról, valamint a lehetséges energiamegtakarító eszközök alkalmazásáról. Az új kiadvány segíthet a felújításhoz kapcsolódó döntésekben, további részletekről pedig a BMI Bramac oldalán olvashat.




Innovációs megoldások a vízszigetelésre

A magastetős megoldások mellett a BMI Villas lapostetős és vízszigetelési termékei is a magas minőséget képviselik, valamint megbízhatóak és gazdaságosak, ráadásul portfóliójában minden tetőtípusra találhat kivitelezési ötletet. Legyen szó környezetkímélő zöldtetőről vagy modern, minimalista tetőteraszról, a Villas bitumenes vízszigetelő lemezeivel minőségi eredményre számíthat.

Az online katalógusért kattintson az alábbi linkre, melyet akár nyomtatott formában, postázva is igényelhet.


További információk:

BMI Magyarország Kft. www.bramac.hu


2021.07.08.

Bramac HírekBramac TetőtervezőBramac csomópontokBramac KiadványokBramac Alkalmazástechnika ÚtmutatókBramac Építész kiadványTanácsadói HálózatBramac Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Bramac hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information