Bramac

Új csomagajánlatok a BMI Bramacnál

2021. február 1-től megújította eddig elérhető rendszercsomag kínálatát a BMI Bramac: négy olyan tartozék csomagajánlatot alakítottak ki, melyek nemcsak árkategóriájukban, de felszereltségi szintjükben is különböznek, tartalmukban pedig lekövetik az aktuális portfóliót, innovációikat. Céljuk, hogy megújult ajánlataik még jobban illeszkedjenek a tetőfelújítók és építkezők elképzeléseihez, és továbbra is erősítsék a rendszerben történő gondolkodás fontosságát.


Az elmúlt évtizedekben a tetőkkel szemben elvárt követelmények megnövekedtek és sokasodtak, legyen szó a megnövekedett energiaárakról, az összetettebbé vált tetőformákról, biztonságról, vagy akár a komfortra vonatkozó igényszintekről. Ezeknek az elvárásoknak csak egy jól átgondolt, komplex tetőrendszerrel lehet megfelelni, így a hőszigetelő anyagok, valamint a vízzáróságot és viharállóságot fokozó rendszerelemek, továbbá energiát termelő berendezések egyre elengedhetetlenebb részei egy korszerű tetőnek.

Ezekre az igényekre és kihívásokra reagált a BMI Bramac négy új csomagajánlatának kialakításakor:


STAR CSOMAG

A Star csomag a legtöbb, és legmagasabb minőségi kategóriájú tartozékkal felszerelt ajánlat, melynek köszönhetően az építtetők házukat hosszú évek elteltével is a legnagyobb biztonságban tudhatják. A tetőn egyesül a rendszerelemek okozta megbízhatóság és a legújabb Star tetőcserepek által nyújtott ragyogás, mellyel a tetőt éppolyan szépnek láthatják majd a tulajdonosai, mint a beköltözés napján.





PRÉMIUM 7° CSOMAG

A 7 fokos prémium csomag a modern, már-már lapostetőre jellemző megjelenésű otthonokhoz kínál megoldást. Akik ezt választják, azoknak nem kell lemondaniuk a környezetbe illő tetőcserepekről, illetve a cseréptető nyújtotta tervezési szabadságról és komfortról.





PRÉMIUM CSOMAG

A prémium csomag ideális választás, ha az extrém viharállóság kiemelt helyen szerepel a tetővel szemben támasztott követelmények között. A csomagba tartozó rendszerelemeket és tetőcserepeket úgy válogatták össze, hogy szélsőséges időjárási körülményeknek is ellenálljanak.





STANDARD CSOMAG

A jól bevált klasszikusok és gazdaságos megoldásokat kereső felújítók mindent megtalálnak ebben a csomagban, amely a garantált tetőbiztonsághoz szükséges. Szilárd alapokra építve, de a tetővel szemben támasztott követelményeknek megfelelően a kiegészítők sora bővíthető.

A csomagajánlatok pontos tartalmi leírásait megtalálja a bramac.hu oldalon.

További információk:

BMI Magyarország Kft. www.bramac.hu


2021.02.12.

Bramac HírekBramac TetőtervezőBramac csomópontokBramac KiadványokBramac Alkalmazástechnika ÚtmutatókBramac Építész kiadványTanácsadói HálózatBramac Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Bramac hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information