Sika Hungária Kft.
Érdemes kijönni az "A" épület 308 D Sika standra, mert egy igazán mozgalmas, szakmai standdal találkozhat, ahol testközelből ismerkedhet meg számos újdonságunkkal.

Tetőjavítás egyszerűen, házilag? Igen, hiszen a piacon egyedülálló, mesteri szintű, házilagos kivitelezést és megnyugtató, hosszú távú, teljes körű technikai megoldást nyújtó Sikalastic 580 egykomponensű, kenhető tetőszigetelő bevonattal könnyen megoldható!

A Sikalastic 580 - al akár egy teljes tetőfelújítás, akár kisebb tetőfelületek javítása is elvégezhető kivitelező nélkül is rövid időn belül akár bitumen, beton, tégla, fém, cserép, vagy kerámia felületen is!




A használatra kész, összekeverést igénylő Sikalastic-580 mellett csak egy vödör és egy festőhenger, vagy ecset kell a tető vízszigeteléséhez!
Nézze meg kiállított makettünket, győződjön meg arról, hogy a Sikalastic 580 a legérzékenyebb vízszigetelési felületeken is a maximálisat nyújtja, hiszen már a második réteg felhordását követő 3 óra elteltével eső álló védelmet ad a tetőnek! Igazi újdonság a piacon, igazi újdonság a Construmán !




Prémium parkettához prémium szerkezetmegerősítő háló!

Szintén igazi újdonság a Sika márkacsaládhoz tartozó Schönox márka CONSTRUMA DÍJAS high-tech szintű, Schönox Renotex 3D szerkezetmegerősítő szövete.
Próbálja ki személyesen, hogy milyen rugalmas ez a háromdimenziós szerkezetmegerősítő szövet!




A rugalmasság mellett:





Ismerkedjen meg a Sikafloor padlórendszerrel is! Nincs olyan felhasználási terület, ahol a Sikafloor padlóbevonati rendszer nem tudna bizonyítani! Legyen szó ipari felhasználásról, azaz üzemi konyháról, hűtőházról, vegyiparról, vizes terekről, kórházról, vagy közösségi terekről a Sikafloor padlórendszer már évtizedek óta kiállja a próbát a nagy forgalmú, erős koptatóhatásnak kitett felületeken. A Sikafloor család emellett nemcsak ipari környezetben ideális megoldás. A színes epoxigyanta bevonat normál és középnehéz mechanikai és vegyi igénybevételhez garázsokban, mosókonyhákban és nedves helyiségekben, pincékben, alagsorokban, tárolókban is alkalmas. Emellett magas esztétikai értékének köszönhetően jó választás erkélyeken, loggiáknál, lépcsőknél, vagy akár a nappaliban is.




Ismerje meg a Sika kartusos ragasztási és tömítőanyag családját is a 308 D standon! Győződjön meg arról Ön is, hogy a Sika tömítő és ragasztó anyagok a legszélsőségesebb körülmények között is professzionális szinten ellátják feladatukat.

További információért kérjük lépjen kapcsolatba területi képviselőinkkel:
SIKA területi képviselők


További információk:

www.sika.hu
      telefon: +36 (1) 371 2020
      email: info@hu.sika.com


2019.03.15.

Sika HírekSika KiadványokSika Termékek és megoldások Sika Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Sika hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information